Iesaku Holga 120FN ta 6x6 kadrs 120 filma tad ar iebuvetu blici no $22.72 lidz ~40Eur vai 50Ls un prieks bezgaligss par negaidaitajiem un neprognozejamiem rezultatiem , vel var blicite filtrus piepirkt KRASAINUS tad var lecinjas ko likt objektivinjam prieksja!!! Runā ka no Rozā modeļa nākot laukā kurutatakas bildes ka likums cilvji ari sveši sanakot ar izvalbitam acim lurosji vienmēr objektivā!! Es liels HOLGA fanss visiem iesku . Nopirkt var sjite search.stores.ebay.co.uk... Vai ja negrib kjepu bet gaidit un kaksat 3x dargak tad sjite www.lomography.lv...
Tā mamiya, kas tirgojās bija diezgan lēta. Pašam līdzvertīgs komplekts izmaksāja dārgāk. Bet nu ja grib pa lēto, tad tik Holgas un vecie krievu aparāti. Gan jau, ka no tāda salūta, kas Kasparam var dabūt bildi, kas izšķirtspējā neatpaliek no Canona 1Ds Mk III.
Dārgais Lunis, Gribēju norādīt ka šajā saitē www.lomography.lv... var iegadāties Holgu Rīgā, pietam vienas darba dienas laikā, ka arī pirms pirkšanas aplūkot un pataustīt preci. Mēs maksājam nodokļus no tās summas, jo esam oficiāli reģistrēta firma, ka arī dodam gada garantiju uz jebkādiem defektiem. Turpetim, kad no eBay tiek pirkta kameru, tur nenāk nekāda garantija! Un ja fotokamerai tomēr gadās, kad ir defekts, tad jums vajadzēs sūtīt fotoaparātu atpakaļ un maksāt Latvijas pastā par pārsūtīšanu. Bet mēs mainām defektīvu preci dienas laikā, pietam par velti!
P.S. mūsu mājaslapā var iegādaties HOLGA 120CFN versiju, kas ir uzlabota, tāpēc tā ir dārgāka par FN versiju.
grind : Es ne mazākā mērā neapšaubu tevis teikto , domāju ka jebkurš kurš pērk E-BAY ja ir pie pilna saprāta rēķinās ka piegāde un nodokļi var izmaksāt 3x vairāk par pašu pirkumu Tāpēc jau arī iedevu linku uz tavējo resusrsu. Jo ja man pašam jāpērk HOLGA gribu to rokās GROZĪT un dabūt TAGAD TŪLIT un Bez kreņkiem ja vēl VIENĀ DIENĀ tad 50 USD vai 50Ls tas nav škŗeslis. Taka droši kam vaig HOLHA @ Ko TULĪTĀS tie uz minēto LV kantori , kas grib ķepāties un riskēt un IESPĒJAMS ietaupīt tie var pirkt E-BAY
Klau , a vo man vienmer ir bijusi zinjkare KAPEC HOLGA komplektā ir iekļauta "izolācijas lenta" ?
Šonedēļ RB67 50mm ebayā bez maz met pakaļ! :face-angel:
Es tak pirms tam (pirms nedēļas) biju nopircis (bet ne samaksājis!) tādu pašu, tik no ASV pa 150ls + nodoklis (laikam 20%), nu vot, nesamaksāju uzreiz, jo paralēli bija viena cita izsole - domāju tur lētāk dabūšu un no UK. Bet nekā. Aizgāja principā bik lētāk, bet nepaspēju pārsolīt. Protams, sākās vēlviena izsole, kas vēl šobrīd nav beigusies. Pēc 4h tjipa. Nu tad pirms brīža domāju nomedīt šo. Un tad iedomājos - ierakstīšu vēlreiz sērčā - RB67 50mm - un voila! Praktiski tikko ielikts, labā kondīcijā, tepat no UK, pa 125ls ar BuyItNow iespēju Es vnk - wadafaaak?? ŅEMU CIET!
Lai pirmais pārdevējs iet bekās (pirms kāda mēneša ebay staffs izdomājis, ka neļaus vairs pārdevējam pircējam atstāt NEGATIVE fēdbak, visnotaļ pozitīvi )
var normali sarunat es ari ta dariju - nopirku EOSu, pec nedeljas otru, gandriz 2x letak. pirmajam uzrakstiju, ka pekshnji dabuju krutaku, ka man vinja suu nevajag, bet esmu ar meiru segt relisting izdevumus, ielikt pozitivu feedback un jams man neitralu. piekrita. prasu kur naudu skaitit - shis saka lai ziedojot labdariba. nu, njemu un noziedoju... nabaga studentiem
versatile:var normali sarunat es ari ta dariju - nopirku EOSu, pec nedeljas otru, gandriz 2x letak. pirmajam uzrakstiju, ka pekshnji dabuju krutaku, ka man vinja suu nevajag, bet esmu ar meiru segt relisting izdevumus, ielikt pozitivu feedback un jams man neitralu. piekrita. prasu kur naudu skaitit - shis saka lai ziedojot labdariba. nu, njemu un noziedoju... nabaga studentiem