forum.gif
Medium Format iesacējam ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Medium Format iesacējam ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.06.08 16:09
 citēt
Laba diena :face-smile:

Kādu Medium Format (6x6; 6x7) kameru ieteiktu iesācējam?

Kaut ko no Kiev, Pentax, Mamiya, Hasselblad.....

Paldies!
Publicēts: 27.06.08 16:11
 citēt
te pat tirgo mamku 67 pro-S. domāju pietiks līdz mūža beigām. pa lēto pie tām
Publicēts: 27.06.08 16:13
 citēt
gribētos kaut ko bik lētāk
 citēt
Kijev nekādi, ja nu Pentacon. bet tas nabadzīgam iesācējam.
 citēt
jaa, mamka labu labaa, komplektinjsh jauks, ar visu plato.
ja negribas mainamos objektivus (jo tas ir smags cost-centre) - rollei TLR? :)
Publicēts: 27.06.08 16:16
 citēt
es jau skatos uz to Mamku, ja tagad ņemu tad jādzīvo uz maizi un ūdeni :face-wink:
Publicēts: 27.06.08 17:04
 citēt
Mamiya 645E vai jebkadu TLR
Publicēts: 27.06.08 17:09
 citēt
645 pēc 6 X 4,5 izklausās. tad jau vai ne labāk par visu naudu - 6X7? 6X8 reti.
Publicēts: 27.06.08 17:20
 citēt
nūū, ja lētu, tad Hasselblad:face-devil-grin:
Publicēts: 27.06.08 17:26
 citēt
Man ir salut c, ar vega 90mm f2,8 objektīvu un man kā iesācējam neko vairāk pagaidām negribas.
Publicēts: 27.06.08 19:36 labots
 citēt
Iesaku Holga 120FN ta 6x6 kadrs 120 filma tad ar iebuvetu blici no $22.72 lidz ~40Eur vai 50Ls un prieks bezgaligss par negaidaitajiem un neprognozejamiem rezultatiem , vel var blicite filtrus piepirkt KRASAINUS tad var lecinjas ko likt objektivinjam prieksja!!! Runā ka no Rozā modeļa nākot laukā kurutatakas bildes ka likums cilvji ari sveši sanakot ar izvalbitam acim lurosji vienmēr objektivā!! Es liels HOLGA fanss visiem iesku . Nopirkt var sjite search.stores.ebay.co.uk...
Vai ja negrib kjepu bet gaidit un kaksat 3x dargak tad sjite
www.lomography.lv...
Publicēts: 27.06.08 20:04
 citēt
Lunim iestajies 5dienas vakars? :D
Publicēts: 27.06.08 20:07
 citēt
Tā mamiya, kas tirgojās bija diezgan lēta. Pašam līdzvertīgs komplekts izmaksāja dārgāk. Bet nu ja grib pa lēto, tad tik Holgas un vecie krievu aparāti. Gan jau, ka no tāda salūta, kas Kasparam var dabūt bildi, kas izšķirtspējā neatpaliek no Canona 1Ds Mk III.
Publicēts: 28.06.08 12:14
 citēt
Dārgais Lunis,
Gribēju norādīt ka šajā saitē www.lomography.lv...
var iegadāties Holgu Rīgā, pietam vienas darba dienas laikā, ka arī pirms pirkšanas aplūkot un pataustīt preci. Mēs maksājam nodokļus no tās summas, jo esam oficiāli reģistrēta firma, ka arī dodam gada garantiju uz jebkādiem defektiem.
Turpetim, kad no eBay tiek pirkta kameru, tur nenāk nekāda garantija! Un ja fotokamerai tomēr gadās, kad ir defekts, tad jums vajadzēs sūtīt fotoaparātu atpakaļ un maksāt Latvijas pastā par pārsūtīšanu. Bet mēs mainām defektīvu preci dienas laikā, pietam par velti!

P.S. mūsu mājaslapā var iegādaties HOLGA 120CFN versiju, kas ir uzlabota, tāpēc tā ir dārgāka par FN versiju.
Publicēts: 28.06.08 14:23
 citēt
Ņem Lubitel. :)
Publicēts: 28.06.08 14:30 labots
 citēt
grind : Es ne mazākā mērā neapšaubu tevis teikto , domāju ka jebkurš kurš pērk E-BAY ja ir pie pilna saprāta rēķinās ka piegāde un nodokļi var izmaksāt 3x vairāk par pašu pirkumu:) Tāpēc jau arī iedevu linku uz tavējo resusrsu. Jo ja man pašam jāpērk HOLGA gribu to rokās GROZĪT un dabūt TAGAD TŪLIT un Bez kreņkiem ja vēl VIENĀ DIENĀ tad 50 USD vai 50Ls tas nav škŗeslis. Taka droši kam vaig HOLHA @ Ko TULĪTĀS tie uz minēto LV kantori , kas grib ķepāties un riskēt un IESPĒJAMS ietaupīt tie var pirkt E-BAY :)

Klau , a vo man vienmer ir bijusi zinjkare KAPEC HOLGA komplektā ir iekļauta "izolācijas lenta" ?:)
Publicēts: 28.06.08 14:45
 citēt
nu nezinu gan vai jēga ne-riskēt ar ~20 latu dārgu spēļmantiņu, kur metāls tik vien kā siksnas āķīšos:)
Publicēts: 28.06.08 15:21
 citēt
izolene, ja nemaldos, ir iespejamo korpusa spraugu aizlimesanai! :-D
Publicēts: 28.06.08 23:43
 citēt
lunis:
izolacijas lenta iekļauta lai noverstu gaismas piekļušanu filmiņai un, ja, ar to aizlime korpusa spraugas :P
Publicēts: 29.06.08 18:57 labots
 citēt
vo vo - lubiteļju ņem ciet. Latgalīte un co sastopams visai bieži...

Nopietnāk jau būtu RB67, skaties ēbayā, tur pa kādiem 200ls ja paveicas var stabili nomedīt ar 120 pakaļu un 90 vai 127 stiklu...

...tikko pats tur ieķēru Sekor-C 50mm pa ~180lašiem...
Publicēts: 29.06.08 20:06
 citēt
congrats!
Publicēts: 30.06.08 11:46
 citēt
arī apsveicu !!!

jāpiekrāj un tad japērk nost :face-smile:
Publicēts: 05.07.08 01:59
 citēt
l_braalis:Ņem Lubitel. :)
par to naudu, ko maksā, mīlētājs neslikts, bet vai vērts pirkt kameru, kura 2-vu filmiņu cenā, nu, vai vērts ar lētu kameru ķēzīt filmas.
Publicēts: 05.07.08 15:59
 citēt
haralds:
l_braalis:Ņem Lubitel. :)
par to naudu, ko maksā, mīlētājs neslikts, bet vai vērts pirkt kameru, kura 2-vu filmiņu cenā, nu, vai vērts ar lētu kameru ķēzīt filmas.

nav
Publicēts: 06.07.08 17:27 labots
 citēt
Šonedēļ RB67 50mm ebayā bez maz met pakaļ! :face-angel:

Es tak pirms tam (pirms nedēļas) biju nopircis (bet ne samaksājis!) tādu pašu, tik no ASV pa 150ls + nodoklis (laikam 20%), nu vot, nesamaksāju uzreiz, jo paralēli bija viena cita izsole - domāju tur lētāk dabūšu un no UK. Bet nekā. Aizgāja principā bik lētāk, bet nepaspēju pārsolīt. Protams, sākās vēlviena izsole, kas vēl šobrīd nav beigusies. Pēc 4h tjipa. Nu tad pirms brīža domāju nomedīt šo. Un tad iedomājos - ierakstīšu vēlreiz sērčā - RB67 50mm - un voila! Praktiski tikko ielikts, labā kondīcijā, tepat no UK, pa 125ls ar BuyItNow iespēju :D
Es vnk - wadafaaak?? ŅEMU CIET!

Lai pirmais pārdevējs iet bekās :D (pirms kāda mēneša ebay staffs izdomājis, ka neļaus vairs pārdevējam pircējam atstāt NEGATIVE fēdbak, visnotaļ pozitīvi )

Esmu priecīgs. :face-monkey:
Publicēts: 07.07.08 11:09
 citēt
briedis, taču vel ir iespeja uzlikt tev unpaid strike :) daži strajki un nu esi mužigi dzests ara no eBay
Publicēts: 07.07.08 11:11
 citēt
Briedi, labāk smuki uzraksti vēstuli tam pārdevējam un apskaidro situāciju (smuki samelo), kāpēc nevari nopirkt, un ne par ko nebūs jāuztraucas.
Publicēts: 07.07.08 11:32
 citēt
var normali sarunat
es ari ta dariju - nopirku EOSu, pec nedeljas otru, gandriz 2x letak.
pirmajam uzrakstiju, ka pekshnji dabuju krutaku, ka man vinja suu nevajag, bet esmu ar meiru segt relisting izdevumus, ielikt pozitivu feedback un jams man neitralu. piekrita. prasu kur naudu skaitit - shis saka lai ziedojot labdariba. nu, njemu un noziedoju... nabaga studentiem :D:D:D
Publicēts: 07.07.08 11:59
 citēt
versatile:var normali sarunat
es ari ta dariju - nopirku EOSu, pec nedeljas otru, gandriz 2x letak.
pirmajam uzrakstiju, ka pekshnji dabuju krutaku, ka man vinja suu nevajag, bet esmu ar meiru segt relisting izdevumus, ielikt pozitivu feedback un jams man neitralu. piekrita. prasu kur naudu skaitit - shis saka lai ziedojot labdariba. nu, njemu un noziedoju... nabaga studentiem :D:D:D

haljava
Publicēts: 07.07.08 13:49
 citēt
Nu ja, es ta tā arī pateikšu, ka vnk nevaru samaksāt un viss :)
Nav jau pirmā reize.
Publicēts: 07.07.08 19:07
 citēt
taču pardeveis var apskatit tavus visus pirkumus caur search funkciju :P
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):