forum.gif
Žurnālistu nekaunība...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Žurnālistu nekaunība...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.06.08 14:21 labots
 citēt
Kurš redzēja vakardienas dzeltenās preses "žurnālistu" uzbraucienu mūsu Schnirkam?
Materiāls šeit:
www.tv3.lv...
Kā nomelnošanas kampaņas "trumpi" nekauņas izspēlēja autora mākslas foto publikācijas...
Kāda jūsu attieksme pret šādiem gājieniem?
Kāda atbildes reakcija būtu no mūsu puses gaidāma?
Kā aizsargājam mūsu modelītes pret zemisku ļautiņu tieksmēm?
Kolēģi! Neesiet vienaldzīgi!
Jo tas var skart mūs visus...
Publicēts: 23.06.08 14:50
 citēt
Elton ::(:(:(
Dod sīkāku informāciju, norādes, savādāk Jāņi aizņem visu laiku- neko neesu dzirdējis!
Publicēts: 23.06.08 15:05
 citēt
KUR?????? (dzelteno presi nepārzinu)
jebkurā gadījumā tas nu gan ir zemiski.....ja nevar piesieties citādi, tad pie hobija....nja.....
Publicēts: 23.06.08 15:14
 citēt
Pašlaik meklēju vai nebūs kur video...
Vakardienas Panorāmas Top-10.
Tas bija kātrējais jaunalksnes garadarbs Mārtiņa Rozdes nomelnošanas kampaņā.
Tā kā pēc saimnieka pasūtījuma nabaga žurnālistiņiem nebija nekādu argumentu, tad ķērās pie upura hobija- fotografēšanas.
Orvela stilā ieturētais materiāls saturēja (kā baigais pierādījums!?) visiem zināmās šī autora mākslas foto ar nelielu gaumīgu erotisku niansi...
Publicēts: 23.06.08 15:16
 citēt
Jaunalksnei jau ar Panorāmu vairs nav nekāda sakara!
Publicēts: 23.06.08 15:38 labots
 citēt
Šādi gājien nav nekas neparsts , televīzoru neskatos un sizētu nevaru komentēt taču domāju ka šis gadijums daudz neatšķiras no daudziem citiem. Parasti šādus sižetus un ziņas pa "Nejaukajiem kailfoto" izplata cilvēki kuri pieder pie seksuālām minoritātēm un kuriem liekas ka viņu orentācija ir tā ĪSTĀ un visi citi kam patīk SIEVIETES SKAISTUMS un tapec bilde "Kaifoto" ir nepareizie un nosodamie. Tā tas bij savulaik gadijumā ar Kiviča toreizējās draudzenes kailfoto kuras bildes izplatija un skandālu tasija kā te toreizējie VZ kolēgi pačukstēja pederastu pārītis Ūdris ar Milleru-Širiņu. Domāju ka šis gadijums ir tieši tāds pats kāds iespējams ar minoritātēm saistīts skribents IENĪST SIEVIETES. Modeļi ir cilvēki kuri mums uzticas un mēs uzticamies viņiem mūsu kopējā radošā darbā , šis sadarbības rezultāts ir musu bildes kuru lidzautori gandrīz vienmēr ir mūsu modeļi . Vienkārši jāpsakaidro cilvēkiem ka šādi sižeti kur tiek aiskarti Kailfoto modeļi galvenokart sakņojās sižetu autoru netradicionālajā sekusalajā orentācijā. Ja runājam konkrēti par kolēģi Schnirktu tad esmu pietiekami daudz un regulāri viņa darbus redzējis daaudzos foto projektoss , lai nu kas bet VIŅA BILDES jau nu gana līmenī lai tur nevienam normāli orantētam cilvēkam kas kautko saprot no Foto un mākslas nebūtu nekādi parmatumi izsakami. Ka jau teicu esmu daudz Schnirkta aktus redzejiss ļoti normali darbi normala limeni bez kādiem exstremiem vikrutasiem. Kautkādas problemas tajos var saskatit tikai tads kam savadaka orentacija vai psihiskas novirzes. Bildeju kailfoto modeļus jau vairāk kā 20 gadus un ar visiem man ļoti labas un koleģiālas attiecibas. Ar ļoti daudzu savu modeļu otrajām pusītēm esu labos draugos un viņi atbalsta savu tuvo cilveku nopietnas aizrausjanas kura daudzam kļust par labu rekaxsu no ikdienas stresiem un dzīves rūpēm un būtībā Otru profesiju , radoš darbs palīdz cilvēkiem novērst domas no ikdienas no stressa un burzmas. Kailfoto parasti ir ilgstoš un rūpīgs darbs ar gaismām un formām kas prasa pietiekamu slodzi gan no modeļa gan fotogrāfa šī darba rezultātā tad arī top teicami makslas darbi. Šai sakarā gribu pieminēt mūsu slavenāko kailfoto modeli Sarmīti Sīli teicamu makslas zinātnieci un foto pazinēju kura pat savos 50 gados mierīgi varēja papozēt fotografiem jo tas bija viņas dzives stils un parlieciba ka RADOŠ DARBS IR GODAJAMS DARBS un musus modeļi ir tikapt cienaijama kategorija kā jebkuri makslas cilveki. Ja pēc šis sizēta radīsies problēmas kādam no musu modeļiem būs jāsak intresēties par konkretu televīzijas darboņu netradicionālas orentacijas filasofijas uzbasjanu televizijaa skatitajiem!! Es tik varu izteikt atbalstu Schnirktam un meietnem teikt TURIETIES jus mums esat pasjas forsjakas un jaukakas un drosji esmu parliecinats ka vinas atbalstiss ari vinju tuvakie cilveki jo zin ka VINJU MEITENES PASJAS FORSJAKAS UN JAUKAKAS UN UZTICAMAKAS! Turies Schnirkc un meitens ar turaties un turpmak buss zinat ka konkreta uzbrauciena autori pieder pie minoritatem ko tur slept ar savu orantaciju JALEPOJAS es piemeram lepojos ka man patik sievietes Streips lepojas ka vinjam viriesji mes abi viens otru cienam tacju MERGLJI kas slepj savas orentacijas un brauc virsu MUSEJIEM ir nicinami kretini!:)
Publicēts: 23.06.08 15:54
 citēt
Paldies, Elik, par labojumu!
Būšu ko sajaucis, jo pašmāju televīziju skatos reti un man viņi visi liekas vienādi: Ilze Jaunalksne ar Ivetu Elksni, Top-10 ar De Facto...
Laikam pēdējais bija tas īstais, ko tīri nejauši vakar noskatījos un secināju, cik gan apbrīnojami nekaunīgi un nekompetenti var būt atsevišķi žurnālisti savos tendenciozi samuhļītajos sižetos.
Publicēts: 23.06.08 15:57 labots
 citēt
Eu eu NAV PAREIZ ne viena ne otra!!! Es teljuku gan neskatos BET esmu dzirdejis gan ka Jaunalksne NESTRADA SEN televizija bet Elksene NESEN NESTRADA pec skandala ar "Mediju treninjiem" pirms paris nedelja vinja urmeta atlugumu un Sefss to akcepteja. Taka gan jau kadi citi autori. Kas tas vispar par raidijum? Noziedoju 0.35Ls noskatijos vakardienas panoramu TUR NEKA NAV! De Facto pieteikuma ar neko atadu nemanija to gan pasju nevar noskatities jo VEL NAV arhiva.
Publicēts: 23.06.08 16:28
 citēt
Elton, schn jau tam bija gatavs - vinjsh zinaaja, KAAA tas tiks pagreizts ;-((( Un to gatavoja TV3. Visa peedeejaa laika azhiotaazha ap vinju ir pasuutiijums ...
Publicēts: 23.06.08 16:31
 citēt
Hmm... De Facto iespējams noskatīties tikai 8.jūnija raidījumu, vakardienas vēl nav iespējams.
Publicēts: 23.06.08 16:33
 citēt
izlasiiju arii Lunja garo penteri ..... ai ..... tur ir daudz dzijlaak - ne jau minoritaates pie taa vainiigas.... un zhurnalaisti ir tikai nopirkti!
Publicēts: 23.06.08 16:37
 citēt
KAS TAS PAR RAIDIJUMU gribu zinat un redzet!:) Jazin kuram tur nepatik Kailfoto? No tadiem kas atklati varej pateikt ka versjas pret kailfoto dūša bij tikai Hameleonam kurš teica ka pametis savu draudzeni ja bildēšoties Kailfoto , vel ir kads "Parliecinats pretinieks" ko mes nezinam ?:)
Publicēts: 23.06.08 16:42 labots
 citēt
dansiga : Mana naf ne jausmas kas IR ZURNALISTI tacju TEMA raksturiga Minoritasju stilam , vismaz spriezjot pec ieprieksejas pieredzes un savādajām izpausmēm. ISTENĪBĀ man aizdomāiga škiet viena detaļa , šo aktualitāti izlasiju vismaz DIENU IEPRIEKŠ pie pilnīg ne ar TV saistita frukta. Pat pasmejoss ka dzeks kurs parasti uzstajas ka "Foto parzinatajs" regulari ielaizjot savas infas dramatiskas faktu kudas atkal nebij zinajis laucinja speletajus :):) Pat pabrinijos kur sjis bij tik skrupulozi uzraciss visas Snirkta tussa vietas un sabazis apskatei linkus uz bildem,
Publicēts: 23.06.08 16:48
 citēt
Lunis, es domaaju ka schn pats pateica adreses.....
Publicēts: 23.06.08 16:56 labots
 citēt
Eu Dansi kass tas par GABALU kurs to radija , gribas tac man ar pasmieties par "Sjausmigo sizjetu" mozj jus te velti stresojat , vispar jau jebkura publicitate nak modeljiem par labu VAIRAK IESPEJU IZVELETIES pie ka nakamreiz bildeties.

Ar Martiņu viss skaidrss ta teikt atbilstoši viņa statusam divdomiga publicitate tipisks "Izdjeržki biznesa" domaju ka vinš pat nestreso , bet vooo man intrese tas uzbrauciens Modeļiem ta ir tema kas man aktuala MODEĻUS VIENMER AIZSTAVEŠU pret jebkuriem uzbraucieniem TAPEC GRIBU REDZET SIŽETU !!:):)
Publicēts: 23.06.08 17:02
 citēt
Lunis, es neredzeeju ... vinjsh teica kuraa raidiijumaa buushot, bet es jau aizmirsu ... noprasiishu - pateikshu:-)
Publicēts: 23.06.08 17:06 labots
 citēt
Aaaaaaaaaaaaaaaatradu!! www.tv3.lv... SKATOS!! Jei boxu Jaunalksne!
Publicēts: 23.06.08 17:09
 citēt
Luni- esot pa televizoru rādītas tieši fotogrāfijas (varētu būt ņemtas no photodom.com). Komentē, vai drīkstēja, ja nē, tad pakomentē, kās jādara, lai patukšotu televizijas kabatu.
Tas ir pasūtījums!!!
Publicēts: 23.06.08 17:36
 citēt
spele uz to, ka vairumam cilveku opadumja domashana palikusi.
kas bija gruti iegaumejamaa nika ipashnieks nezinaju, darbus iju ieverojis, nu, normali. tad jau drizak butu jaskatas traukiem.lv kur prominenchu-eminenchu berninji liek savas dzerstinjbildes, utt, utml.
Publicēts: 23.06.08 17:39 labots
 citēt
Kā es rēcu ,sižeta autors ir Ansis Pupols pēc tās aizlustošās balstiņas "Kad jūs viņas fotografējāt" izklausas naturāls memesdēliņš kurš čurājot ver acis ciet jo KAUNS IERAUDZĪT TO RIEBIGI PRETIGI NEJAUKO fuuuuuuii:):) Sīžēts bija tāds nosodoša Onanista skatijums uz "Viņš bildē plikus sievišķus FUUUUI !! Bildes bij foršas un visnotaļ līmenī , no paziņam tur bij manami BAIG LABAS Metrapoles bildes SUPER BILDES gandrīz labākas Metrapolses bildes ko esmu redzejis , bet nu žurnalistiņš gan naturāls "Maļčik gei" pec stila un intonācijas:):):) Martiņš forši šo atšuva "Kur ņemat modeles" ar vardiem "Fotografa un modeļa privāta darišana" :):) Jeesss jess , par šito jau nu nebutu jastreso vismaz modelem noteikt nee BILDES KO PARADIJA bij SUPER! Bija pat viena no Publiska plenera ar dažiem citiem blogeriem KADRĀ!!:):) Es reecu kaa jau es domaju RECIGS SIZJETS bet bildem ne vainas ar tadam var tik lepoties :):)
Publicēts: 23.06.08 17:46
 citēt
Nu re, noskaidrojās...
RJB... viss pareizi, no saviem vārdiem neatkāpjos: man viņi, šitie dzeltenās preses šakālēni, VISI VIENĀDI!
Jo, raugi, pasūtījuma materiāls būvēts jau līdz nelabumam pazīstamā manierē un šoreiz trāpīts nevis tam, ko pasūtītāji gribējuši nomelnot, bet mūsu, kolēģi, dārziņā!
Par to ir runa!
Par to, lai kādu mākslu mēs, amatieri vai profi, censtos radīt, vienmēr atradīsies kāds kretīns, kurš ar savu nelietību aizvainos pašu dārgāko: UZTICĪBU.
Un mūsu pienākums ir to aizstāvēt!
Un Haiduka ierosinājums ir gluži vietā!
Publicēts: 23.06.08 17:58 labots
 citēt
Tatad tā , saku ar to ka BILDES ir teicamas un nedz autoram nedz modeljiem nebutu nekad iemasla par tam kaunetues . Visa fiška slēpjas SIŽETA AUTORA ATTIEKSMĒ un IZMANTOTAJOS MATEREALOS.. Par cik Sižeta autora attieksme pret Bildēm un Modeļiem bij uzsverti negatīva un izmantotie matereali naca no resusrsiem kuros ir IALZIEGT TOS IZMANTOT VAI REPRODUCET tad domaju ka te mums butu japaludz paliga dazs labs musju kolegjis IEKAST PIKJITI par neatlautu darbu izmantosjanu un darbosredzamo modelju aizskarsanu ,

Konkreto saitu noteikumi :
правила клуба ФОТОДОМ
Внимание!

# Права на все фотографии, размещенные в клубе ФОТОДОМ, принадлежат авторам этих фото.
Использование фотограграфий возможно только с разрешения их автора!

Njusss tatad Ansim Pupolam bija autora Schnirkts rakstiska piekrisjana ka var izmantot darbus no Saita? Nebija ??! POPALASJA LISIJ razkruķisim uz piķi!!
Publicēts: 23.06.08 18:05 labots
 citēt
Tatad Maitenes un zaani uz priekšju pakalj dakterim! Bez stressa un ar izjutu! Nmaz nedomaju ka TV3 varej tik vienkarsji IEKRIST jo darbu kas aizsargati ar autortiesibam publiska IZRADISJANA bez saskanojuma ar autortiesibu turetaju ir AIA AI AI DARGS PRIEKS:):) Tas jau vel nav viss AUTORI jau musu gadijuma ir Divi !!! Par cik CIK ZINU prasti visi vienojas par 50/50 tas ir Autortiesibas Modelim /Fotografam ir uz pusem tad ja pienesim Ministrs M.R ka amatpersona kas nevar gut BLAKUS IENAKUMUS delikati asakas no SAVAS PUSES tad TV3 nonak KONFLIKTA AR MODELI kuras 50% Ipasjums ir izmantots BEZ ATLAUJAS pietam sizjeta pauzjot NEGTIVU ATTIEKSI pret ZANRU tatad ari MODELI:):) Tada ko ASINAM ZUBENUS KAUJAI ar TV3 un Pupola kungu??:):) Viss mietenes JUS APVAINOJA KAUTKADS PUPOLS kuram nepatik jusu SMUKIE RUMPISJI tas nu ir smagss apvainojums MES PACELJAM CIMDU vainee!?
Publicēts: 23.06.08 18:14
 citēt
Lunis, nomierinies ka - nav jeegas tam, es domaaju. paaraak dzilji buus jaarok ....:-(
Publicēts: 23.06.08 18:14
 citēt
Cien. RJB!
Hmm... liekas, savu vispārināšanas definīciju biju pietekami jau sašaurinājis.
Šoreiz jaunalksne un pūpols, citreiz kāds cits tendenciozas un nekvalitatīvas provokācijas autors.
Runa ir par būtību, nevis par konkrēto pakalpiņu, kurš nu kuro reizi tiek izmantots.
Vēl kas neizprotams vai pārprotams?
Publicēts: 23.06.08 18:23
 citēt
Luni... PACEĻAM!
Lai juristi dara savu darbu!
Šķiet, materiāla ir pietiekami, lai tiesa pieņemtu šo civillietas pieteikumu.

Dansig... ir jēga! Lai tādi precedenti vairs neatkārtotos. Tas, ka visādi Jo... ai, vienalga, šeit pat uz vietas muti palaiž, ar to mēs kaut kā paši tiekam galā, bet šai gadījumā tiek apvainotas mūsu modeles publiski visas Valsts priekšā.
To tā nedrīkst atstāt!
Publicēts: 23.06.08 18:26
 citēt
Eltons, ok ..... priekaa;-)))) es atbalstiishu tevi ;-)
Publicēts: 23.06.08 18:30
 citēt
Tad, kad nemāk uzrakt vai čuriņa raustās uztaisīt sižetu _par_lietu_, tad taisa visādu figņu. Bļē, riebjas šitā dzeltenā žurnālistika!

P.S. Lūdzu atvainojiet par neliterāru leksiku. Literāri nebūtu gana izsmeļoši.
Publicēts: 23.06.08 18:33 labots
 citēt
nu un kur ta kko var pastīties? TV man nava :face-sad:
Publicēts: 23.06.08 18:53
 citēt
VB, Lunis tur augstāk bija ielicis linku:
www.tv3.lv...
Ver vaļā, labajā pusē būs Media Player objekts, klikšķini un skaties.
Publicēts: 23.06.08 18:53 labots
 citēt
VB:nu un kur ta kko var pastīties? TV man nava :face-sad:

Man ar NAVA bet es te www.tv3.lv... atradu!! Tiesa jaskatas cauri viss ta raidijums bet BAIGAS IR SIZJETS! Ops bix samelojos SIZJETU var patit uz priexsju ja Medija speletaja atver lielo logu!!
Publicēts: 23.06.08 19:00 labots
 citēt
Jasaka taa M.R problema nav musju problema vinjam tads darbs / hobijs ko lubrakiem apdirst es jau teicu AMATA TUMSJA PUSE. Tacju konkretais TV3 pipuks aplika Modeljus un Žanru pietam ļoti laba līmeņa bildēs un tas MANI AIZSKAR un MODEĻUS GAN JAU ARĪ pietam konkrēto darbu izrādīšanai 100% nav saņemts AKCEPTS kas ir obligāts priekšnoteikums pēc PORTALA NOTEIKUMIEM tas nozimēs ka TV3 ir PIRMKĀRT parkapis portala PHOTODOM ievietoto darbu autortiesibu noteikumus un aizskaris AUTORA / MODEĻA autortiesibas !! Kas zimigi MODELES bez viņu ziņas ir izmantotas M.R nomelnošanas kampaņa tatad ANTI REKLĀMĀ!!:) Pēc svētkiem TASAM BRAINSTORMINGU man pat ir jau idejas ar ko varetu pakonsulteties par labakajiem PROBLEMAS risnajumiem:)
Publicēts: 23.06.08 19:23
 citēt
(tikai skats no malas)
Sižetu redzēju (pat uzminēju, par ko tas būs, tikai no pieteikuma, vo prātvēders), pretīgs, bet, laikam pievērsies politikai, neievēroju, ka visu opusu var iztulkot arī kā uzbraucienu modelēm. Ja tā, tad + + + Luņa dziedājumam par pašām foršākajām meitenēm, un tiem, kuri viņas aizskar (vienalga, minorīgiem vai impo... vai citādiem). Pa dzeltenajiem purniem.
Diemžēl politiskā komponente te tā būtiskākā un saistība – „aktīvā politika + vaļasprieks” ir pārāk daudznozīmīga neatkarīgi no tā, ka vaļasprieks fočēšana un pat no tā, kas fočēts. Pieņemu, ka dansiga varētu zināt vairākus man neredzamus lietas aspektus, vēl te blogā burzās daži ļaudis, kam iespējams pamatotāks viedoklis par politisko pusi, manām acīm te vairāki savstarpēji nesaistīti balti plankumi, tas neļauj būt īpaši kategoriskam.
No malas neizskatās, ka politiķim šajā gadījumā būtu vērts celt traci par autortiesībām, labāk jau izlikties par beigtu. Cita lieta – modeles!!! Un te nonākam atkal pie Luņa tēmas - ja MODELĒM arī ir TIESĪBAS uz bilžu izmatošanu, tad viņas var bez problēmām mesties kaujā pret dzelteno žur-K-ālistiku NEATKARĪGI NO POLITIKAS. Cik redzu, zinoši padomdevēji un palīgi te atradīsies.
Publicēts: 23.06.08 20:15
 citēt
noļurinājās jau riktīgi....
paniskās bailes par kkādu kārtējo rēbu uzrakšanu tajā intervijā MR nekāds.
Nu nenolasijās man nosvērta un pārliecinoša fotogrāfa nostāja, līdz ar to visas iespējas veiksmīgi samīt- uzdevums izpildīts.
Publicēts: 23.06.08 20:30
 citēt
VB : Oi Politika nav mūsējā tēma , tā man dzilji pie attiecīgas vietas. Mani šai pasākumā aizskar attieksme pret ŽANRU un MODELĒM ot par to ar mans cepiens. Ja kautkāds pipuks mēģina visus parliecināt ka Kailfoto tas ir kas NOSODAMS un moedeļi KAUTKAS NETĪKASM piekam parkapjot saita bridinajumus IZMANTO MODEĻU BILDES SAVĀS SPĒLĪTĒS tādā gadijumā mēs parunāsim par modeļu tiesību aizskārumu un apvainošanu un izmantošanu NEAKCEPTĒTOS PASĀKUMOS:) Mandomāt pilnīgi pietiekami lai pavilktu TV3 par neakceptētām darbībām.
Publicēts: 23.06.08 20:33
 citēt
orks pareizi uzrakstija!
sizhets politisks - par ministru kursh darba laiku izmanto efektivi :) Luni - vari to saukt par amata tumsho pusi.

+ nedomaju, ka TV3 pec ieberziena ar muzikas atskanjoshanu bez atlaujas (atpogaaja pardesmit tukstoshus) butu shis bildes bez saskanjoshanas raadijushi.
Publicēts: 23.06.08 20:37 labots
 citēt
Beast : Stulbi sanāca šiem , tam visvariak raditajam modelim uz rokas esot TFP LĪGUMS un neviens ar viņu neko nav saskaņojis un ar PHOTODOM ne tik:):) Būs dārgi , TICI MAN:)! Par TFP vari palasities , jau labu laiku tadi tiek slegti ar Fan un ne tikai modeļiem www.datahero.com... Reku konkreti par Plikņiem www.datahero.com...
Publicēts: 23.06.08 20:45
 citēt
da vislabaakais jau "lauku teema" :D
Publicēts: 23.06.08 20:51 labots
 citēt
Lunis:Beast : Stulbi sanāca šiem , tam visvariak raditajam modelim uz rokas esot TFP LĪGUMS un neviens ar viņu neko nav saskaņojis un ar PHOTODOM ne tik:):) Būs dārgi , TICI MAN:)! Par TFP vari palasities , jau labu laiku tadi tiek slegti ar Fan un ne tikai modeļiem www.datahero.com... Reku konkreti par Plikņiem www.datahero.com...

nu lai tik tiesājās, jo labāka ekspozīcija ministram kā valsts darba darītājam :face-devil-grin:
Publicēts: 23.06.08 21:04 labots
 citēt
Beast : Zini Ministrs ir tikai viens no daudzajiem modeļu darba izmantotajiem , modeļiem ir pietiekami daudz fanu un ministru busjanas mums maz rausta ir parkaptas muma labi zinama un pieprasita modelja likumigas tiesibas , kautkads merglis aisskarosji izturejies pret viņu darbu viņām kā tādām . Par to uzbraucējiem BŪS JĀATBILD , a kas tur ministram tas ministra darīšana mums par to maza bēda , ministram par viņa arpus darba laika tasitajiem foto darbiem nav iemesla kaunēties un modeļiem ne tik. Ministrs var darīt kā viņam pašam patīk a par Modeļa tiesību aizstāvību mēs parūpēsimies vismaz es pilnig noteikt parūpēšos . Man vienkrš noriebies ka dažādi pipuki kam nav ne mazākās jegas un poieredzes ne darba ar modeļiem ne pat kontaktos ar šo amatu sparīgi metās uzbazt pārejiem savus slimos viedokļus un daži pat mēģinās mācīt "Kā būs darīt citiem". Runa ir par attieksmi pret konkrētiem kolēģiem un sievietēm lidz ar to būs jāpieliek man rociņa dažādu sušķu un savus kompleksus propagandējošu indivīdu nolikšanā pie vietas. Par cik džam labam labpatīk izmmantot TV3 tad tāi kā šīs aizskarošās infas ruporam nāksies SNIEGT ATBILDI :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >