nu modelji naaks vienmeer jauni un daudz, nu tad uz pensiju vareesi atcereeties kaadi modelji un pa cik naudaam bija veikalaa Tavaa jauniibaa un Tu vienmeer gaidiiji gaidiiji iztiekot ar mobilo....
labāks par jebkuru kanonu bet no nikoniem... viens no lētākajiem un švakākajiem. ja ir pacietība piekrāt vēl nedaudz, pērc labāk kaut vai D50 četrdesmitnieka vietā! labākais variants jau būtu D70s vai D80 (ja runa ir par desmitnieku klasi vispār). Rekā arī Pauliic, pārdevis savu D40, vietā paņēmis D80. Ne jau tāpēc, ka viņam mājās bija garlaicīgi un nolēma aiziet uz veikalu nopirkt jaunu kameru, kāda vien pirmā iekristu acīs.
nu principā ja nebūtu tik izdevīgs piedāvājums, tad nepārdotu un dzīvotu tālāk laimīgs, bet nu tā sanāca, tagad brālis ar tādu pašu lietu izveic tikai body atlicis pārdot
Negribi nemt D40X,tas ir daudz labaks,vismaz jauninajumi ir labi,D40 tikai 6mpix sensors,bet D40X ir ar 10,2 Mpix sensoru,arii filtru redigeshana ir ieksha un vel visadas fishas,ja protams tu vari atlauties,nezinu kada cena tu gribi ieklauties. Kada butu maximala cena par kameru ar visu optiku,body naw olkas pirkt D40,tad uzreiz nem ar 18-55mm objektivu klat,prieksh tevis sakumaa bus labs,pec tam skaties pats Nikon un Nikor objektivus kam ir AF-S un pats AF DX ojketiivi der... Bet D40X atbalsta jau kko daudz vairak.....
neesmu lietojis nevienu no šiem 40niekiem, bet runā, ka D40 ir labāks par D40x un D60, jo tiem diviem pēdējiem kaut kas tur esot noņemts nost, kas labs bijis D40.
alvils:neesmu lietojis nevienu no šiem 40niekiem, bet runā, ka D40 ir labāks par D40x un D60, jo tiem diviem pēdējiem kaut kas tur esot noņemts nost, kas labs bijis D40.
Par shito gan nezinu,man nepatik mazformata 6mpix bildes,japaskatas,kas ir tur,bet D40X atbalsta airakus objektivus un nebut naw slikta kamera D40 vel ir ka minimalai ISO ir 200
Nop D40X ir labaks,D40 ir siltaki un maigaki tonji,bet D40X var tos regulet. D40X var izshaut 3kadrus sekunde un D40 tik 2,5 www.nikon.lv... paskaties un salidzini alvils....
D40X ir lielaka izskirtspeja un ISO ir 100,kaut gan nekada atskiriba naw,bet noteikti ir labaki uzlabojumi,vismaz atrdarbibas ziņā,es lietoju D40X,man naw nekadu problemu,viss ko man vajag ir.... Ari pat nopietnam fotografijam lietoju D40X un njaa,cenu zina ir liela atskiriba,nu neesmu vel turejis rokaa D40,nemaku spriest..... VR objektivus abalsta visi Nikon digitalas spogulkameras. Neesmu nekads Janbo,un kas pie velna ir tas tads par Janbo ;/ ;p
D40x uz tās pašas matricas elektroniski ir uzspiests vairāk mpx Neviens pie ātrdarbības ar Noise reduction abi ir pilnīgi vienādi 2,5 F/s Rawā 3 f/s ā un optika der identiska gan 40 gan 40x Af-s Nikkora, HSM Sigmas, neatceros kas biija no tokinas. reāli tas x ir mārketinga trikss.
kubarkoo:D40x uz tās pašas matricas elektroniski ir uzspiests vairāk mpx Neviens pie ātrdarbības ar Noise reduction abi ir pilnīgi vienādi 2,5 F/s Rawā 3 f/s ā un optika der identiska gan 40 gan 40x Af-s Nikkora, HSM Sigmas, neatceros kas biija no tokinas. reāli tas x ir mārketinga trikss.
tieši tas pats D40 vai D40x, tikai nedaudz jaunāks un ar live skatu meklētāju un vēl dažām ļoti niecīgām atšķirībiņām. bet nu, grozieties kā gribat, lasot Kenu Rokvelu un citus lobētājus, kas mārketinga dēļ gatavi locīties kā tārpi, tik un tā gala rezumē ir tāds, ka D40 nav sliktāks (un kaut kādos aspektos pat ir labāks) par D40x un D60. A pixeļi... Plakātiem grasies bildēt vai? Ja jā, tad arī 10 MPix būs par īsu.
D60 ir kompakta kamera,vinai nav nekadu ipashu efektu fichu iekshaa,tas ka vinai ir starp d40 un d40x,ar 10mpix sensoru un nebut naw slikta kamera. D40 naw AF motorinju,japerk objektivi,kam ir af motorinji ieksha,D40X ir tas uzlabots un atrdarbiba irlabak,vismaz es taa domau,man jau naw d40,lai uztaisitu testus pats prieksh seviim.... Kada starpiba,ja cilveki grib,lai per D40 vai D40X un pashi izdara secinajumus,tie,kas pirksuhi D40X ir labam atsauksmem taja skaita mani,vienigais tas 10,2mpix sensors ir laba manta,laba izskirsspeja tie 6mpix prieksh manis par mazmjo drukaju A3 un A4 formaata bildes,tas man daudz no svara....