forum.gif
Nikon D40
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D40
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.07.08 12:17
 citēt
Neviens:tie 6mpix prieksh manis par mazmjo drukaju A3 un A4 formaata bildes,tas man daudz no svara....

es labu laiku bildēju ar D100, kam arī ir 6.1 MPix. un es arī drukāju gan A3, gan A4 formātā bildes. Nekad uz nevienas bildes neesmu manījis pikseļu nepietiekamību vai kvalitātes zudumu tā iemesla dēļ, ka būtu saskatāmi kaut kādi pixeļi. graudi un trokšņi jau ir cits stāsts. bet pixeļu ar 6 miljoniem pilnīgi pietiek priekš A3 bildēm (A2 gan neesmu mēģinājis uztaisīt, tik lielas esmu taisījis tikai no filmas). ;)
Publicēts: 08.07.08 12:33
 citēt
Drukāju A3 un A4 un pateixu godīgi esmu skatiijies x`a A3 bildes praktiski tas pats
Publicēts: 08.07.08 12:39
 citēt
Neviens:D60 ir kompakta kamera, starp d40 un d40x,ar 10mpix sensoru un nebut naw slikta kamera.
D40 naw AF motorinju,japerk objektivi,kam ir af motorinji ieksha,D40X ir tas uzlabots un atrdarbiba irlabak,vismaz es taa domau,man jau naw d40,lai uztaisitu testus pats prieksh seviim....

pilnīgs janbo :face-monkey: nav d40x nekādu iebūvēto motoriņu un ātrdarbība ir par 2,5 pret 3 - imo tas nav NEKAS
Publicēts: 08.07.08 12:41
 citēt
Nikon D40 ir ļoti labs verķis. Nezinu par d40x (kam vajag tos tieši 3 un ne vairāk uzlabojumus? Megapikseļi? phē ...), bet d60 taisa mīkstāku bildi ar defaultajiem uzstādījumiem. d60 gan ir pāris uzlabojumi - lietojamībā, putekļu tīrīšana... bet nekā tik nozīmīga, lai varētu teikt, ka d40 ir sūds. Tā ka ņem ciet, jānožēlo nebūs.
Publicēts: 08.07.08 12:43
 citēt
d60 ir mazs rokā neturas vēl mazāks par d40 nepatika man viņš vienīgais Live view kas iepatikās bet nu galvenais izvēlēties labus stiklus
Publicēts: 08.07.08 12:45
 citēt
čoms tikko iepirka d60 ar 18-135, kautkad būs jāpatestē :)
Publicēts: 08.07.08 13:15
 citēt
D40X nav ne vainas. Arī ar standarta objektīvu sanāk salīdzinoši gaiši foto.
Problēmas rodas, ja bieži maina objektīvus, un uz matricas nonāk putekļi. Fotoblogā skatītāji ir vērīgi :face-wink: bieži komentāros parādās aizrādījumi par netīrumiem! Ja pats nemāki tīrīt, jāmeklē meistari, kuru, laikam, nemaz tik daudz nav. Tāpēc, labāk pirkt modeļus, kuriem matricas tīrīšanu var veikt automātiski.:face-smile:
Publicēts: 08.07.08 13:27
 citēt
sansete:Arī ar standarta objektīvu sanāk salīdzinoši gaiši foto.

šito es nesapratu. kas ir gaiša fotogrāfja? :D

D60 tiešām tāds kroplīgi mazs sanācis. Kā jau visi tie budžetnieki.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):