forum.gif
olympus remonts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / olympus remonts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.06.08 10:09
 citēt
Manam Olympus e-500 driz beidzas 2 gadu garantija, bet atklajaas 2 problemas - paris beigti pixelji un puteklishi uz matricas. :face-plain: Kur var versties shada remonta sakaraa? Oly majaslapaa rakstits, ka garantijas remonta sakaraa javershas pie tehnikas pardeveja, bet es nupat atklaju, ka tas internetveikals, kur fochiks pirkts, vairs nepastav!
Vai tai servisaa Vienibas gatvee vispar pienem tehniku laboshanai no privatpersonaam?
Kada ir jusu pieredze?
Paldies!
Publicēts: 29.06.08 11:09
 citēt
nedomaaju ka puteklji un beigti pixelji buus garantijas remonta ietvaros, putekljus vari pats nopuust, bet beigtos pixeljus "aarsteeee" mainot matricu ko Tu diezvai gribeesi :face-wink:
Publicēts: 29.06.08 12:56
 citēt
pati, skaidrs, ka neko nedarishu, tadelj ari vaicaju, kur labak nest! :)

matricas mainja jau maksaa pusi no kameras cenas, vai ne?
Publicēts: 29.06.08 13:11
 citēt
aptuveni taa, par mainiishanu aizmirsti, paaris pix deelj pat ja buutu garantija nenjemtu, vienkaarshi novaac shopaa un viss...
Publicēts: 01.07.08 18:31
 citēt
Cik zinu Olympusam ir pārstāvniecība un servisa centrs Vienības gatvē 87b
Publicēts: 01.07.08 20:05
 citēt
Ursus:Cik zinu Olympusam ir pārstāvniecība un servisa centrs Vienības gatvē 87b

Nu es jau rakstiju, ka vinju majaslapaa teikts, ka garantijas remonta sakaraa javershas pie tehnikas pardeveja. Un tikai pardevejs pec tam kaa juridiska persona suta tehniku Olympusam.

Tapec ari izveidoju sho topiku, lai pavaicatu, vai kads nav gajis citus celjus :face-wink:
Publicēts: 01.07.08 20:07
 citēt
martc:aptuveni taa, par mainiishanu aizmirsti, paaris pix deelj pat ja buutu garantija nenjemtu, vienkaarshi novaac shopaa un viss...

nu, man ir grutibas izvertet patiesibaa, vai tie ir tikai paris pikselji, bet izskataas tas taa, ka uz tumsha kadra tads zils punktinsh ir (nemaz nepiezumejot foto)... :face-crying:
Publicēts: 02.07.08 14:55
 citēt
cik sapratu Olympusu pirkt Latvijā nedrīkst !!!
Publicēts: 03.07.08 03:07
 citēt
Vispaar Olympus kameraas jau no E1 laikiem pastaav taada lieta kaa Pixel Mapping, kas aktivizeejama pasha speekiem no kameras Menu. Kameras softs paarbaudiis katru pixeli un beigtos (un domaaju ka arii karstos) pixeljus 'pasleeps'. RTFM! :)
Ja vajag matricu tiiriit, tad griezies pie kaada canikona lietotaaja, vinji to dara vismaz reizi pusgadaa (nevis 2 gados, kaa Oly :P).
Publicēts: 03.07.08 08:24
 citēt
Hmm,jābildē patiešām kaut kas ekstrēms(regulāri rallis,labības kulšana rijā )lai redzamus,traucējošus putekļus uz Oly matricas dabūtu!!!Bija 2 gadus 300-tais,tadad jau gadu 510-tais,zem sigmas 135-400 priekšējās lēcas drīz kartupeļi augs(vot tā ir problēma!!!),bet uz matricas ne ku kū.Par miroņiem jau Waldis apskaidroja.
Publicēts: 07.07.08 17:50
 citēt
Vēl ir dzirdēts, ka Olympus aparātu var aiznest remontam uz Fotoluksu Brīvības ielā - viņi sūta tālāk uz pārstāvniecību.

Starp citu par Olympus servisu varu teikt tikai to vislabāko. Pirms pāris gadiem manam C5050 noplīsa programmu izvēles ripulis. Ar visu sūtīšanu uz Somiju labot process aizņēma nepilnu nedēļu...
Publicēts: 09.09.12 18:53
 citēt
Lai neceptu jaunas tēmas-kāds pēdējā laikā nav mainijis Olympus spogulenei sledzi?Ja jā,kur ,cik maksā.Man konkrēti interesē E-3!Izbeidzās šodien,pēc nezēlīgas sērijveida putnbliešanas pārs gadus! :face-sad: Viena štorka nokārusies.Gan jau jāmaina,pie vieniem kreņķiem arī spogulis...
Publicēts: 10.09.12 12:42
 citēt
Vienības gatvē.

Pāris gadu atpakaļ bija viena cena cik zinu piecsimtniekiem viss bija aptuveni 150LVL
E-3 man liekas divas reizes vairāk :(
Bet deva uz remonta laiku kaut kādu kameru vietā :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):