forum.gif
Kaktu biznesmeņi - vai savējo lobēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kaktu biznesmeņi - vai savējo lobēšana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.06.08 11:47
 citēt
Annir:da jums skauzh :)

da tev matos blaugznas.......
Publicēts: 26.06.08 11:48 labots
 citēt
:)
Publicēts: 26.06.08 11:56
 citēt
Haiduks:
NilsS
Man jau naivi, līdz šim šķita, ka galvenās personas kāzās ir jaunais pāris......

Paskati, pat lielo valstu dižvīri ciena fotogrāfu. Kāzas ir satrauksts notikums, no kura bieži atmiņas ir pavājas dažādās niansēs, lielajos vilcienos tās iespiežās atmiņā... un no fotogrāfa darba būs atkarīgs, vai atmiņas atausīs spilgtāk. Labs fotogrāfs visu neuzbāzīgi izrīkos pēc savas IECERES. Un visi pēc tam vēl būs pateicīgi, gan par palīdžibu, gan par jaukiem bilžukiem.

dr, neesi nu tik pārliecināta!!! parasti tā ir seņču nauda, un tieši seņčiem pēc tam tiek pārmetumi no radiem, ka no viņu jauno kāzām naf nekādas atmiņas, piemiņas. Taisnojoties 100% vaina tiek uzvelta fotogrāfam! Vienmēr vajag padomāt arī par radu "intrigām", lai to nebūtu. Un vienmēr jaatcerās, ka fotogrāfam un jaunajiem ir dažādas gaumes, un ne vienmēr fotogrāfa foto atlase ir tā labākā (te netiek runāts par iestudētajiem darbiem, bet par notikumu fikšejošajiem darbiem)

Jebkurā gadījumā vislabākā ir vizuālā reklāma... :D bildēju ar ziepīti- mani neviens neredz, izvelku 5d ar 400mmm - visi atskatās :):):) no vienas puses stulbums- es taču esmu tas pats, bet naf vizuālā skata. Un tāpēc arī gribi, vai negribi, lielais briesmonis ir jātur kaklā.
www.fotoblog.lv...
šamais ir nopietns zellis no turienes, bet pavēro viņa darbību!!!
Publicēts: 26.06.08 12:21
 citēt
Haiduks:... Tie kas bija kāzās kā viesi un naf dabujuši nevienu bildi, tādu āzi uz savām, vai savu tuvinieku kāzām neņems.
nu, no kāzām jau var dabūt bildi ar jauno pāri un tml. saprotams, arī ar savu ģīmja bildi var gribēties.
Publicēts: 26.06.08 12:33 labots
 citēt
Stulbi ir tas ,Haiduk, ka vīrs tavā vecumā ar tavu pieredzi runā pilnīgas muļķibas. Un vēl stulbāk ir tas, ka ir kādi kuri dzied līdz tam visam!

Mēs tagad par etalonu ņemsim kādu ārzemnieku tūristu kurš nezināmu un vairaķi iespējamo iemeslu dēļ paņema un nobildēja meiteni ar ziepi? so what? moš viņam CF bij pilna, moš tā darba kamera...

šitas viss jums neliekas nenopietni tomēr? Ja gribam kvalitāti tad nekad to nepanāksim ar fudžikiem un panapana ziepijiem! lai būtu profesionāls foto ar attiecīgu kvalitāti tad ir arī jālieto tam vajadzīgā aparatūra, un tehnika nebeidzas tikai ar to, ka mums tā ir, bet tā ir arī jāparzin un jāmāk attiecīgi pielietot!

un arī es uzskatu ka mani kā kāzu fotogrāfu nolīgst pasākuma atspoguļošanai un pasākuma centrā un viss kas notiek notiek ap pāri, un tādēļ arī es koncentrējos uz viņiem. Bieži vien bildējot viesus un aizraujoties ar to var palaist garām daudz ko interesantu kas notiek ar pāri! Ja bildēs grib arī viesus tad ir iespēja darboties ar asistentu kam tiek dots arī šāds uzdevums, bet mani nolīgst lai es darbotos ar pāri!

Viesiem paliek kopbilde un kāds foršs moments kur viņs ticis iesaistīts!
Publicēts: 26.06.08 13:25
 citēt
labi teikts silrak! :)
Publicēts: 26.06.08 13:34 labots
 citēt
Billy:lai būtu profesionāls foto ar attiecīgu kvalitāti tad ir arī jālieto tam vajadzīgā aparatūra ...
saprotama lieta, bet tā atšķirība kvalitātē krietni mazāka īdeālos gaismas apstākļos.
silrak:Nez manuprāt uzticēt savas kāzas bildēt amatierītim ar ziepenīti ...
bērēs vēl nenopietnāk, apprecēties jau var vēl dažas reizes, nomirt ne.
Publicēts: 26.06.08 13:39
 citēt
tas fudžiks ir LĒNS ar gaigo attēla troksni jau pie ISO 400. F2.8 ir tikai platajā galā.

tas nozīmē, ka tiks pakāsti momenti un attiecīgi mazāk ineteresantu momentu fotogrāfijās.
tā kā nav ko attaisnot tādus "haļavčikus".
Publicēts: 26.06.08 13:45
 citēt
Es †iešām brīnos par ļaudīm, kas maksā LS 450 ( ja vien tā ir taisnība, vispār ) tipam ar tādu aprīkojumu. Tikpat labi, varētu nopirkt vecu Opeli, nosaukt par limuzīnu un izīrēt pa LS 1000 dienā..........ja stulbums otrajā piemērā ir acīmredzams, tad pirmajā laikam ne. Vismaz dažiem, kas maksā.....
Publicēts: 26.06.08 14:07
 citēt
Billy:Stulbi ir tas ,Haiduk, ka vīrs tavā vecumā ar tavu pieredzi runā pilnīgas muļķibas. Un vēl stulbāk ir tas, ka ir kādi kuri dzied līdz tam visam!

Mēs tagad par etalonu ņemsim kādu ārzemnieku tūristu kurš nezināmu un vairaķi iespējamo iemeslu dēļ paņema un nobildēja meiteni ar ziepi? so what? moš viņam CF bij pilna, moš tā darba kamera...

šitas viss jums neliekas nenopietni tomēr? Ja gribam kvalitāti tad nekad to nepanāksim ar fudžikiem un panapana ziepijiem! lai būtu profesionāls foto ar attiecīgu kvalitāti tad ir arī jālieto tam vajadzīgā aparatūra, un tehnika nebeidzas tikai ar to, ka mums tā ir, bet tā ir arī jāparzin un jāmāk attiecīgi pielietot!

un arī es uzskatu ka mani kā kāzu fotogrāfu nolīgst pasākuma atspoguļošanai un pasākuma centrā un viss kas notiek notiek ap pāri, un tādēļ arī es koncentrējos uz viņiem. Bieži vien bildējot viesus un aizraujoties ar to var palaist garām daudz ko interesantu kas notiek ar pāri! Ja bildēs grib arī viesus tad ir iespēja darboties ar asistentu kam tiek dots arī šāds uzdevums, bet mani nolīgst lai es darbotos ar pāri!

Viesiem paliek kopbilde un kāds foršs moments kur viņs ticis iesaistīts!

Billy, tavs jaunības straujums nedod tev tiesības būt lielīgam gailim... kur tu esi redzējis turistu Vecrīgas ielās ar niknāko Nikonu un pilnu aprīkojumu??? Padomā pirms raksti!!! Vai tu domā, ka mēs ar Ļenu neaprunājāmies ar viņu.
Tev viss ir - a mož... un tamlīdzīgi.
Un tavi stulbie izteicieni par ziepjiem ir kātējais spoguļkameru nēsātāja lecīgums... tie , kam ziepis ir palīgkamera, vai pat galvenā kamera, pie to pirkšanas pieiet ļoti nopietni, bet pie spogulenēm parasti ņem lēto, kas no laba ziepja atpaliek- BET MAN IR BRENDS.
Un ja tu tik ļoti lielies ar savu kāzu praksi, tad man arī ir aiz muguras 20 gadi kāzas un bēres (toreiz arī tās bija pieņemts iemūžināt), bet mani tas neaizrāva, toties bija laps piepelnīšanās variants... un naudu pelnījām no pasūtīto bilžu skaita!!! sūdus neviens nepasūta! Tagad nauda pret disku, un sveiki...
Un nobeigumā... kāda atšķirība, kādu fotoaparātu nopērk haļavšķiks... nu uzkārs 3Mak-su, un uzreiz labāk bildēs, vai pieredzējis paņems rokā ziepīti. Gala rezultāts tikpat būs kā diena pret nakti. Bet tev šito nesagremot :(
Publicēts: 26.06.08 14:19
 citēt
Kārli. Publicēts: 26.06.08 13:55
Tu aizmirsi pieminēt, ja bildē RAWā... ja uz JPG, tad 10mpik ziepitis sit pušu 10mpik spoguleni, ja vien māki uzlikt visas pareizās palīgprogas, kuru naf spogulenei (profesionālai, 400 nepiemini, tas tāds pats ziepis, tikai ar spoguli).
Nenoliedzami labai spogulenei ar labu optiku (LABU) ir priekšrocība pret ziepi, bet nekad nevajag noliegt citu cilvēku spējas. Tā sevi nepacelsi. TIkai bilde, un vienīgi bilde izšķir visu.

Davai, rīkojam kazu bilžu konkursu!!!! Man būs pagrūti piedalīties, jo es no tā biznesa atturos, bet ....
Redzēsim , vērtēsim, un + vēl reklāma.
Publicēts: 26.06.08 14:23
 citēt
silrak:Nez manuprāt uzticēt savas kāzas(viens no svarīgākajiem notikumiem tavā mūžā) bildēt amatierītim ar ziepenīti ir apmēram līdzvērtīgi tam, ja tu zobus labot neej pie speciālista, kurš skolojies un ieguldījis krietnus līdzekļus profesionālā tehnikā, bet aizej pie kaimiņa kalēja, kuram ir vaļasprieks brīvajā laikā izraut kādu zobu. Tas nekas ka kalēja knaibles ir nesterilas, bet toties viņš iedos riktīgu pretsāpju devu- stakanu sīvā..

bet nu šitas ir visam kronis!!! KURŠ IR GĀJIS PIE ZOBĀRSTA UN PRASĪJIS PAPĪRUS, REKOMENDĀCIJAS ??? Ej pa ceļu redzi izkārtni un iekšā... tikai pēc tam vērtē, vai esi bijis pie zobārsta, vai pie kaimiņu kalēja. (kad jaf esi atradis sev pastāvigo, tad vari arī palielīties). Bet kāzas parasti ir tikai vienreiz!!!
Publicēts: 26.06.08 14:27
 citēt
Nesaprotu šobrīd pamatu apvainojumam par lielīgu gaili, bet es jau daudz ko nesaprotu...

Par tiem tūristiem Vecrīgas ielās. Kas ir niknākais Nikon? Uz to brīdi pieņemu, ka d2Xs, d200? Tagad tas jau vairs nekas īpašs nav mūsdienās, ja nauda kabatā ir un fotoprieku gribas tad parasti tādu arī iegādā un ja godīgi diezgan bieži tādus redzu. parasti viņi ir ceinījama vecuma, ar tādām panamas cepurītēm un seko kādai sievietei ar augsu paceltu kārti vai lakatiņu.. Tavs satiktais cilvēks būs droši vien bijis nomaldījies no grupas! ;)

Nav man nekāda lielā tā kāzu prakse, bet es tikai dalos ar to ko esmu sapratis un apguvis arī no tā mazuma un nesaskatu kur notiek lielība.

Atšķirība ir zini kur? Tur, ka haļavščiks pat ar 3 marku neko neizdarīs, bet lietpratēja rokās tehnikas vērtība vairākas rezies palielinās un tadējādi viņš var arī sniegt tos rezultātus kurus no viņa sagaida! Un nu nevajag stāstīt un turpināt runāt par ziepjiem! Kārlis jau iepriekš ļoti precīzi izteicās par to ko nozīmē bildēt ar ziepi. Bet ja jau ziepis ir tik labs tad kādēļ tu nebildē ar ziepi? es domāju, ka tavos cienījamos gados būtu daudz vieglāk bildēt un lietot piemēram kādtu fudži universālo ziepi nevis nēsāt lielu smagu mugursomu un vēl turēt kaklā robusto 5D un smago 100-400? Kādēļ tad tu pats runā pretī savai pārliecībai?
Publicēts: 26.06.08 14:42 labots
 citēt
BillyPublicēts: 26.06.08 14:27
tu tak esi liels kašķis.
1.
www.fotoblog.lv...
visprostākais un vecs ziepis... izdari ko līdzīgu ar spoguleni!!! Un es nekaunos no laba fotoaparāta, kaut arī to sauc par ziepīti.
2. droši vien mans satiktais cilvēks ir fotogrāfs, kuram tu vēl par asistentu nederi!!! Nenoniecini citus, un netiksi pats noniecināts.
Anekdote no shutter... ceru ka admini nenoreģēs!
www.shutter.lv...
Ar kādu fotoaparātu man fotogrāfēt lai būtu smukas bildes?
Publicēts: 26.06.08 14:51
 citēt
Haiduks:BillyPublicēts: 26.06.08 14:27
tu tak esi liels kašķis.
1.
www.fotoblog.lv...
visprostākais un vecs ziepis... izdari ko līdzīgu ar spoguleni!!! Un es nekaunos no laba fotoaparāta, kaut arī to sauc par ziepīti.
2. droši vien mans satiktais cilvēks ir fotogrāfs, kuram tu vēl par asistentu nederi!!! Nenoniecini citus, un netiksi pats noniecināts.
Anekdote no shutter... ceru ka admini nenoreģēs!
www.shutter.lv...
Ar kādu fotoaparātu man fotogrāfēt lai būtu smukas bildes?

es neko tādu nemaz necenstos izarīt ar spoguleni, bet ja gribētu droši vien kā varētu.. :)

Haiduk? vizītkarti paņēmi no kolēģa? Ja ne tad mēs te varam fantazēt viskko, bet tā arī nekad patiesību neuzzināt! :D
Publicēts: 26.06.08 15:36
 citēt
Billy, tu jaf sev netici, kur nu vēl man :D
Kaut vai ņemsim vērā tādu faktu par taupību :), kāpēc plēst resursus galvenajam, ja vari to pašu iegūt ar palīgkameru :)
Publicēts: 27.06.08 11:19 labots
 citēt
Annir:patreizeejaa dziives posmaa kaa reiz blaugznu nav :)
a par ko cepiens?
kaadam jau tas fujiks ir uberkruts aparaats. un kad taads precas, vinjam tas ir akceptable... uvi... arii pa 450... jo kas 450 lashi lielaam kaazaam?

taa ir citas domaashanas kategorija..

ps. droshi vien haiduks ar ziepi uztaisiitu labaakas bildes nekaa kaads ar marku... papriecaasimies par taadu atzinju. ticamiibas moments nav zems :)

Teksts par blaugznām bija domāts kā ilustrējošs piemērs tava iepriekšējā apgalvojuma sakarā ( ka visiem skauž :) ,l ar apmēram tiukpat bezjēdzīgu apgalvojumu pretī :) sory, nekā personiska. Nav man skaudības uz ākstiem ar ziepi:)

PS Kārlis un Billy runā tiešām sakarīgi. Nu ir tā, tu Haiduk varēji ielikt kādu labu piemēru kāzu bildēm ar ziepi....nevis tikai stāstīt, cik kruta viss tur notiek :face-wink:
Publicēts: 27.06.08 11:31 labots
 citēt
Annir:ngng - ideaali! Buus konkursinsh - tikai jaizdomaa kaada vareetu buut balva :face-grin:

Es ierosinu - LIELS āmurs, ar kuru sasist Haidukla D5, :face-crying:jo minētais verķis, kā jau pats vecmeistars te čakli pierāda :) ir pilnīgi lieks :D vietā ņemam ūberforšo ziepi :face-grin:
Publicēts: 27.06.08 11:36 labots
 citēt
:face-grin:
ngng:Domāju, vecmeistara 20 gadu pieredzi nav iespējams uzvarēt. Tas būs tikai skatāmkonkurss, kurā pat ziepi balvā nedrīkstēs dot. Jo, raugi, saņems šis balvā ziepi un turpinās izgriezt pogas visiem no spoguļkameras atkarīgajiem. Kam tad tāda notikumu attīstības gaita patiks? Ziepi balvā NEDRĪKST dot. Kaut ko citu.

Cik viedi vārdi gan šodien te skan :) šajā sakarā paziņoju, ka nākamais apgreids man būs D5 pret ziepi :face-grin: nevaru tik izdomāt vēl - kuru tieši :face-grin:

PS ojaaa, esmu ar mieru :face-angel: būšu ideāls žūrijas loceklis - ir simpātijas pret savējiem :face-glasses: esmu viegli korumpējams :face-grin: un piekasīgs :face-devil-grin: gaidam darbus :face-grin:
Publicēts: 27.06.08 11:47
 citēt
NilsS:
Annir:ngng - ideaali! Buus konkursinsh - tikai jaizdomaa kaada vareetu buut balva :face-grin:

Es ierosinu - LIELS āmurs, ar kuru sasist Haidukla D5, :face-crying:jo minētais verķis, kā jau pats vecmeistars te čakli pierāda :) ir pilnīgi lieks :D vietā ņemam ūberforšo ziepi :face-grin:

a kapēc sist? es labrāt uzņemšu adopcijā... :)
Publicēts: 27.06.08 11:53
 citēt
Billy:
NilsS:

a kapēc sist? es labrāt uzņemšu adopcijā... :)

Sist tādēļ, ka mēs simboliski tā atbrīvosimies no tizlās spoguļkameru ēras atliekām !:face-grin:
PS man ir nojauta, ka adoptēt gribētāju netrūktu :face-smile:
Publicēts: 27.06.08 12:01
 citēt
ngng: Vecam 5D bez D iztikt neiemācīsi.

A varbūt var mēģināt...? :(
Publicēts: 27.06.08 12:16
 citēt
Es reiz Vacijā piedzīvoju istu "Kultūršoku" nee nu nezinu kā nosaukt , biju ar sīkajiem aizvilcies uz kautkādu pili kur cilvjus laizj ieksja tikai dazjas dienas gadaa. Tur rozes pukjes un citadi darza sudi tiek isstaditi tai bridi darza bet var ari iestaigat pasja pili ko jsaka maz kas dara jo tadu pilju tur samera daudz. Par cik man uz tam pukjem taka uzlikt pakjeru savu lielo Meitu un taa Milji devamies pastaiga pa pili pie kuras durvim sjolte ka Filmet focjet nedrikst a es i netasijoss jo valdija tur tada smuka puskresla starp vitenjiem aizaugusjiem lpgiem pietam pils tada reali padzivota cilveki dzivo ikdiena visjur privatas mantas normala audio video tehnika biroja kartigi saliktas dokumentu mapes skapjos un rakstamlietas u galdas nez kapec sur tur sveces dega kvepeklji smuki kupeja nju tads "Bagatas sabiedribas sarmss" vienvardsakot. Kadu stundu staigaju par pili kas varetu but nju ka 3 Mezotnes pilis platiba bet pec stila ka tada milziga dienvid francijas lauku dzivojama maja tik iekartojums tadss ar glaaznam mebellem un baldahiniem utt. Kopa satikam tik dazjus izntresentuss un pa brizjam sulainis atvera un aizvera aiz mums durviss. Kad nu bijam beigusji apskati un nonakusji lidz izejas hallei tur tas pats sulainis piedavaja nobaudit vinna glazi un parakstities kautkada apmekletaju gramata pie taka nezinu recepcijas letes sjis taga pasniedz to vinu pieejam pie letes a tur vinam aiz muguras pie sienas paliels LCD panelis un sjis saka "Varat pasutit bildes no pils apmeklejuma" un palaizj tipa Slaidsjovu uz ekrana , MAN ZOKLIS ATKARAS bildenieki issktijas pec naturaliem ar lielformata kameru dragajiem kadriem interjers bij tikpat kreslains un noslepumainss un nokjerti bij momenti kad mes tur iegusji svecju gaisma vai gaismas laukuma kas spideja caur aizaugusajiem logiem NATURALS LABA LIMENJA STILA BILDES pie mums tadas reti kurss spetu pat ar lielo kameru uzbildet pec kompenes un intresantajam gaisma. Bildes bij fantastiskas bet visvairak mani sokeja ka NEREDZEJU kas un kad muss foceja , bildes bij vienkarsji fascinejosjas. Es protams uzreiz apjautajos KAA tas nofocets jo vispar neko tadu nemaniju cilvekus noteikti nee. Ot sulainis atbildeja ka uz sjo pasakumu vinji ire loti labu drosjibas sitemu kas paredz sekisjanas iespeju un vajadzigis punktos var aatelus saglabat. Cenjiks bij nevajais , 10 bildes A.4 formata 100 Eur. Es PROTAMS nopirku un tiktiesjam ka paredzets tas pec nedeljas pienaca manam skukjim uz majam:):) Bildes no sleptas noverosjanas KAMERAS!!
Publicēts: 27.06.08 13:38
 citēt
Luni, pāāāldies, šitais opuss, kaut ne gluži pa tēmu, priekš tādiem kā es dikti derīgs. Pirmkārt, tāpēc, ka man ir niķis tādās vietās ne visai ievērot aizliegumu šiltes (ja neesmu kaut ar galvas mājienu solījis ievērot) , bet piesargāties no kamerām nebij ienācis prātā. A dažas Vāczemes pilis ēdienkartē jau ir. Otrkārt – ja jau novērošanas kamera var izcept „...NATURALS LABA LIMENJA STILA BILDES...”, tad fotomāksla....
Publicēts: 27.06.08 13:48
 citēt
man jau liekas, ka Haiduka nostāja, ka labs meistars varēs panākt labu rezultātu arī ar vāju tehniku, nav pretrunā ar Billy viedokli, ka labam meistarm laba tehnika sniegs vairāk iespēju, nekā vāja tehnika.
Publicēts: 27.06.08 14:21
 citēt
Vienās kāzās līgavaiņa brālis aizrautīgi fotogrāfēja plecu pie pleca ar mani (viņam EOS 350D, man 30D - matricas vienādas). Kad vēlāk apjautājos, kādas bildes sanāca brālim? - atbilde bija - nekādas (balti purni uz melna fona). Viss vērtējums veidojas salīodzinot, jo es fotogrāfēju ar 2 zibspuldzēm (580 griestos un 430 pārējās telpas piegaismošanai). Secinājums: ar ziepjutrauku nevar iegūt pilnvērtīgas fotogrāfijas - tikai informatīvu materiālu.
Publicēts: 27.06.08 14:27 labots
 citēt
MartinK: ... ka labs meistars varēs panākt labu rezultātu arī ar vāju tehniku ...
skaidrs, ka labs meistars varēs panākt labāku rezultātu ar sliktāku aparatūru, nekā duraks ar labu, bet relatīvi, kas laba, kas slikta tehnika. lai ar pie lielveikala kases par 5 ls pirktu kameru iekabinātu, nepietiek ar būšanu meistaram - vēl tam "nemeistaram" jābūt īpaši lielam āmuram.
Back 2 topic: „šo džeku esot ieteikuši zaksā, kā baigi labo un profesionālo fotogrāfu” - "es trešo gadu pa medicīnas līniju - poliklīnikā par apkopēju", "es zinu, man 1 elektriķis /māsiņa/ teica" - kas raujas zagsā, biežāk ietrāpa bildēs un biežāk redz bildējam, bet tas saprašanu par fotogrāfiju ne katram palielina. un varbūt labs tas fotogrāfs, tikai ar ne pārāk piemērotu tehniku, bet varbūt labs ar to, ka nekāpj uz kājām un ne reizi 25 gadu laikā nav apgāzis grīdas vāzi.
Publicēts: 27.06.08 14:32
 citēt
Fons:Vienās kāzās līgavaiņa brālis aizrautīgi fotogrāfēja plecu pie pleca ar mani (viņam EOS 350D, man 30D - matricas vienādas). Kad vēlāk apjautājos, kādas bildes sanāca brālim? - atbilde bija - nekādas (balti purni uz melna fona). Viss vērtējums veidojas salīodzinot, jo es fotogrāfēju ar 2 zibspuldzēm (580 griestos un 430 pārējās telpas piegaismošanai). Secinājums: ar ziepjutrauku nevar iegūt pilnvērtīgas fotogrāfijas - tikai informatīvu materiālu.

Pirmkārt 350D gluži nevar nosaukt par ziepjutrauku! :D otrkāt, ja tu būtu iedevis tam brālim savu master 58ex tad viņam sanāktu tieši tādas pašas bildes kā tev kvalitātes ziņa! ;)
Publicēts: 27.06.08 15:17 labots
 citēt
Billy::D otrkāt, ja tu būtu iedevis tam brālim savu master 58ex tad viņam sanāktu tieši tādas pašas bildes kā tev kvalitātes ziņa! ;)
bet varbūt nē un varbūt tikai TEHNISKĀS kvalitātes ziņā! ;)
Publicēts: 27.06.08 15:33
 citēt
nu jā jā.. :)
Publicēts: 27.06.08 15:53
 citēt
Visinteresantākie diskusiju pavedieni ir tieši tādi kā šis - kad cilvēki ar minimālām fotografēšanas iemaņām, bet blīvi piekrautu fotosomu, ierēc par tiem, kas bildē ar pieticīgāku fototehniku, bet pamanās saņemt normālu atalgojumu :D
Publicēts: 27.06.08 16:09 labots
 citēt
sandijs:... cilvēki ar minimālām fotografēšanas iemaņām, bet blīvi piekrautu fotosomu ... ... bildē ar pieticīgāku fototehniku, bet pamanās saņemt normālu atalgojumu :D
"cilvēki ar minimālām fotografēšanas iemaņām, bet blīvi piekrautu fotosomu" - tās 2 lietas ne 1-mēr komplektā. karroče, apgrūtinos domādams, pie kuriem varētu pieskaitīties! /somu piekrauju blīvi, ja mazo. nu, ar blicenēm un sūdiem varu arī lielu blivi piekraut/.
Publicēts: 27.06.08 16:20
 citēt
sandijs:Visinteresantākie diskusiju pavedieni ir tieši tādi kā šis - kad cilvēki ar minimālām fotografēšanas iemaņām, bet blīvi piekrautu fotosomu, ierēc par tiem, kas bildē ar pieticīgāku fototehniku, bet pamanās saņemt normālu atalgojumu :D

+1
Publicēts: 27.06.08 16:25
 citēt
haralds:nu, no kāzām jau var dabūt bildi ar jauno pāri un tml. saprotams, arī ar savu ģīmja bildi var gribēties.

Ja gribas savu ģimi, tad vajag pašam precēties. :)
Publicēts: 27.06.08 16:46
 citēt
Nu labi , tad pa lietu. Pagajusjo pavasar atkal nevareju atteikt vienas kzas nju tads panemiens "Draugi uzsauc" man seni un labi klienti uzsauc saviem pazinjam FOTOFRAFU , nju izveiriteis nesanaca NACAS uzbilde , sarunats bija 3h/300Ls ne ipasji liels pasakums Laukos baznicinja un parka. Publika pabiezi Krievi un Azerbedzjanji. Lieta ta ka sji davana tiek pasniegta KAZU DIENA un Kazenieki jau noalgojusji kompaniju "Tamada /Video /Foto" vissi no vienas agenturas SLAVENAS Krievu kazu agenturas jotas Vaditajs teisjam bij GENIJS talantigs onka ~50 laba stila un teicams runatajs CEPURI NOST. Tad nu mani atved zagsa tur Prieksja divi antinji Veciss ar SONY lielo ciparu kameru ar stedicamu un skukjene ar 350D+KIT + METZ 32CT2. Sasveicinajos ar Pari iepazinos iegaju zagsa iepazinos ar personalu izprasnaju kas ka kur viniem notiek kas viniem patik kas neee nju un gajau atpakal pie para. Taga sakas ceremonija , Mani konkurenti SAK SKRAIDIT Video vecis skraida vsiiem pa prieksju skukjene sjim pakalj nju es tur stavu sava vieta un gaidu kad paris uzradisies TUR kur vinam janak , sie nak es visju saknipseju nekur nekustoss Zomm tacju man ir , stavu tai vieta kur Zagsa vecenes man teica esot ta labaka redzamiba un neraucejot. Manejie Foto video gruzjas starp publkikai lien virsu vecakiem nistajas man tiesji preti tikai galda otra puse aiz svecem. Mna visa ceremonija ideali ar gredzeniem un parakstiem turpat blakus tik pagriezjoties sencji visas sveiksjanas uzmetot garo var panemt Raduss un Fanuss . Konkurenti ar savu skaridisjanu nokaitinasjusji Zaxsa personalu tas siem liek stavet un nekur nevazaties starp Pari un vaditajiem vecakiem. Tie ari stav dusmigi. Ceremonija cauri taga visi iet ara tur uzest un iedzert , es saku parim mozj aizejam kautkur tepatas pabildeties , sjie mierigi piekrit publika paliek turpatas pie zagsa kost un est , ot tad sakas pats jautrakais . Video/ foto fani kas jau bija taka kerusjies pie esjnas un zdersjanas pamanija ka es vedu pari prom metaas pakal bet video laikam pardomaja tas aizgaja atpakal bet nu meituks ar savu KitMetz man UZ PLACE sedeja kamer visju bildeju gan ta gan sjita gan viss visadi bet VIRS MANIS vai uz Pleca burtiski vaislaik. Tocno ta pat ari Parka un uz tieltiem. Bet es nenemu piere lai bilde , oa starpam pabildeju smukakas logavas coemenes intresantas parisjus un atlikusjas ~30Min viesu namaa tur sagaidisjanas vecaki itt. tad manas 3h bij izbeigusjas sanemu pikji un tinos , konkurenti palika lidz ritam. Par cik daudz sances DVD apsoliju pec 4 nedeljam. Konkurenti esot atgadajusji pec nedeljas. Tur maksliniece izredigeja satasija sladsjovu un kino DVD apdrukaja diskus un pec 4 dedeljam atdeva pasutitajam 2DVD:) Kautka reiz pec puss gada sagadijas satikt pilnigi vienaa ballute kautkadu meicju kura man peksni kakla uzkaras izradas esot konkreta ligava . Sis saka ka sjie majas esost noskatijusjies manas bildes Vinjas vecis piegajis pie skapja uz izmetis albumu miskaste ar vardiem "Lai manas acis vairs tos meslus neskatitos" :):) Ot tas ir labakais darba novertejumss:):) Japziezime ka tasiju es apsaluti kareisa stila 80% ar 10-22mm stiklu :):) KAZAS NEBILDEJU jo man tas riebjas GARLAICIGA PADARISJANA sjausjaligaka rutina.
Publicēts: 27.06.08 17:07
 citēt
nu jā, ja pilsonim aparatūra ne visai un bildēt mācēšana arī ne visai un viņš tomēr pamanās 3X lielāku ceņņiku ne tikai paģērēt, bet arī dabūt, tad tā tomēr mācēšana, gan ne bildēt, bet "sevi nostādīt" mācēšana. teoriju zinu, bet neodarbojos tā aktīvi.
Lunim +
Publicēts: 27.06.08 18:30
 citēt
Njāāāā, izrādās, ka ne es viens aizsvilstos par šādām lietam :D :D :D

Tik domas tautai dalās (aš tā dalās, ka gandrīz līdz pers. apvainojumiem)......

Kā jau rakstīju, dziļā doma bija apslēpta tantukā no zaksa... a par fotogrāfu - ja pieliek Fujijam ārējo zibspuldzi nezinātājam viņa šķiet pat ļoti nopietna kamera - iespaids, ka šamais ir pro fotogrāfs ir...
Publicēts: 27.06.08 18:39
 citēt
nu bet ja jaunais pāris prasa, tad iesaka to ko zin :) neba jau viņai vajadzēja vērt vaļā googli un meklēt kāzu fotogrāfus. droši ka zin, ka tāds fočē nu i viss :)
Publicēts: 27.06.08 18:44
 citēt
PRO fotografs ir tas kas iedod klientam bildes kas VINAM PATIK un klientam pie kajas ar ko tas tasitas ar NOKIA mobilo telefonu vai Ds MARK III vai D3 . Ja klients SAJUSMA tad autorss ir AMATA MEISTARS izmantotai tehnikai nav noziimes.
Publicēts: 27.06.08 18:46
 citēt
Lunis:PRO fotografs ir tas kas iedod klientam bildes kas VINAM PATIK un klientam pie kajas ar ko tas tasitas ar NOKIA mobilo telefonu vai Ds MARK III vai D3 . Ja klients SAJUSMA tad autorss ir AMATA MEISTARS izmantotai tehnikai nav noziimes.

+150
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas