Tātad mana sāpe. Ļoti steidzami vajag iegādāties kādu ikdienas objektīvu D40 Nikonam un apstāklis kas visu sarežģī ir budžets - 120-130Ls. Tad nu es lūdzu, vai kāds varētu ieteikt kādu labu (domāts cenas ietvaros) objektīvu.
P.S.
Kāds varbūt ko var teikt par šito - Nikkor Af Zoom 80-200 F4.5-5.6d. Palasīju atsauksmes, it kā ņemams liekas.
Nezinu vai shitais tew der, jo daudziem cilveekiem aizspriedumi pret ebay + biezi vien uz lv neviens neko negrib suutiit vai arii problemas norekjinaties jo paypal ieksh latvijas dzirdeju ka nedarbojas! Es te tikko vareeju panjemt Nikon AF Nikkor 28-80mm 1:3.3-5.6 G /mazlietotu leecu par ls 21 vai arii jaunu Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO Lens Nikon fit par ls 110 Beda taa ka es Canon lietoju an leecas daudz daargaakas.. par to ar apskauzu
18-135mm ir bijusi iespēja pajūzot uz D40 patika. AF pieteikami ātrs, asums labs. ikdienai ideāls ja ņemsi 80-200 arī ir ;lietots ikdienai pa garu tie 80mm
Nu jā, tie 80mm tomēr ir par garu ikdienai. Heh, nu AF nebūtu tas galvenais man, tāpat pārsvarā lietoju manuālo, jo es statiskus objektus fotogrāfēju, bet ja atsauksmes labas par to 18 - 135mm, tad tas nu laikam tagad būs tieši laikā!