Vai kāds Latvijā ir redzzējis šo objektīvu? Varbūt ir kaut kādas atsauksmes? Kādas atsauksmes par Sigma 30/1,4 for oly? Man interesē AF ātrums, iznākuma kvalitāte.
Vakar nedaudz pačāmdīju to Sigmu 30 1.4 priekš Oly, bet neko dižu pateikt nevaru. Priekš tā laika par maz bija. Vienkārša uzlikšana un pāris kadru izdarīšana. Bet, ja lasi krieviski, tad droši var skatīties olympus.ourlife.ru...
ja paskatās uz pirmām bildēm - labs stikls, turklāt ar HSM... Nikona mehāniskais tuvu nestāvēs AF,.. lufte pārāk liela iekšējais stikls aizmugurē (bloks) ar nedaudz kustās.
iekš BH pa 500$ sigma. tik nez vai trāpīsies labs eksemplārs
50f2 bus ljoti ass jau pie f2. sigma buus liidziiga pie f2.8. oly, tikliidz kaa buus patumsh, af saaks klainjot. un fokuseejas leeeeni. sigmai ir usm. sigma ir f1.4, oly f2. sigma ir 60mm, oly 100mm. oly ir makro. sigmai meedz gadiities daudz braakju.
sigma pati sevi ir paarspeejusi ar 105mm un 150mm f2.8. imho.
Vienkārši Sigmai, teikšu tā, nav stabilitātes! Ja pērc kā kaķi maisā, tad var trāpīties ne uz to eksemplāru, kas sevi pārspējis... Bet ej un sazini - a ja nu nospīd!
man liekas, ka daudz feināki mm ir crop ir 30 nekā 50.
30mm ir daudz vieglāk lietot telpās un tā sigma man bija un neteikšu, ka ir slikta. Salīdzinot ar visiem lētajiem zoom stikliem viņa spēj justies patīkami gan bildējot, gan vēlāk aplūkojot bildes
es ieteiktu njemt zuiko 50mm f2 - asums ir izcils. skatijos arii uz sigmas 30mm f1.4, bet kad redzeeju testos asumu uz f1.4, tad sapratu, ka to toch nenjemshu.
Bizarre:Vienkārši Sigmai, teikšu tā, nav stabilitātes! Ja pērc kā kaķi maisā, tad var trāpīties ne uz to eksemplāru, kas sevi pārspējis... Bet ej un sazini - a ja nu nospīd!
bet sigmai ir labs serviss ja būs kautkas slikti, tad nebūs problēmas ar vainas izlabošanu
Bizarre:Vienkārši Sigmai, teikšu tā, nav stabilitātes! Ja pērc kā kaķi maisā, tad var trāpīties ne uz to eksemplāru, kas sevi pārspējis... Bet ej un sazini - a ja nu nospīd!
bet sigmai ir labs serviss ja būs kautkas slikti, tad nebūs problēmas ar vainas izlabošanu
bet atzīsim...sigma ir hujņa...tiem kam prasības ir izsmalcinātākas Sigma neapmierinās (kaut gan...ja godīgi, pat krutākais Canon L šits pieviļ pļēē... pa kilo latiem liekas sūds!!! Godīgi...no personīgās pieredzes...FAK!
Kaut kur lasīju apskatu par jauno Sigma 50mm f/1.4 stiklu - esot gandrīz izcils stikls, ja grib bildēt tieši kā ar ļoti gaišu pamatnieku - no f1.4 līdz 2 perfekts asums un kvalitāte, ļoti skaits bokeh utt. bet pie mazākām diafragmām citi līdzīgi objektīvi kļūst labāki un asāki, bet šis sevi neparāda vairs tik labi.