forum.gif
BB mazbudžeta kāzas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / BB mazbudžeta kāzas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.06.08 20:41 labots
 citēt
Mazbudžeta kāzas
Šādās kāzās nozagtā līgava tiek izpirkta uz līzinga vai vēl labāk - izmantojot hipotekāro kredītu.
Par papildus samaksu - 1,24 Ls - iespējams noklausīties Zagsa darbinieku sacerētu dzejoli, taču, ja samaksāsiet 1,34 Ls, dzejoļa skaitītāji piecelsies arī kājās.

Gredzenus mij nevis viens ar otru, bet ar vedējiem, kuri apprecējās pagājušogad.

Limuzīnā kāpj visi.

Līgavai nav kleita, līgavai ir līgavaiņa t-krekls un balta naģene.

Kāzu viesi aicināti katrs pie sevis mājās svinēties.

Kāzu galdā liek vieglus gaļas salātus, bez kartupeļiem, gurķiem un olām, tikai pāris gaļas gabaliņi un sāls.

Ekonomiskajās kāzās ir pieklājīgi dāvināt plastmasas ziedus, jo tie ir lētāki un jaunajam pārim nebūs jāpērk vāze un jātērē ūdens.

Kāzas rīko ļoti mazā telpā un jaunais pāris katrs atsevišķi tur iet iekšā un nosolās.

JĀ var teikt arī čukstus vai parādīt ar roku.

Mazbudžeta kāzās pirmā nakts tiek filmēta, lai pēc tam, publicējot internetā, varētu atpelnīt kāzu izdevumus.

Par vienu aliņu anagažētais pagasta kurinātājs nodziedās fragmentu no trīsgrašu operas.

Plīvuram izmanto vecu kaprona aizkaru, kuru pēc tam arī mielasta galdam liek par galdautu.

Pie mašīnas piesietās bundžas tiek nodotas metāllūžņos.

Arkādija parkā uz tiltiņa tiek atmūķēta sveša atslēga un pēc tam uzkārta jaunā pāra vārdā.

Uz jaunā pāra bērtie rīsi tiek savāksti un vārīti mielastā.

Saīsinot prgrammu, mičošana notiek četros dienā uzreiz baznīcā.

Laulību gredzenu vietā jaunie viens otram ap zeltnesi aplīmē plāksteri.

Šampanieša vietā svinībās visi dzer sakratītu ūdeni.

Pāri tiltiem līgavu nenes, tiltu tai tikai parāda.

Mazbudžeta kāzās nav pirmā kāzu seksa, ir tikai pirmais kāzu minetiņš.

Lai apmaksātu kāzu izdevumus, tika sarīkota nevis līgavas zagšana, bet gan tuvējā juveliera aplaupīšana.

Taupības nolūkā jaunlaulātie viesus banketa vietā aizveda uz degustāciju dienu lielveikalā.

Baznīcā ērģeļu vietā skanēs meldiņi no mobilā telefona.
/ bb brokastits /

taka aktuala problema ka nav naudiņas, lai noalgotu pienacigu fotografu tad nu preciniekiem var piedavat kadu no šiem variantiem lai ir uz ko ietaupīt un paņemt andre :)
Publicēts: 30.06.08 22:12
 citēt
Izskatās pēc kāzu līzinga slēptās reklāmas !!! :D
Publicēts: 01.07.08 00:13
 citēt
Mazbudžeta kāzās pirmā nakts tiek filmēta, lai pēc tam, publicējot internetā, varētu atpelnīt kāzu izdevumus.

šitas baigais ieteikums :) tur par tiem zaļajiem varetu netikai kāzas atpelnit :D
Publicēts: 01.07.08 10:38
 citēt
Joks tāds, ka es zinu vienu pāri, kas TIEŠĀM apprecējās šādā stilā ! Naudu noskauda IT VISAM un tad paši brīnījās, ka viesi viens pēc otra, atrada ieganstus, lai neierastos uz to skopiķu laulības ceremoniju :face-devil-grin: tiešām :) man bija runa par bildēšanu ar viņiem, tas bija bezceris :)
Publicēts: 04.07.08 00:01
 citēt
tiešām ir daudz uz pasaules cilvēki kas $$$ uz sevi pat maksimāli žmiedz un nerunājot nemaz par citiem, neskatoties uz to ka nav nemaz finansiālas grūtības :)
Publicēts: 04.07.08 00:58
 citēt
alab jābaro un jādzirda vesels bars savās kāzās? Labāk uz Austrāliju aizšaut uz mēnesi:)
Publicēts: 04.07.08 10:40
 citēt
es par to barošanu pievienojos :) Man arī ir uzskats, ka es kāzas taisu sev nevis, lai cisu pabarotu un piedzirdītu
Publicēts: 04.07.08 12:36
 citēt
ox3r, kursh ir tavs kaazu datums?
Publicēts: 04.07.08 16:17
 citēt
alksnis:ox3r, kursh ir tavs kaazu datums?

Man kāzas nebūs šogad tākā datums vēl nav zināms.

ngng:Nepaēdis latvietis vienmēr ir neapmierināts latvietis, to, ox3r, iekal prātā. Kas gan ir nauda kāzās, ja runa ir par tuvāko cilvēku labsajūtu?

Es tev piekrītu par to neapmierināto latvieti. Un piekrītu arī par tuvākajiem cilvēkiem, bet tad kāzās ir 30 cilvēki nevis 60 vai 100.

Vai ir jēga pabarot masīcu vai vēl sazin ko, kuru esi redzējis tikai 2x dzīvē tāpēc, ka tu precies? Nez vai...
Publicēts: 04.07.08 16:32
 citēt
Pirms kādiem gadiem tasiju vienam pārītim bildes Zagsā + zaļumos , tādas riktīgas Lotgaļu kāzas kur dzekš bij Muitnieks un līgava vietējā pilsētas galvas meita . Visa sāls bij tajā ka pēc ificiāliem pasākumiem visi devās uz svinību vietu kur jaunaispārim tika uzsaukti kādi 3-4 tosti 15min laikā un tālāk darbojās vedēji , pāris klusu noziedēja jo šiem pēc 4h no Vīļņas bij ļotene uz kautkādām salām kur nedēļu medusmēnis tjipa:):) Kad atdevu bildes pārits atstāstija kā viss bijis , viss esot bijis kā kārtīgos Lotgaļu pasākumos visi piemetušies sakāvušies atkal piemetušies dejojuši un alejušies kautkur pret rītu kāds pamanijis ka LĒGAVA NOZAGTA par ti izcēlies riktīgs tesiens bet atkal visi saliguši mieru . To ka jaunā pāra NAV piefiksējuši tika nākmās dienas Rītā bet tad atmetuši ar roku un turpinājuši vēl 2 dienas svinēt:):)
Publicēts: 04.07.08 16:36
 citēt
par tieši šo es arī runāju un biju domājis.
Man personīgi tas nešķiet parāk aizraujoši varbūt tāpēc, ka nedzeru, varbūt citu iemeslu dēļ.
Publicēts: 04.07.08 18:59
 citēt
nūūu ox3r, fui, pēdējais laiks būtu sākt un man šķiet, ka šādas atrakcijas ir visforšākais kāzās.

varbūt esat dzirrdējuši kaut ko par kārtīgām čigānu kāzām? tur bez puspilsētas cauri neiet un rēķins sastāda pusi no 2. istabu 'jaunā projekta'
Publicēts: 04.07.08 19:04
 citēt
bro-tip:nūūu ox3r, fui, pēdējais laiks būtu sākt un man šķiet, ka šādas atrakcijas ir visforšākais kāzās.

varbūt esat dzirrdējuši kaut ko par kārtīgām čigānu kāzām? tur bez puspilsētas cauri neiet un rēķins sastāda pusi no 2. istabu 'jaunā projekta'

problēma, ka es pēc dabas mierīgs un man neko daudz neuzmudrina riņķī esošie līdztautieši, kas sadzērušies jau līdz bezfilmai.

Ja grib lielas kāzas un tādas, kā man patiktu, tad tur jāņem kārtīga firma, kas par visu parūpēsies. Savādāk nepiedzirdot savaldīt 100 cilvēkus nav viegli. Un firma maksā daudz ... esmu dzirdējis, ka tur bez kādiem 10 000Ls nav ko daudz nemaz domāt par to.
Publicēts: 04.07.08 19:04
 citēt
un tad jau sākas jautājums vai tas ir to vērts 2 dienām izgrūst tādu naudu.
Publicēts: 04.07.08 19:21
 citēt
droši vien līdzvērtīgs izraudzītajai dāmītei:face-wink:
Publicēts: 04.07.08 19:24
 citēt
Vaai, kaazas tas ir kaut kas. Varbut nav tas letakais prieks, bet uzskatu, ka tai dienai tomer var atvelet zinamu summu.
Publicēts: 05.07.08 14:12
 citēt
sasar : Tik neprecies vecit Anglijā Irijā , tur par vissu maksā Juanaispāris :):) Tai skaitā par visām Līgavas māsu tērpiem un foto un tas pats arī par Līgavaiņa draugiem dzērājiem un kaušļiem tāpec jau viņi brauc KUR LĒTĀK:):)
Publicēts: 05.07.08 14:40
 citēt
nu, man vienu no pēdējajām reizēm, kad precējos, bija vēl mazāks budzēts. pēc ceremonijas pa tasei kafijas u pa glāzei šapaņas vīna un braucām filmēt. tā gadās, kā teica vecais perdelis Kurts Vonnegūts, kad vēl bija dzīvs.
Publicēts: 05.07.08 19:24
 citēt
Lunis, man jau par vēlu, ja nu vienīgi otrās kāzas :)
Īrijā viss bik savādāk notiek, šeit gan par alkoholu viesi paši maksā cik izdzer.
Publicēts: 10.07.08 00:15
 citēt
Jums tad jau tie viesi tādi līdzjūtigi pret jauno pāri :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):