forum.gif
Ar fotoaparātu pa Tukuma pusi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ar fotoaparātu pa Tukuma pusi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.06.08 13:42
 citēt
Tukumnieki arī izsludinājuši fotokonkursu - "Tukuma rajons fotogrāfijās 2008". Sīkāka informācija - rajons.tukums.lv - sadaļā "Jaunumi, publikācijas, informācija"
Publicēts: 30.06.08 13:48
 citēt
kāpēc tāds jocīgs formāts (3x4 jeb 15x20cm)?
Publicēts: 30.06.08 13:48
 citēt
ngng:Daudz vietu dabasskatiem tajā pusē, tik laiku tas viss baigo prasa - liela teritorija, un arhīvus arī prasa, jau sakrātus.

līdz oktobrim tākā laiciņš vēl ir, nea? :)
Publicēts: 30.06.08 16:00
 citēt
en_gā, kā tu atkal visu par visiem vislabāk zini! bet konkursam pa 4 mēnešiem bildes sabildēt nevari... žēl gan. :D pagaidām nepalānoju braukt uz tukumu un šai konkursā piedalīties. bet, ja izdomāšu, tad apmēram tā, kā uzrakstīji, arī darīšu. nu un? vai nav mana darīšana ko un kā es daru?! :)
Publicēts: 30.06.08 19:27
 citēt
Bix pasmejos par nosacijummiem gandriz ka dazjos valsts konkuros Ieperkama objekta TEX apzimejumi un prasibas atbilts TIKAI vienam konkretam tehnikas modelim:):) Konkretaja gadijuma ta ari butu uzrakstijusji DARBIE jabut bildetiem ar Olympus vai Sony digitalajam kameram:):) Es jau smejoss , gan jau par to nev isti domats bet nju tas tik liecina par ZINAMU ierobezojumu uz issktamajiem autoriem:) Cik atceros Galvenais Tukuma fotografs lietoja OLYMPUS sistemu:):) Vinja jaunais konkurentss kura bildes man patik stipri labak lieto MARK un 5.D :):) Paldies par info meginasju kautko paskatities ja sanaksss:)
Publicēts: 01.07.08 08:10
 citēt
Lunis:Bix pasmejos par nosacijummiem gandriz ka dazjos valsts konkuros Ieperkama objekta TEX apzimejumi un prasibas atbilts TIKAI vienam konkretam tehnikas modelim:):) Konkretaja gadijuma ta ari butu uzrakstijusji DARBIE jabut bildetiem ar Olympus vai Sony digitalajam kameram:):) Es jau smejoss , gan jau par to nev isti domats bet nju tas tik liecina par ZINAMU ierobezojumu uz issktamajiem autoriem:) Cik atceros Galvenais Tukuma fotografs lietoja OLYMPUS sistemu:):) Vinja jaunais konkurentss kura bildes man patik stipri labak lieto MARK un 5.D :):) Paldies par info meginasju kautko paskatities ja sanaksss:)

Vai vari uzrādīt to vietu nolikumā, kas tev lika izvirzīt šādus musinošus apgalvojumus? Ja mērķis bija panākt, ka cilvēki visu izlasa, tad tas ir panākts :D :D :D
Publicēts: 01.07.08 09:21
 citēt
ngng:"(...) 3.2.4. Fotogrāfijas jāiesniedz digitālā veidā (vismaz 2 megapikseļi) un izdrukā (izmēri 15 x 20 cm). (...)"
"(...) 4.5. Padome var nepieņemt vērtēšanā un neiesaistīt tālākā konkursa norisē:
...
2) fotogrāfijas, kas nav izgatavotas izmērā 15 x 20 cm. (...)"

---

Vismaz 2 Mpix ir minēti, bet "vismaz" 15x20cm gan nav.
Secinājums kā Lunim, ka ir zināms un tiek pieprasīts 2:3, nevis 3:4 vai kvadrāta formāts. Kas griezīs nost 2cm malu 15x22 standartam? :)

15x20 IR 3:4, kā jau Olympam. :) vēl papildus varēja izvirzīt prasību, ka bildes nedrīkst kropot. :D
Publicēts: 01.07.08 13:00 labots
 citēt
Juss te iesligat nevaidziga diskusija es , jau vienkarsj pasmaidiju:) Zinu meiteni kas rakstija nolikumu vina pati smuki focju BET nav tehnisks specss , gan jau paludza lai teh noteikumu uzrasta turpat pie rokas esosjasi VIETEJAIS GRANDS kurs tad ari skaisti uzrakstija izejot no savejas tehnikas parametriem:):) Bildejiet drosji un sniedziet drosji ja bildes buss forsjas un konkurentspejigas vinas skatis ari "Ne gluzji precizi" atbilstosjas nolikumam:):) Cik esmu redzejis Tukuma materealus tie parasti ir laba dizaina limenja isstrdajumi , taka IR IESPEJA IZCELTIES nju drizak gan PALIELITIES ka ir kada INTRESANTAKA / SAVADAKA bilde ka citiem autoriem. Seviskji intresanti tas varetu but tapec ka UZ VIETAS buss preti vismaz viens LOT LABA LIMENJA BLOGA AUTORS kuram ir teicami darbi par sjo temu , bet konkures tapec ari ir konkurss ka VAR MEGINAT SACENSTIES:):) Noteikumi ne tik dudz rakstiti MUMS cik tiem kas bilde ar "Telefoni / zieptrauki" lai vinji ar savu nekur neliekamo drazu neparpludina sjo paskaumu , par cik neka savadak vinjus ZOLIDI nevar atsjut tad UZLIEK TEH NOTEIKUMUS kas sarezgiti pacelajami MOBILIZATORIEM nju beilde 15x20 no mobila BUSS GRUT bus GRUT :):)
Publicēts: 01.07.08 13:29
 citēt
Luni, taisam peļļupirti Tukumā un masveidā piedalamies konkursā pēc tam?! :)
Publicēts: 01.07.08 13:56
 citēt
Man ir labaka doma , tulitas ieliksju topiku
Publicēts: 01.07.08 14:12
 citēt
Doma pavisam laba! Bet 18., 19.jūl. man jābūt Rīgā un Ogrē... :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas