Nepieciešama mugursoma foto lietām lauka apstākļiem. ebay bildītes neko neizsaka... Kolēģi, kurš ieteiks mantu no savas pieredzes? Vairāk par 70 naudiņas nav plānots ieguldīt.
ja soma tikai staipishanai no vienas lokacijas uz otru - krumpleriishi labi, neizskatas pec fotosomaam vismaz un nepiesaista lieku uzmanibu. ja aktivam darbam tad kaut kas no Billija mineetaa.
a kāda soma derētu nikon D200 ar gripu (tā, lai klāt ir arī objektīvs (šobrīd man ir tikai tamron 28-75mm (64mm diam.))? man jau ir soma, kurā iet D200 kopā ar objektīvu, un, ja labi grib, var arī kaut kur piebāzt klāt zibeni. bet man vajadzētu tādu, kurā lien aparāts ar gripu (tajā, kas man ir, kad pieskrūvē gripu, kameru vairs iebāzt nevar).
Billy:Mini trekker AW vai Compu Trekker AW! Pašam ir Computrekkers un esmu ļoti apmierināts!
Trekkeri ir no Lowewpro brenda ?
Ja Lowepro! Man tur iekshaa ielien: 40d, 350d, 50mm, 85mm, 17-40, 70-200, 10-20 blice un vēl 15 collu laptops ja vajag! nemaz nerunajot par lielo kabatu priekshaa kur var iebazt gandrīz jaku!
Ja Lowepro! Man tur iekshaa ielien: 40d, 350d, 50mm, 85mm, 17-40, 70-200, 10-20 blice un vēl 15 collu laptops ja vajag! nemaz nerunajot par lielo kabatu priekshaa kur var iebazt gandrīz jaku!
Man ir Lowerpro Computrekker AW Iekšā Nikon 70s ar 80-200, papildus 12-24, 50, 18-70, zibspuldze, lādētāji un vēl vieta paliek. Ērta nēsāšana un lietošana (ātri atveras tieši tik daudz, lai izvilktu fočuku ar visu garo objektīvu). Papildus kabatas dažādiem sīkumiem. Par laptopu - es personīgi iegrābos, jo arī 17-collīgs tur lien, tikai plānais - biezums drīkst būt 4cm, bet manējais vienā malā ir biezāks par1,5cm - ar to pietiek, lai nelīstu iekšā. Bet īsti neskumstu, man tur ērti ielikt kādu mapi ar papīriem, bet jaunāks laptops arī līdīs iekšā. Varu visnotaļ rekomendēt šādu somu. Ir vēl arī līdzīgs ar vārdiņu Plus - krietni lielāks, neizskatās parocīgs.