forum.gif
Ka atjaunot izdzestas bildes/
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ka atjaunot izdzestas bildes/
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.06 02:16
 citēt
Varbut kads strada ar Mac kompi,uz zin kur atrast bezmaksas softu,lai varetu atjaunot izdzestas bildes no CompactFlash kartes?(karte vel nav defrogmenteta)
Prieks PC ir pa pilno,bet prieks Mac es nevaru atrast.
Please help somebody!!!
Publicēts: 04.10.06 08:11
 citēt
Sveiks!
1) Es domaat FREE softu nedabuusi 95%
2) Tavaa vietaa nokljuutu pie kaada PC ar WinXp un uz taa uzinstaleetu ImageRecall 3 un viss OK.
3) Pirms datu atguushanas, ja karte ir pieejamaa staavoklii, nu kjip nav read error, to vajag formateet.

P.S. Ar defragmenteeshanu tu nebiji domaajis Formateeshanu!?

Nju ja nju galiigi netiec pie PC Win tad naaksies vien paGoogleet, piemeeram te: [url=www.google.com...

Lai veicas! ;)
Publicēts: 04.10.06 09:35
 citēt

3) Pirms datu atguushanas, ja karte ir pieejamaa staavoklii, nu kjip nav read error, to vajag formateet.
Vai ta? Un ja nav, ko tad, tobish, ja ir tie lasiishanas feeleri?
Publicēts: 04.10.06 21:47
 citēt
Nu nezinu gan...
tenternets pilns ar šādiem bezmaksas ražojumiem...
Nav tas pats izcilākais bet pats lietoju Handy Recovery. bildes plus mīnus no divām iepriekšējām dzēšanas reizēm var dabūt ārā.
protams par programmu es maksājis neesmu.
kas attiecas uz formatētām kartēm, no viņām var dabūt atpakaļ. nesot uz salonu tas ir laikam 5Ls par pusstundu(itkā parasti dabon pa 10-15min.)
mājās tikai vienu reizi ir nācies no format. kartes atgūt. dabuju demo progu ar to atguvu pāris bildes bet viņa neļāva seivot tikai no screena.
takā principā to visu var izdarīt
Publicēts: 05.10.06 02:15
 citēt
...dabuju PC,iekacaju kaut kadu softu,it ka paradijas kadi 500 faili(laikam tie kas izdzesti),bet kautkadigi nekas galarezultata nesanaca:(...varbut kads var ieteikt kadu konkretu bezmaksas softinu,ar kuru pats ir stradajis.Atgadinu kad man ir SanDisc karte.
Publicēts: 05.10.06 08:49
 citēt
Un vēl , vai ir atgūstamas bildes no fočuka-kartes, ja es uz sava EOS 5d uztaisīju formatēšanu ?

Labriit un par kuraam karteem mees sheit runaajam!?
Publicēts: 05.10.06 09:31
 citēt
Sorry, Imka, ja kaukaadaa zinjaa tevi aizskaartu, bet tam nav starpiibas SD, xd, MC, CF kartes, galvenais ir dabuut KARSHU LASIITAAJU, kuraa var iespraudinaat tev veelamo karti un nolasiit! Bet taalaak, kad karti esi ielicis ieksh lasiitaaja tad jau daraas kaa iepreiksh raxtits! ;)

P.S. Gribu mineet ka bilzzu atguushana ir 50/50 jo liela iespeeja ir dabuut bildes apkljam kas nav no peedeejaas dzeeshanas, bet gan no kaadas 5dzeeshanas! :roll:
Publicēts: 06.10.06 11:04
 citēt
Vismaz uzprasiiji kas pa progu? :shock:

Nju nez es nebuutu maxaajis neko, pats buutu atguvis uz Win kaa jau daudzreizes esmu dariijis! :P
Publicēts: 06.10.06 17:09
 citēt
atjaunoja veselas pēdējās TRĪS sesijas !!!
Brīnumi !

Tocjna briinumi, sanaak, ka kartee iisteniia 3X vairaak saiet! Nu, ja bez garantijas. HDD gan arii sho to iipashi svariigu var seiveet 2 ekxemplaaros, bet shaa kaa taa briinumi.
Publicēts: 06.10.06 19:50
 citēt
tad ko sanāk ka ar katru fočēšanas reizi karte saglabā to ko izdzēš un samazinās vieta?? kaut gan biju pamanījis ka manai kingston supertruper kartei ar laiku samazinās brīvo kadru skaits pēc katras izdzēšanas, tad ko formatēt viņu reizes 3 pēc kārtas??

Taa iisti uz Tu ar taam karteem vel nesmu. No daudziem kljuudaini nodzeestiem kadriem dazjus dabuuju atpakalj ar prastu, prieksh HDD un flopjiem domaatu atguushanas progammu, bet 2/3 dalja kadra bija sashmorgaata, kaa maitaataa flopii. Vieta vareetu samazinaaties, ja programma kartee atrod ko analogu "sliktajiem sektorim" un to vietu ieziimee kaa nelietojamu. Varbuut kartei kopaa ar kameras softu /atshkjiriibaa no HDD/ pietiek praata, kameer ir pavisam briiva vieta /vai taada, kuru aiznjem senaaki faili/ rakstiit tur un ne pa virsu nesenaak dzeestiem. Bet ja karte katrreiz piebildeeta pilna liidz "Memory card full" un peec tam tomeer var dabuut atpakalj ne to, ar ko bija pilna, bet ko senaaku - nu, tas pat man taa mistiski shkjiet.
Publicēts: 12.10.06 22:05
 citēt
Ir viena REĀLA un laba pilnīgi free proga -

www.pcinspector.de

Esmu izmēģinājis iet ka nemetas viss notiek un nekādu gļjuku :-)))
Pārējās free ir gandrīz visas ar ierobežojumiem.
Publicēts: 13.10.06 04:55
 citēt
ir boot image un CD ar toojliem.
ies gan tiaki uz PC, bet vara sarunaat ari piekljuvi PC, man dazhi ir :-)
Publicēts: 13.10.06 05:00
 citēt
bet 2/3 dalja kadra bija sashmorgaata

Softi skanee failus peec fiziskajiem datiem. Ja karte ir bijusi fragmenteeta*, tad sanaak shaads efekts, jo:

Softs atrod JPEG vai kaada cita faila headeri, un peec taa panejm garumu, ja ir bijusi fragmentaacija, tad tajaa pusbildee ai tml, ir dati no cita faila..

Diemzheel shaadus datus atgut ir ljoti gruuti.

Taapeec ieteikums -nedzeest failus kartee, bet viemeer to formateet. Veseliigaak kartei un fragmentaaciajs nebuus.

*fragmentaacija -kad ir izdzeesta kaada bilde pa vidu starp citaam, un naakamaas puse ir ierakstiijusies tajaa daljaa, un turpinaajusies citaa sektoraa. Ieraksts par faila fragmentaaciju glabaajas FAT (fail allocation table), ja to izdzeesh (formateejot vai paarrakstot ar cita faila ieraqkstu) tad fragmenteeto failu atjaunot ir nereaali.
Publicēts: 13.10.06 05:06
 citēt
[sanaak, ka kartee iisteniia 3X vairaak saiet!

taa nav.
falshkartee ir noteikts daudzums "vietas" cieti defineets.
ir kaadi 100 leiki sektori, ar kuriem kartes kontroles aizstaaj bojaatos. dazhi bojaatie savukaart ir jau no ruupniicas markjeeti.

darbiiba ir sekojosh -viss, ko tu dzees, iisteniibaa paliek uz kartes. izdzeeshas tikai failu tabulas ieraksts (markjeejas, kaa dzeests un pie vajadziibas tiek paarakstiits ar naakamo)

ja tevis seivotie faili netiek uzrakstiiti pa virsu, tajaas adresees, kur seezh ieprieksheejie, tad ieprieksheejo failu dati nekaadaa veidaa netiek bojaati / mainiiti. taadeelj arii vari dabut tos atpakalj.

taadeelj arii galvenaa viltiiba -ja kaadreiz zaudee kaadu failu netiishaam dzeeshot vai formateejot -izsleedz fotoaparaatu / usb alsiitaaju un rauj karti aaraa. taalaak, lai atjaunotu datus, leito kaadu boot image ar tooljiem, vai montee to karti pei sisteemas kaa read onley. tad ir garantija, ka nekas ar taviem faileim nenotiks un dabuusi tos atpakalj 100% veselus, ja protams tie nau bijushi fragmenteeti.
Publicēts: 13.10.06 05:12
 citēt

Vai ta? Un ja nav, ko tad, tobish, ja ir tie lasiishanas feeleri?

nevajag viss. vajag leitot labus tooljus. karti nedriikst write-accesot, taa sabojaasi veelvairaak.

ja ir I/O feileri, pirmkaart jaanoskaidro, vai defekts ir pashaa flash-atminajs chipaa, vai elektro-mehaanisks uz iespiedplates.

pirmajaa gadiijumaa, var uztaisiit kartes imagi ar visiem erroriem, un no taas izlobiit palikushaas infas drumstalas ar viltiigaam metodeem -hex-editoraa ar kjepinjaam mekleejot faila hederus un izkopeejot vaidziigaas vietas manuaali ^-.-^
otrajaa, neliels darbs ar lodaamuru -un atguut var lielaakoties visu.

ceru, ka inzheniera padomi noderees un neviens neapvainosies apr daudzajiem replayiem un garajiem skaidrojumiem :-)
Publicēts: 13.10.06 13:52
 citēt
Tievu gan vaig lodaamumuru. Bet Dazrzenju kompim vai Piislim - tak var izlaadeet PC
Publicēts: 16.10.06 19:01
 citēt
...tad galu gala to karti vajag formatet vai nevajag..???
Publicēts: 17.10.06 02:42
 citēt
...tad galu gala to karti vajag formatet vai nevajag..???

nevajag.
nevajag performeet nekaadas write funkcijas. ne fialu ne failsisteemas liimenii.

ja kaadam ir bijusi saskarsme ar kaadu no atomaatiskajiem tooljiem, kursh ir labaak shanceejis peec formateeshanas -taa ir tikai sakritiiba nepilniiga algoritma deelj -gljuks.
Publicēts: 16.05.07 20:06
 citēt
Hmm... kādam nav atrasts CardRecovery™ v3.40 registrācijas key?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):