jautaajums varbuut taads - kas iesaaceejam dereetu..kaads buutu leetaakais, bet labaakais variants, ja nenem veeraa manu ieprieksh uzrakstiito ierobezojoso summu?
ko Tu iisti gribi fotografeet, konkreetas lietas jeb viskautko? 70-300 saakumaa nenjem panjem to pashu 18-135 panjemies un ja izdomaasi ka biezhi iesi mezhaa zveerus biudeet jeb pludmalee dzekus pa gabalu tad njem to 70-300 vai veelams ko labaaku.
martc: pludmalee dzekus pa gabalu tad njem to 70-300.
eu, laba doma!!! tad jau noteikti jaanjem uzreiz 70-300....
nu, iesaakumam man laikam vajadzees to vienkaarsaako, bet daudz maz universaalaako...peec tam jau kaut ko mozh arii iemaaciisimies, sapratiisim kas un kaa un tad domaas taalaak...jo paslaik esmu salasiijusies visaadu gudru info par spoguleneem, bet praksee gan jau saaksies v:face-surprise:
-palasot ieprieksheejos tematus, pagaidaam mana izveele tomer krita uz D80.... tagad saubos par objektiivu...nikkor 18-135 mm....?????
nešaubies!. Ja arī nākotnē uz naudiņām jāskatās tad šis noteikti ir labākais variants. Priekš D80 nākotnē varēsi lētāk objektīvus piemeklēt un kamerai arī iespēju vairāk nekā D40 un D60 nikkor 18-135 mm diapazons pietiekami plašs, lai sākumā iztktu ar vienu objektīvu. Pēc pusgada vai gada pati sapratīsi, kurā galā diapazons pietrūkst vai kādas specifiskas vēlmes radušās.
soms:-palasot ieprieksheejos tematus, pagaidaam mana izveele tomer krita uz D80.... tagad saubos par objektiivu...nikkor 18-135 mm....?????
nešaubies!. Ja arī nākotnē uz naudiņām jāskatās tad šis noteikti ir labākais variants. Priekš D80 nākotnē varēsi lētāk objektīvus piemeklēt un kamerai arī iespēju vairāk nekā D40 un D60 nikkor 18-135 mm diapazons pietiekami plašs, lai sākumā iztktu ar vienu objektīvu. Pēc pusgada vai gada pati sapratīsi, kurā galā diapazons pietrūkst vai kādas specifiskas vēlmes radušās.
wow! Nu, paldies!!! [url=http://smiles.33b.ru/smile.115854.html] beidzot kaads drukns vaards no gudra cilveeka... tad pagaidaam pie taa arii palikshu!