nē, nē visa šepte ar svaigu nesarūsējušu dzelzi - minerva - tev dzīvsvaru vajag lielāku ar dzelzi šeptēt - nevis flexis griezīsies, bet tu ap šo rotēsi riņķī
Billy priekš tevis speciāli filiāle jelgavā atvērta
vispār ar dzelzi (arī radoši) var šeptēt tikai ar noteikumu ja tas patīk - savādāk sanāk plika naudas pelnīšana ar skābu ģīmi un rezultāts arī štruntīgs
Maris:nē, nē visa šepte ar svaigu nesarūsējušu dzelzi - minerva - tev dzīvsvaru vajag lielāku ar dzelzi šeptēt - nevis flexis griezīsies, bet tu ap šo rotēsi riņķī
Māri, man 89 kg dzīvsvars, fleksis i nieks, virpa, svarka un lodāmurs arī.
1.Vai tu gribētu strādāt pie bilžu pēcapstrādes, montāžas? - noteikti nē! bet, ja nepieciešamība spiež, nākas šo to iemācīties... 2. Cik Ls par dienu darba tu gribētu pelnīt? - jo vairāk, jo labāk. bet tas atkarīgs arī no darba, vai ne? otrais jautājums nerunā par to, ka darbs saistīts ar fotošopu! 3. Vai tu saproti, ko nozīmē tāda frāze, apmēram "create new layer> fill with 50% neutral gray> mode> overlay"? - jā. nu un? 4. Ja saproti, vai vari pateikt, kādā gadījumā to 3. punktu varētu lietot? - hvz. nelietoju. atmetu. 5. Ja 3. un 4. ir tumša bilde, vai māki rīkoties ar slāņiem un maskām, vismaz elementārā līmenī? - ja 3. un 4. bilde ir tumša, tās vajag iezīmēt un nospiest "delete", bet darboties ar 1. un 2., kuras ir gana gaišas! 6. Vai tu esi smukiņa? - patiesībā tikai dēļ šī jautājuma nolēmu aizpildīt šo anketu. bet tagad, kad esmu līdz tam ticis, jau aizmirsu, ko gribēju atbildēt. padomā bija kaut kas smieklīgs.
Maris:nē, nē visa šepte ar svaigu nesarūsējušu dzelzi - minerva - tev dzīvsvaru vajag lielāku ar dzelzi šeptēt - nevis flexis griezīsies, bet tu ap šo rotēsi riņķī
Māri, man 89 kg dzīvsvars, fleksis i nieks, virpa, svarka un lodāmurs arī.
(kā mēs riebēkļi graujam Portretu spamu)
nē, nē mānies - padod ziņu kad Tev būs 89kg. liekais dzīvsvars
virpas pārdevu - tagad tehnoloģijas savādākas un daikti modīgāki
Alloxa:Pārāk maz informācijās... lai pateiktu, vai ir vērts ņemties, ir jāredz piemēri (galarezultāts un ishodņiki normāla formāta). Studijas apgaismojumus precīzi savietot ar fona apgaismojumu PS nevar (jābūt lielai kolekcijai fonu ar dažādiem apg. lai piemekļēt atbilstošāku) - ar 3Dmax var, bet tas ir ne vienas dienas darbs. Krāsas un kontrastus piedzīt nav sarežģīti, ar ēnām gan ir japasēž ilgāk. Karoče vis būs atkarīgs no "piekasīšanas" līmeņa. Oblīgātas prasības studijā uzņemtām bildēm - fona krāsam ir jābūt pretēja diapazona un viegli "lasāmu" pamatgaismas virzienu... ar sarežģītam studijas gaismām fons vienālga izskatīsies, kā fototapetes. Jā kas, raksti PM - man patīk "mocīt" PS par naudu.
Uzmetu uz ātru roku gūglē bilžu meklētājā, ko man gribētos redzēt kā rezultātu, atradu apmēram šo: justelite.net...
It kā jau interesanti, a jēga tad kāda maxāt grašus cilvēkam, kurš piņķerē bildes, moš pat gala rez. nepatiks? Kapēc pats to nedari? Esmu darījusi tādu darbu, par to man maxāja 40ls dienā...
ngng, ir tā, ja cilvēks tev maksā un tu izdari ko liek ... tādā gadījumā, kāda izpildītājam šķiršana, būs vai nebūs pieprasītas tās bildes? Varbūt Portreti grib viņas karināt pie sienas, varbūt tas ir kāds biznesa projekts, kurš var izdoties, bet var arī neizdoties. Tas par ko darba darītājs domā ir tas, kā izpildīt darbu, par to viņš izraksta rēķinu un saņem naudu. Ja viņam liekas, ka kaut kas ir netaisnīgi, viņš var brīvi izvēlēties a) nestrādāt b) strādāt citur c) domāt pats par pieprasījumu un kad tas atrasts, lūgt darbu izpildīt kādam citam.
ngng:MartinK, protams, nejauksim Tavus priekšstatus un zināšanas ar maniem maldiem un pieņēmumiem. Man šķiet, ka tēmas aizsācējs kaut nedaudz, bet vadās pēc priekšstatiem, ko spama veidā saņem savā pastkastītē no jautrajiem *.pps failu pārsūtītājiem. Vismaz tā rādās pēc pēdējās saites, kas te dota.
ir mūsu Valstī tāds darbonis, kā Lady kāviņutur ( laikam te blogā arī redz ) kura ar tādu stilu savu piķi arī nopelna.......
Portreti ka vienmar pareizu virzienu urbina , tiesja ir samera pieprasiti tadi isstradajumi ko taisa Lady W , Sundew , AndreZ , Platinium utt. Saucama NEREALA REALITATE Diezgan laiel maksatspejigas publikas dalja tacju var PASAPNJOT un atlauties par saviem sapnjiem samaksat Ja vel pirms kada gada pietika ar Blondinju blurosjanu un pumpu nonemsajanu tad taga Grezni intejeri , Juras , Masjinas , Debesskrapji utt ir pietiekami pierrasitss PAKALPOJUMS caur ko musu apkerigais draugs Portreti ari intensifice sjo virzienu NOMALS BIZNESS , katrs butu macijies JA GRIB NAUDU TRAISIT . Man naudu nepatik "tASIT" es pamanos PARDOT /PELNIT ar to kas man patik un saduss virzienus neattistu bet praktizeju CITUS ta teikt KATRAM SAVFSS A par Lady W velti smejaties dies dod katrai Lieveikala kasierei PEKSNI iekostu galva TIK LABA BIZNESA IDEJAS
+Lunis. Un ja vien būs pieprasījums, būs arī izpildītāji. Pie liela pieprasījuma pats vairs netiek galā, un ir vajadzīgi palīgi... tas ir loģiski. (tiem , kam ir interese, ļoti laps ceļš uz savu stilu un SAVU BIZNESUar laiku) Arī tāpāt, kā arhitekta birojā, kur arhitekts ir projekta autors, kaut gan viņam strādā daudzi un bieži vien viņš tikai paraksta projektu kurā ir viņa idejā, te autors ir un būss tikai Portreti... un tā tam jābūt!!!
1.Vai tu gribētu strādāt pie bilžu pēcapstrādes, montāžas? Steidzīgi gribu mainīt darbu, jo esošais ir tālu no manas specialitātes un hobijiem. 2. Cik Ls par dienu darba tu gribētu pelnīt? Vismaz 5 reizes vairāk kā šobrīd. 3. Vai tu saproti, ko nozīmē tāda frāze, apmēram "create new layer> fill with 50% neutral gray> mode> overlay"? Nesen mani apgaismoja un izrādās ir dikti vienkārši. 4. Ja saproti, vai vari pateikt, kādā gadījumā to 3. punktu varētu lietot? Lai esošajā laukumā izdarītu izmaiņas un panāktu vēlamo. Krāsas, kontrasti... un citu vizuālu vērtību maiņa. 5. Ja 3. un 4. ir tumša bilde, vai māki rīkoties ar slāņiem un maskām, vismaz elementārā līmenī? - 6. Vai tu esi smukiņa? Tas ir gaumes jautājums!
Lunis:Portreti ka vienmar pareizu virzienu urbina, tiesja ir samera pieprasiti tadi isstradajumi ko taisa Lady W, Sundew , AndreZ, Platinium utt. Saucama NEREALA REALITATE
Forumos tiešām baigi labas idejas un domas atrodamas.