forum.gif
jautājums būtu par objektīviem.........
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / jautājums būtu par objektīviem.........
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.06.08 23:44
 citēt
Ir radusies vēlme iegādāties objektīvu canon Canon 70-200mm f/2.8L USM EF Lens
Vai CANON - LENS EF 70-200/4L USM
Vēlējos pajautāt Jums kuru jūs ieteiktu priekš rallija. sporta deju un kitesurfing ,kā arī cita sporta bildēšanas...
Paldies jau iepriekš par atbildēm...........
Publicēts: 24.06.08 23:54
 citēt
Bet tomer 2.8 un 4 ir nesalidzinamas lietas.
Publicēts: 25.06.08 00:34
 citēt
sasar, tas ir tiem, kas pamegjinaajushi 2.8 ;-p;-)))))
Publicēts: 25.06.08 00:49
 citēt
Nu jā, man arī sigma 70-300 4-5.6 agrāk šķita zvērīgi labs stikls.
Publicēts: 25.06.08 12:50
 citēt
ja dejas telpās - f4 telpām loģiski būs pa tumšu - pats esmu mēģinājis šaut dejas telpās - garām! Kite un āra darbiem, visādiem sammitiem un piketiem, un tuvojošajiem Deju svētkiem f4 būs ļoti ok - gan svara ziņā gan maciņš pilnāks! Spried pats, kas primārāks! - ja godīgi, dejām, tie paši 200 būs par īsu!
Publicēts: 25.06.08 12:55
 citēt
sasar:Bet tomer 2.8 un 4 ir nesalidzinamas lietas.
salīdzināt takš kaut vecu avīzi ar kaņepju sviestu var.
Publicēts: 25.06.08 13:32
 citēt
man ir 70-200 F4L, kad piepelnīšu naudu tad ņemšu 2.8, jo kā sasar saka tās tomēr ir divas dažādas lietas.. Vienīgi besī, ka tas 2.8 tāds klucis! :D 2x smagāks kā F4 vai F4IS...

Bet kā rallim es ieteiktu varbūt kompromissu F4L IS. Tādu domu neesi apsvēris? F4 ir pietiekami gaišs lai bildētu pa deinu un krēslā ar nedaudz piepaceltu ISO, IS palīdzēs noturēt rokā un arī pavilkt līdz būs vieglāk. Ja es bildētu ralli un kādu koncertu un negribētu lai soma sver 25kg tad ņemtu f4L IS! :)
Publicēts: 25.06.08 13:36
 citēt
Billy vai tas F4 ar IS nebus par dargu prieks ta kads vins ir??? ....
Nez es bildeju ralliju ar F4 bez IS... un necikstu, es dotu prieksroku 2.8 nevis F4 IS, bet ka jau Billy raxtija tas sver daudz un ir liels...
Publicēts: 25.06.08 13:39
 citēt
palasi te: www.fotoblog.lv...

pats jau reiz uzsāku te šo tēmu.

Jaizdomā tev pašam tas kas tev vajadzīgs, cik ļoti vajadzīgs un ko tu panāksi ar katru no šiem objektīviem. Nu nevaram mēs visu tev ar karoti mutītē iebāzt. Moš tev vispār vajag 200mm f2.8?

Vinsh? Prieksh saveim kompakajiem izmeriem, asuma, un stabilizacijas nedomaju gan ka bus pa dargu. Loti adekvata cena. Tagad tikai jazin kas svarigak f2.8 vai F4 un IS?
Publicēts: 25.06.08 14:01
 citēt
Billy:palasi te: www.fotoblog.lv...

pats jau reiz uzsāku te šo tēmu.

Jaizdomā tev pašam tas kas tev vajadzīgs, cik ļoti vajadzīgs un ko tu panāksi ar katru no šiem objektīviem. Nu nevaram mēs visu tev ar karoti mutītē iebāzt. Moš tev vispār vajag 200mm f2.8?

Vinsh? Prieksh saveim kompakajiem izmeriem, asuma, un stabilizacijas nedomaju gan ka bus pa dargu. Loti adekvata cena. Tagad tikai jazin kas svarigak f2.8 vai F4 un IS?

man jau liekas ka 2.8... izjutu nepieciesamibu vairak par IS...
Publicēts: 25.06.08 14:03 labots
 citēt
nu jā aizmirsu izmērus pieminēt! :)

un jā ro-lend, ja domā likt uz 350D ar gripu un vēl ļaunāk bez gripa tad 70-200 2.8 tev būs nāvīgas mokas pabildēt un noturēt pie acs kaut vai pusstundu. Nu ļoti neērts ir 350D satvēriens horizontāli, vertikāli ar gripu nedaudz labāk, bet tikuntā nav tas... takā ņem vērā arī šo te.
Publicēts: 25.06.08 19:32
 citēt
paldies par atbildēm + - apmēram skaidrs
Publicēts: 29.06.08 00:19
 citēt
Lai nebūtu jāuzsāk jauns temats... :)
Esmu aci uzmetis uz 70-200 F4 ar un bez stabilizātora. Par to, ka F4 ar IS ir labum labais ir skaidrs, bet interesē kāds ir F4 bez IS, vai tas IS tik tiešām glābj kadrus, jo 200mm nav tik liels attālums - var mēģināt bliezt ar ātrumu ~1/200, telpās būs pasūdīgi, bet vai stabilizātors glābs? Tomēr 400 vai 700 Ls starpība diezgan nopietna..
Publicēts: 29.06.08 01:23
 citēt
IS ir IS, cik var par to runāt... IS tev nekad nepieliks papildus gaismu. pie 1/200 telpās atēls būs tik pat izsmērēts, kā bez IS... (ja fočē `vienādos apstākļos`) vai nu visa kadra blur, vai nu kustīgās sejas `izsmērējums`... labāk paņemt 2.8 stiklu, ja vajag telpās pie tik sūdigas gaismas.

IS arī palīdēs panning-bildēm - rallijam un citiem sporta veidiem. citādi var atbalstīties kaut kur, ieekonomēt 200Ls vai nopirkt papildus pričendalu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):