en_gā, kā tu atkal visu par visiem vislabāk zini! bet konkursam pa 4 mēnešiem bildes sabildēt nevari... žēl gan. pagaidām nepalānoju braukt uz tukumu un šai konkursā piedalīties. bet, ja izdomāšu, tad apmēram tā, kā uzrakstīji, arī darīšu. nu un? vai nav mana darīšana ko un kā es daru?!
Bix pasmejos par nosacijummiem gandriz ka dazjos valsts konkuros Ieperkama objekta TEX apzimejumi un prasibas atbilts TIKAI vienam konkretam tehnikas modelim Konkretaja gadijuma ta ari butu uzrakstijusji DARBIE jabut bildetiem ar Olympus vai Sony digitalajam kameram Es jau smejoss , gan jau par to nev isti domats bet nju tas tik liecina par ZINAMU ierobezojumu uz issktamajiem autoriem Cik atceros Galvenais Tukuma fotografs lietoja OLYMPUS sistemu Vinja jaunais konkurentss kura bildes man patik stipri labak lieto MARK un 5.D Paldies par info meginasju kautko paskatities ja sanaksss
Lunis:Bix pasmejos par nosacijummiem gandriz ka dazjos valsts konkuros Ieperkama objekta TEX apzimejumi un prasibas atbilts TIKAI vienam konkretam tehnikas modelim Konkretaja gadijuma ta ari butu uzrakstijusji DARBIE jabut bildetiem ar Olympus vai Sony digitalajam kameram Es jau smejoss , gan jau par to nev isti domats bet nju tas tik liecina par ZINAMU ierobezojumu uz issktamajiem autoriem Cik atceros Galvenais Tukuma fotografs lietoja OLYMPUS sistemu Vinja jaunais konkurentss kura bildes man patik stipri labak lieto MARK un 5.D Paldies par info meginasju kautko paskatities ja sanaksss
Vai vari uzrādīt to vietu nolikumā, kas tev lika izvirzīt šādus musinošus apgalvojumus? Ja mērķis bija panākt, ka cilvēki visu izlasa, tad tas ir panākts
ngng:"(...) 3.2.4. Fotogrāfijas jāiesniedz digitālā veidā (vismaz 2 megapikseļi) un izdrukā (izmēri 15 x 20 cm). (...)" "(...) 4.5. Padome var nepieņemt vērtēšanā un neiesaistīt tālākā konkursa norisē: ... 2) fotogrāfijas, kas nav izgatavotas izmērā 15 x 20 cm. (...)"
---
Vismaz 2 Mpix ir minēti, bet "vismaz" 15x20cm gan nav. Secinājums kā Lunim, ka ir zināms un tiek pieprasīts 2:3, nevis 3:4 vai kvadrāta formāts. Kas griezīs nost 2cm malu 15x22 standartam?
15x20 IR 3:4, kā jau Olympam. vēl papildus varēja izvirzīt prasību, ka bildes nedrīkst kropot.
Juss te iesligat nevaidziga diskusija es , jau vienkarsj pasmaidiju Zinu meiteni kas rakstija nolikumu vina pati smuki focju BET nav tehnisks specss , gan jau paludza lai teh noteikumu uzrasta turpat pie rokas esosjasi VIETEJAIS GRANDS kurs tad ari skaisti uzrakstija izejot no savejas tehnikas parametriem Bildejiet drosji un sniedziet drosji ja bildes buss forsjas un konkurentspejigas vinas skatis ari "Ne gluzji precizi" atbilstosjas nolikumam Cik esmu redzejis Tukuma materealus tie parasti ir laba dizaina limenja isstrdajumi , taka IR IESPEJA IZCELTIES nju drizak gan PALIELITIES ka ir kada INTRESANTAKA / SAVADAKA bilde ka citiem autoriem. Seviskji intresanti tas varetu but tapec ka UZ VIETAS buss preti vismaz viens LOT LABA LIMENJA BLOGA AUTORS kuram ir teicami darbi par sjo temu , bet konkures tapec ari ir konkurss ka VAR MEGINAT SACENSTIES Noteikumi ne tik dudz rakstiti MUMS cik tiem kas bilde ar "Telefoni / zieptrauki" lai vinji ar savu nekur neliekamo drazu neparpludina sjo paskaumu , par cik neka savadak vinjus ZOLIDI nevar atsjut tad UZLIEK TEH NOTEIKUMUS kas sarezgiti pacelajami MOBILIZATORIEM nju beilde 15x20 no mobila BUSS GRUT bus GRUT