forum.gif
Kaktu biznesmeņi - vai savējo lobēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kaktu biznesmeņi - vai savējo lobēšana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.06.08 16:13
 citēt
Kā var prasīt 450 Ls par kāzu fotografēšanu ar kameru FinePix S9500 + piemontēta čainīzeru zipene, bilžu apstrāde – krāsainas puķes un melnbalts fons – kopumā (tipa izdevušās) bildes apm. 500, manā skatījumā – max. 80
Pāris nedēļas pirms Jāņiem biju drauga kāzās, kur (tipa) saucamais fotogrāfs uzdarbojās. Protams, ka piegāju pie amata/hobija brāļa aprunāties.... izrādās, ka cena esot tāda, jo nevarot atkauties no pasūtījumiem tamdēļ jāceļ cenas....
Jaunajam pārim un vedējiem šo džeku esot ieteikuši zaksā, kā baigi labo un profesionālo fotogrāfu. Loģiski, visiem uztraukums par tik ļoti svarīgo notikumu, ka neviens baigo vērību izrādītajām bildēm nepievērsa....

Tā vien nagi niez kādu bildi no šīm kāzām ielikt, bet nu nedrīkst – nebūtu ētiski...
Bļāviens, nezinu kāpēc es tā aizsvilos :) bet.... ja tu jautrais fotogrāf pa tejieni dzīvojies - lielum lielie sveicieni....

PS. Man nav žēl, ja cilvēks nopelna naudu par kvalitatīvi izpildītu darbu, bet ja viņa nekvalitatīvā darba partneris ir tantuks no zaksa......
Publicēts: 25.06.08 16:18
 citēt
mja... ir tādi, un žēl to jauno pāru, ka tādi ir... Vārdu uzvārdu vai vizitku neuzjautāji lai varu ieteikt kādam?! :D
Publicēts: 25.06.08 16:19
 citēt
a jaunais pāris paši nav ielikuši kkur kādu bildi kuru var apskatīt? un vispār? ar jaunā pāra piekrišanu bildes likt nekas neētisks nebūtu...
Publicēts: 25.06.08 16:23
 citēt
Pagaidām nekur netā neesmu redzējis, bet ja ieliks tad došu ziņu :)
Publicēts: 25.06.08 16:39
 citēt
> Tā vien nagi niez kādu bildi no šīm kāzām ielikt, bet nu nedrīkst – nebūtu ētiski...
ne estētiski ne higiēniski arī nebūtu.
nu, padomju okupācijas laikā ZAGSĀ vienkārši neļāva bildēt. 1X gan /biju pamanījies aizņemties Pentax - K1000 vai SuperProgram un Agfatron blici/ vietējais fotogrāfs teica: "Lūdzu, lūdzu meistar!" un savu FED apsedza ar melno kulīti.
kā teica mans Lv valodas un literatūras skolotājs: "atjokojām un pietiek!".
par lietu - kas maksā pasūta muzonu. arī, ja duraks.
Publicēts: 25.06.08 16:43 labots
 citēt
ej tu nost :D kas par Dzimtsaraksta nodaļu? Biju redzējis Ziemeļu rajona nodaļā dikti smukas kāzas fotogrāfijas no vienas aģentūras, bet nu domāju, ka tā noteikti nav tā nodaļa, kas iesaka :D
Publicēts: 25.06.08 16:44
 citēt
Ja klientu netrukst ko springt::):) Man vinju ar netrukst un es nespringstu ne par krutakajiem stikliem ne par jaunakajam kameram:):) Normals kazu fociss kura uzdevums nav aprakt klientu failu jura atdod ~100 Bildes:):)
Publicēts: 25.06.08 16:45
 citēt
A kas ir Pukjes un Fonss? Vinjetes tjipa?
Publicēts: 25.06.08 16:47
 citēt
Cenu nosaka pieprasījums un piedāvājums nevis fotoaparatūras ražotāja vārds. Ja nu tas ir dikti slavens fotogrāfs vai vienkārši labs cilvēks, kuru visi grib dabūt uz savām kāzām, tad kāpēc lai viņš neprasītu kaut tūkstoti par bildēšanu?
Un par kopumā (tipa izdevušās) bildes 500, varu tikai apskasut tevi un citus, kam ir pacietības tik daudz apskatīt vienā piegājienā. Man piemetas žāvas pēc dučiem diviem, lai cik labs nebūtu fotogrāfs. :)
Publicēts: 25.06.08 16:58
 citēt
Man tieši liekās otrādi- piedod autor- bet vai raksta sākumā naf klajā skaudība??? Viņam iet foto biznes, apskaud... neiet priecājies. Un vai ir labi pa otra maku dzīvot. Un tevis nosauktā kamera, ja esi labi iekadrējis, apstrādi neprasa, atšķirībā no niknajiem brendiem. Ja atsākšu foto biznesu, tad sev tādu iegādāšos.
Publicēts: 25.06.08 17:07
 citēt
būs aitas, būs cirpēji:)) savā laika bijušais auseklītis, tagdaējais temīdietis, un visu no likumiem aizskarto aizstāvis Krisss bergs ar bija iegruntējies vairākos zagsos....un ne tikai viņš, daudzi, kas bildēja 15-20 apakļ tā darīja,un dara tagad, bija pat zagsos savējo rinda, tb, sjodien es, rīt tu, vai 3 manas, 3 tavas kāzas, un tā bija kā mafija, ka neviens pašu ceremoniju nevarēja bildēt, tikai savējais, nu lobēšana, nu un man arī bija labi:)... par cenām, oi ka cepas....paretam skatos tadu kanālu kā weding teevee, un tur, ASV, par pāris dienām dažs ar vardu fotogrāfs paņem 600$, nu ok, ir arī laielās miljonu kāzas, kur strādā vesela aģentūra ar 4iem fotogrāfiem, nu tur cena paris t asv tugriku.... par to finepixu 9500...pirmā partija, kas uz LV atnāca bija optiski brāķi, pēcākie ok... UN, kada starpība 300d vai 3hais marks??? tāda ka ar pirmo nosaukto būs katrai raw bildei apstrāde vajadzīga, turpretī otrajam pat uz jpg būs ok... un uz 10x15 viss izlīdzināsies abiem:))
Publicēts: 25.06.08 17:14
 citēt
nezi, nezi... pat andre pagajsgad kazas par mazaku naudu bildeja...
Publicēts: 25.06.08 17:17
 citēt
Manuprāt, nav svarīgi, ar kādu aparātu cilvēks strādā. Galvenais, lai ir rezultāts apmierina pasūtītāju. Ja kādam skauž, lai iet pats pafočē/pafilmē kāzas no sākuma līdz beigām. Acīmredzot tā konkurence nemaz tik liela nav.
Publicēts: 25.06.08 17:32
 citēt
Bieži vien tiem pāriem ir pofig, ar ko bildē, un vai kvalitatīvi stikls zīmē.. viņi vnk grib lai kadrs "IR", ikdienā viņi savas kāzas un tos mirkļus vnk aizmirst. Foto izvelk tusiņā/ciemiņiem/dzertiņā, kad acis aizlietas. uz 10x15 tur toč neko nemanīs - profs vai ne-profs ar ziepeni vai slr...

ar ziepi asu bildi dabūt nekādi problēmu. Bliez Auto.. vēlāk WB piekoriģē un viss. a tas `meistars` mājās gan jau ar 3-so marku spēlējās ar savu kaķi un puķēm istabā...
Publicēts: 25.06.08 17:41
 citēt
A kapeec ja maksaa jaaprasa mazaak? :) visos laikos tie kuri maceejushi biidiit gjeelas ir tikusi daudz talaak nekaa tie kas iet no aizmugures chiikst un skataas vairaak uz otru nekaa uz sevi...
Publicēts: 25.06.08 17:44 labots
 citēt
vilis007:Manuprāt, nav svarīgi, ar kādu aparātu cilvēks strādā. Galvenais, lai ir rezultāts apmierina pasūtītāju.
nu, man tāds iespaids radies, ka tas rezultāts nedaudz tomēr atkarājas arī no pielietotās tehnikas. Kā var prasīt 450 Ls un kaut 6557 Ls par kāzu fotografēšanu ar kameru FinePix S9500 + piemontēta čainīzeru zipene? mierrrrīgi ar 4R var prasīt, tak atkarājas, vai kāds ar mieru maksāt. nepārzinu tās ziepenes, tak FinePix S9500 laikam nau tas sliktākais variants /nu, superplatlenķis izpaliek kā suga!/, a blice, ja lieto auto režimā, pofig veņņiki vai ķīniešu, vai žīdu vai mongoļu.
Publicēts: 25.06.08 18:09
 citēt
Protams, ka rezultāts būs atšķirīgs. Tas puika ar savu FinePix sapelnīs naudiņu un nopirks kaut ko nopietnāku. Cerams. Bet kāzās galvenais, lai fotogrāfs ir VISUR klāt un paspēj nofočēt VISU :) Nav slikti, ja pie tam tās 10x15 ir skatāmas.
Publicēts: 25.06.08 18:31
 citēt
Par skaudību neiet ne runa, es nejūtos tik pieredzējis fotogrāfs, lai kādam pārim svarīgus dzīves mirkļus sačakarētu, kāzas neesmu bildējis un kādu laiku to vēl nedarīšu... foto ir mans hobijs nevis maizes darbs.

Par 500 bilžu apskati - es neskatījos... līdzīgi kā blogā... uz ātro pa vienai un, ja kāda iekrīt acīs, tad arī papētu vairāk...

Vairāk šajā tematā biju domājis, ka tantuks no zaksa izmantojot jaunā pāra neuzmanību un uztraukumu lobē savu kaimiņu Žoru... lauku rajonos tak visiem traktoristiem darba nav, tad nu šamais par 300 ls iepircis dārgu kameru un aidā...

Haiduk, bik pozitīvisma piedevu uz dzīvi un visa pasaule rožaināka liksies - nebūs visapkārt vieni skauģi un krāpnieki :)
Publicēts: 25.06.08 18:33
 citēt
Kāzu fotogrāfa uzdevums naf DZĪT baigo mākslu, bet skaisti, hronoloģiskā secībā iemūžināt mirkļus, un jo labāk uzreiz mācēsi iekadrēt, un pareizās progas salikt aparātā (piem. saulainā laikā diapozitīva režīmu), jo mazāk darba pēc tam... ideāli pēc bildēšanas nekas naf jādara!!!
Jā pašam ir luste un gribi paspīdēt, uztaisi 10 supermākslas kadrus- tāpat tauta (kāzinieki) nesspēs to novērtēt!
Un ja kāds te grib pateikt ,ka kāzas ar 3-maksu ir dārgākas,nekā ar LABU ziepīti, tad šausmīgi kļūdās... kad cilvēki skata bildes, viņiem vajag dzidras krāsas, bieži savu ģīmi redzēt visneiedomajākās zituācijās un grupējums, un jaunais pāris viņus daudz neinteresē, ja paši naf blakām. 3 bildes jaunie, grupņiki pāris un visas, kur redzams esmu ES... tāda ir šo bilžu morāle. Un pieredzējis kāzu fotogrāfs ar ziepīti sit pušu baigos māslas taisītājus ar brendu aparātiem, kas neko nesajēdz, ko no tevis grib kāzu- pirmās, otrās, trešās personas un viesi. Parasti zinošs fotogrāfs pirms kāzām atrunā visu ar jaunajiem un vedējiem, kas,kur un cik liels bars sekos.
UN FOTOGRĀFS KĀZĀS IR GALVENĀ PERSONA!!! Visu pēc tam aizmirst , paliek miglains atmiņu tēls, bet foto paliek mūžigi... un izejot no tā arī fotogrāfam jasaprot sava vieta notikumos... un neviena vedējmāte neapvainosies, ja fotogrāfs visu nedaudz paregulēs, lai sanāktu superbilži, nevis tikai muguras.
Publicēts: 25.06.08 18:34
 citēt
vilis007:Protams, ka rezultāts būs atšķirīgs. Tas puika ar savu FinePix sapelnīs naudiņu un nopirks kaut ko nopietnāku... ... Nav slikti, ja pie tam tās 10x15 ir skatāmas.
nu, kā mazāk par 100W Iljiča spuldzīti pat nužņikā nav note skrūvēt, tā bilde zem 10X15 nav bilde. a ja nu lielāku sagribas? nu, man a žēlabas, kad pilsoņi, kuri ar filmu mūžā nav bildējuši, paģēr /un arī dabon/ par kāzām 350 Ls, a man atsaka, jo esot "par dārgu" un bildē pilsonis, kuram zieputrauks jau pirms mičošanas ierit rosolā. bet kolaidara - tā modē vispasaules digitalizācijas un pamperizācijas laikmetā.
Publicēts: 25.06.08 18:40
 citēt
Lutums:Par skaudību neiet ne runa, es nejūtos tik pieredzējis fotogrāfs, lai kādam pārim svarīgus dzīves mirkļus sačakarētu, kāzas neesmu bildējis un kādu laiku to vēl nedarīšu... foto ir mans hobijs nevis maizes darbs.

Par 500 bilžu apskati - es neskatījos... līdzīgi kā blogā... uz ātro pa vienai un, ja kāda iekrīt acīs, tad arī papētu vairāk...

Vairāk šajā tematā biju domājis, ka tantuks no zaksa izmantojot jaunā pāra neuzmanību un uztraukumu lobē savu kaimiņu Žoru... lauku rajonos tak visiem traktoristiem darba nav, tad nu šamais par 300 ls iepircis dārgu kameru un aidā...

Haiduk, bik pozitīvisma piedevu uz dzīvi un visa pasaule rožaināka liksies - nebūs visapkārt vieni skauģi un krāpnieki :)

:face-grin: :face-grin: :face-grin: atrodi vēl otru tik jaunu manos gados un optimisma pilnu!!!
Bet jaunajam pārim vajag pareizi vedējus izvēlēties!!! un pie citiem vedējiem pakonsultēties... un lielākā daļa tā dara (izņemot tos, kam sasteigta šī procedūra).
Es bieži esmu Arkādijparkā un redzu kāzu cermonijas nelielu daļiņu, un lielāko tiesu prieks skatīties, kā darbjās fotogrāfi, kas pavada šo cermoniju (vienīgi par apģērba stilu to nevar teikt vasarā)
Publicēts: 25.06.08 18:44
 citēt
nu varbūt tās 80 bildes tik krutas, ka ir tās naudiņas vērts :)
Publicēts: 25.06.08 19:18
 citēt
un man saka ka es ar diviem D3 par daudz prasu :D..

iistebiibaa ja bildee labos gaismas apstaaklos un pozeetaas bildes tad vienalga, ziepiits vai marks III nav atshiriibas. ar ziepiiti tikai mazaak darba buus ;) visa lielaa un nopietanaa tehnikas sakas pie nelabveeliigiem gaismas apstaakliem un reportaazhu. tur tad vajag aatruumu, precizitaati un kvalitaati. es nebriinos ka dzekam daudz apsutuiijumi, savs klientu kontingets, labs reklaamas avots un var kļopīt poozeru bildes. un abi buus apmierinaati, gan fotograafs, gan klients.
Publicēts: 25.06.08 19:52
 citēt
Fakts, bet laukos tā arī ir... pāris tiek aizmirsts, galvenais ir piedzerties... bieži vien paši ar ziepīšiem safočē `to ko vajag`... sākās pāra staipīšana, algotajam fotogrāfam tur nav ko darīt. laukos māksla/korekta bilža masveidā nav cieņā. "nu jā, forši... davai nākamo... nākamo..."
Publicēts: 25.06.08 20:15
 citēt
Haiduks pateica zelta vardus : "Jā pašam ir luste un gribi paspīdēt, uztaisi 10 supermākslas kadrus- tāpat tauta (kāzinieki) nesspēs to novērtēt!"

Diemzjeel....
Publicēts: 25.06.08 21:43
 citēt
man nav ko teikt....

tīri teorētiski jau var bliezt ar ziepi... es kā viesies esmu bliezis ar ziepi (ar savu pirmo fočiku Fuji S5000) un fotogrāfs uz filmas... jaunajam pārim manas bildes patika labāk... bet tas ir tā, nu ja cilvēki vnk neko labu nav redzējuši tad viņi ir laimīgi...

Tikai no otras puses tad man žēl Andre... kāds tolks censties par to pašu naudu... ? Bet nu Andre nākamgad ierubīs divus ar pus stabus par kāzām un tāpat viņu ņems... varbūt tāds ir risinājums?
Publicēts: 25.06.08 22:50
 citēt
Santis:Haiduks pateica zelta vardus : "Jā pašam ir luste un gribi paspīdēt, uztaisi 10 supermākslas kadrus- tāpat tauta (kāzinieki) nesspēs to novērtēt!"

Diemzjeel....

Santis tagad apdedzinājies un pazaudējis visu prieku bildēt! :) Būs labi.. :* :D

REZ:
Tikai no otras puses tad man žēl Andre... kāds tolks censties par to pašu naudu... ? Bet nu Andre nākamgad ierubīs divus ar pus stabus par kāzām un tāpat viņu ņems... varbūt tāds ir risinājums?

A kā savādāk? Kamēr tevi grib tikmēr vari!
Publicēts: 25.06.08 22:54
 citēt
silrak:a viesi vēlas visur redzēt savus purnus, ta lai bliež paši sevi ar ziepjiem...
sadalu viedokli. melš, ka šimpanzes vienīgie lopiņi, kuri spēj sevi atpazīt spogulī. melš, ka daži Āfrikas aborigeni sievasmāti uz foto neatpazīst. pat, ja jaunais pāris tikai mazliet gudrāki (ne bez zināmām grūtībām atpazīst sevi uz bildēm) - bildes tak tomēr viņiem.
Publicēts: 25.06.08 22:57
 citēt
silrak:
Paskaties varbūt šeit- www.em34.com Manā izpratnē lieliskas kāzu bildes ir tieši tādas, un tad nu grozies kā gribi bet bez labas profesionālas fototehnikas, gaišajiem stikliem te neiztikt, to tev pateiks arī veiksmīgākie Latvijas fotogrāfi. Kam pūst pīlītes, ko?

Vienas no labākajām kāzu bildēm ko esmu redzējis!! Paldies silrak!! Daudz ko skatīt un iedvesmoties, mācities!
Publicēts: 25.06.08 23:01 labots
 citēt
Billy:
silrak:
Paskaties varbūt šeit- www.em34.com Manā izpratnē lieliskas kāzu bildes ir tieši tādas, un tad nu grozies kā gribi bet bez labas profesionālas fototehnikas, gaišajiem stikliem te neiztikt, to tev pateiks arī veiksmīgākie Latvijas fotogrāfi. Kam pūst pīlītes, ko?

Vienas no labākajām kāzu bildēm ko esmu redzējis!! Paldies silrak!! Daudz ko skatīt un iedvesmoties, mācities!

starpictu vinsh ir no krievijas (bet dziivo usa). veel interesanti paveerot ka saitaa nav gandiriz nevienas bildes no kaazaam kreivijaa, kaut arii reguleeri tur bildee. vienaa zhurnaala bij labs raksts par to kaa un ar ko vinsh bildee :)
Publicēts: 25.06.08 23:08
 citēt
80 izdevušās bildes no viena pasākuma.......... es prasītu vairāk neatkarīgi ar kādu tehniku būtu bildējis
Publicēts: 25.06.08 23:09
 citēt
tev jau nav kaut kur aizķēries tas žurnāls andre? :P
Publicēts: 25.06.08 23:11
 citēt
Billy:tev jau nav kaut kur aizķēries tas žurnāls andre? :P

pameklee digitaalos tos photo video krievu kaadu aptuveni pusgadu atpakal bij
Publicēts: 25.06.08 23:14 labots
 citēt
mhm... :s labi, kur moš jāmēģina uzrakt... Paldies!
Publicēts: 25.06.08 23:35
 citēt
klau a tu nevari kkur noskanēt vai kā? :P
Publicēts: 26.06.08 01:16
 citēt
Lutums:
Protams, ka piegāju pie amata/hobija brāļa aprunāties.... izrādās, ka cena esot tāda, jo nevarot atkauties no pasūtījumiem tamdēļ jāceļ cenas....

Parasta blefošana, ir dažas fiškas, kas strādā ļoti efektīvi. Un pareizi arī ir - pietiek tev tikai ļoti gribēt dabūt klientu un nesavtīgi veikt darbu ar pilnu atdevi, kā sāksies problēmas.

Kas attiecas uz tanti zagsā. Tāda pasaulē iekārtots. Fotogrāfam mutīga tante zagsā, kādam citam biznesam savs lobijs kādā organizācijā, utml. Tā tas vienkārši ir.

Neviens tev visas šitās viltības neliedz izmantot, ja gribi bildēt kāzas, uz priekšu, dari labāk! :)
Publicēts: 26.06.08 01:48
 citēt
silrak:"Un pieredzējis kāzu fotogrāfs ar ziepīti sit pušu baigos māslas taisītājus ar brendu aparātiem, kas neko nesajēdz"

haiduk, varbūt pietiek izplatīt šādas glupības? Nu nosauc kādu slavenu latvijas vai pasaules kāzu fotogrāfu, kurš strādā ar šādiem ziepīšiem? Vai tu runāji par lauku apriņķu "varoņiem", kuri nu tad mauc kā nu māk un cik kabata atļauj?

"kad cilvēki skata bildes, viņiem vajag dzidras krāsas, bieži savu ģīmi redzēt visneiedomajākās zituācijās un grupējums, un jaunais pāris viņus daudz neinteresē, ja paši naf blakām"

Tad kam taisam kāzu bildes, apdzērušiem viesiem vai kāzu galvenajiem varoņiem- jaunajam pārim? Man bijusi darīšana tik ar pasūtītājiem- jauno pāri, viņiem arī esmu veidojis atmiņai albumu ar kāzu foto, viņi arī tad bij galvenie varoņi 95% kadru. Ja viesi vēlas visur redzēt savus purnus, ta lai bliež paši sevi ar ziepjiem(ko arī vienmēr vairāki darīja), man viņi nekad nemaksāja...

Viss, ko tu raksti it kā skan pareizi, bet kāpēc raksta autora minētais nevar atkauties no pasūtījumiem- un atbilde ir vienkārša- viņš cienija jauno pāri, un cieni'ja viesus- NĀKOŠOS POTENCIĀLOS KLIENTUS!!! un nekas naf labāks par vizuālo reklāmu! Un fotogrāfa uzdevums kāzās ir IZPILDĪT pasūtijumu, nevis BAIGO mākslu bīdīt... Tie kas bija kāzās kā viesi un naf dabujuši nevienu bildi, tādu āzi uz savām, vai savu tuvinieku kāzām neņems. Bet neuztver personīgi,tad nebūs pārpratumu.
Publicēts: 26.06.08 11:04 labots
 citēt
Haiduks:Tie kas bija kāzās kā viesi un naf dabujuši nevienu bildi, tādu āzi uz savām, vai savu tuvinieku kāzām neņems. Bet neuztver personīgi,tad nebūs pārpratumu.

Nav tik traki, es ar esmu sapratis ka baigi MEGA uz viesiem nevajag iespringt....citi paari vispaar nemaz neatdod viesiem bildes...paliek vinju personigai lietosanai
Publicēts: 26.06.08 11:28
 citēt
Haiduks:Kāzu fotogrāfa uzdevums naf DZĪT baigo mākslu, bet skaisti, hronoloģiskā secībā iemūžināt mirkļus, un jo labāk uzreiz mācēsi iekadrēt, un pareizās progas salikt aparātā (piem. saulainā laikā diapozitīva režīmu), jo mazāk darba pēc tam... ideāli pēc bildēšanas nekas naf jādara!!!
Jā pašam ir luste un gribi paspīdēt, uztaisi 10 supermākslas kadrus- tāpat tauta (kāzinieki) nesspēs to novērtēt!
Un ja kāds te grib pateikt ,ka kāzas ar 3-maksu ir dārgākas,nekā ar LABU ziepīti, tad šausmīgi kļūdās... kad cilvēki skata bildes, viņiem vajag dzidras krāsas, bieži savu ģīmi redzēt visneiedomajākās zituācijās un grupējums, un jaunais pāris viņus daudz neinteresē, ja paši naf blakām. 3 bildes jaunie, grupņiki pāris un visas, kur redzams esmu ES... tāda ir šo bilžu morāle. Un pieredzējis kāzu fotogrāfs ar ziepīti sit pušu baigos māslas taisītājus ar brendu aparātiem, kas neko nesajēdz, ko no tevis grib kāzu- pirmās, otrās, trešās personas un viesi. Parasti zinošs fotogrāfs pirms kāzām atrunā visu ar jaunajiem un vedējiem, kas,kur un cik liels bars sekos.
UN FOTOGRĀFS KĀZĀS IR GALVENĀ PERSONA!!! Visu pēc tam aizmirst , paliek miglains atmiņu tēls, bet foto paliek mūžigi... un izejot no tā arī fotogrāfam jasaprot sava vieta notikumos... un neviena vedējmāte neapvainosies, ja fotogrāfs visu nedaudz paregulēs, lai sanāktu superbilži, nevis tikai muguras.

Man jau naivi, līdz šim šķita, ka galvenās personas kāzās ir jaunais pāris......
Publicēts: 26.06.08 11:36
 citēt
Haiduks:
silrak:"Un pieredzējis kāzu fotogrāfs ar ziepīti sit pušu baigos māslas taisītājus ar brendu aparātiem, kas neko nesajēdz"

haiduk, varbūt pietiek izplatīt šādas glupības? Nu nosauc kādu slavenu latvijas vai pasaules kāzu fotogrāfu, kurš strādā ar šādiem ziepīšiem? Vai tu runāji par lauku apriņķu "varoņiem", kuri nu tad mauc kā nu māk un cik kabata atļauj?

"kad cilvēki skata bildes, viņiem vajag dzidras krāsas, bieži savu ģīmi redzēt visneiedomajākās zituācijās un grupējums, un jaunais pāris viņus daudz neinteresē, ja paši naf blakām"

Tad kam taisam kāzu bildes, apdzērušiem viesiem vai kāzu galvenajiem varoņiem- jaunajam pārim? Man bijusi darīšana tik ar pasūtītājiem- jauno pāri, viņiem arī esmu veidojis atmiņai albumu ar kāzu foto, viņi arī tad bij galvenie varoņi 95% kadru. Ja viesi vēlas visur redzēt savus purnus, ta lai bliež paši sevi ar ziepjiem(ko arī vienmēr vairāki darīja), man viņi nekad nemaksāja...

Viss, ko tu raksti it kā skan pareizi, bet kāpēc raksta autora minētais nevar atkauties no pasūtījumiem- un atbilde ir vienkārša- viņš cienija jauno pāri, un cieni'ja viesus- NĀKOŠOS POTENCIĀLOS KLIENTUS!!! un nekas naf labāks par vizuālo reklāmu! Un fotogrāfa uzdevums kāzās ir IZPILDĪT pasūtijumu, nevis BAIGO mākslu bīdīt... Tie kas bija kāzās kā viesi un naf dabujuši nevienu bildi, tādu āzi uz savām, vai savu tuvinieku kāzām neņems. Bet neuztver personīgi,tad nebūs pārpratumu.

PS kurš teica, ka tam tipam TIEŠĀM ir daudz darba ? Domāju, ka tā ir tikai plātība........
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas