forum.gif
Tussiņš Kuldīgā 16.-20.jūlijā !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Tussiņš Kuldīgā 16.-20.jūlijā !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.07.08 14:07 labots
 citēt
Tātad ir doma patusēt paplenērot pa Kuldīgu 16.-20.jūlijā kur notiek grandiozu pasākumu serija Dzīres Kuldīgā 2008. Ir doma braukt 18 jūlijā uz paris dienam PATUSĒT / PASTRADAT jo 18 tur ir Alesupes skrejiens un ~17.45 Kalnevala gajiens pa Aleksupi. Piedalos tur jau vairakus gaduss par cik taisu dazjadus Kurzemes projektus. Balagans ir teicams un nekur Latvija lidzigu merogu un stila pasakumu nav. Caur ko ir doma braukt un bildet un ja pietiekami piedzersimies ari piedalities Alekšupes karnevala kas ir Gajiens pa upi kads kurs velas Tepos maskas utt:):) Iespejams tur buss ari lielaks pleners bet pagaidam Organizet to man nav laika.
Vissu pasakumu plans reku!
www.kuldiga.lv...
Mekleju domu biedrus uz nakstmajam un transportu!!
Publicēts: 01.07.08 14:11
 citēt
es varētu svētdien uz olu mešanas sacīkstēm atbraukt. piektdien, sestdien diemžēl ir ieplānotas citas lietas, citā novadā. :)
Publicēts: 01.07.08 14:18
 citēt
Olu mešanas sacīkstes tur tiešām ir krutais pasaciens , daži tūr tādi profi ka noķer olu gaisā pa 30m un nesaplist:) Taču ka saplist skati ir nevājie
Publicēts: 01.07.08 14:23
 citēt
Galvenais pasargāt objektīvu no olu šļakām. :)
Publicēts: 01.07.08 14:36
 citēt
Sadi tadi pasakumi labi! :)
A Talsos ar taja pasa laikaa! :)
Publicēts: 01.07.08 14:37 labots
 citēt
Tai pasja laika tiko bus cauri dziesmu svetki taka ir ceriba ka nebuss tas baisas lauzju masas kas citus gadus.
Publicēts: 01.07.08 14:45
 citēt
Tici man, buus! :)
Publicēts: 01.07.08 14:54
 citēt
Jebkura gadijuma pasakumi tur ir daudz un plasji pa visju pilsetu , taka buss vietas visjiem Kuldiga vienmer izceljas ar Idejam un verienu.
Publicēts: 01.07.08 14:56
 citēt
Daudzi so pasakumu gaidi visu gadu un izbrivejusi brivdienas tiesi uz siim dienaam!
Publicēts: 01.07.08 16:47
 citēt
Nu, KUldīgā Pilsētas svētki ir tradīcija un ļaužu būs ka biezs kā katru gadu!!!
Te nu Sedliņam taisnība!... :)
Publicēts: 01.07.08 16:52
 citēt
Varēs uz nebēdu taisīt ielu foto! :)
Publicēts: 01.07.08 17:03
 citēt
Es domaju, ka ari Talsos bus ko darit! :)
Jaapmekle abi pasakumi! :)
Publicēts: 01.07.08 18:36
 citēt
16-20 trakie datumi... 4as dienas no 7iem - 24. pa nakti skriešu peeec kaartas uz visiem pasaakumiem ar fočuku rokaa :face-plain: jautriibas netruukst kaaa jau katru gadu...
Publicēts: 01.07.08 19:32
 citēt
vot ar Luni varētu šnabi iedzert :D
Publicēts: 01.07.08 21:51
 citēt
... ar Luni nedrīkst šņabi dzert, viņs ir par gudru ! :)))
Publicēts: 02.07.08 01:15
 citēt
Panjeemu jau 17.-18.juuliju briivu. Ir doma braukt uz Kuldiigu jau 4dien no riita (vai pat 3dien vakarpusee). Naktsmaajas vismaz sev noteikti vareeshu aizrunaat, jo radi tur dziivo... :)
Pasaakums tieshaam vienmeer ir interesants un bildeet arii ir ko. Pagaajushgad diemzheel nesanaaca aizbraukt, bet ieprieksheejos gadus vienmeer esmu braukusi :)
Publicēts: 02.07.08 01:23 labots
 citēt
Njuu reee ta jau uz kautkada uz PLOSTA tiksimies kautkad x stundaa:):) Man tas gandriss vai ritualss:):) Gkazers , Lunis snabi dzer , tas laikam vienigais ko no Latvu dzerieneim es dzeru , sjitas aluss suslas nedzeru iznemot dzimto Uzavnieku viskijus neciesju Vinni un Snabis tas tas ko es dzeru :):)
Publicēts: 02.07.08 08:29
 citēt
Lunis:Njuu reee ta jau uz kautkada uz PLOSTA tiksimies kautkad x stundaa:):) Man tas gandriss vai ritualss:):) Gkazers , Lunis snabi dzer , tas laikam vienigais ko no Latvu dzerieneim es dzeru , sjitas aluss suslas nedzeru iznemot dzimto Uzavnieku viskijus neciesju Vinni un Snabis tas tas ko es dzeru :):)

Kā var neciest viskiju? :face-surprise:
Publicēts: 02.07.08 10:16
 citēt
nu ja pa nakti izdzer litru snabja vai litru viskija, tad nākamajā rītā atšķirību jūt ;)
Publicēts: 02.07.08 10:43
 citēt
alvils : Man vienkrši negaršo dzerieni ar kaņdžas garšu , ir škirnes kuras var dzert bet te tadas nav populāras. Labāk loku tīru spirtu nekā pēc slikti attīrītas kaņdžas smakojošu suslu:):)
Publicēts: 02.07.08 11:11
 citēt
Neesmu dzēris (vai ostījis) kandžu. Bet viskiji ir diez gan daudzi, kas tepat Latvijā ir gana populāri (nopērkami) un labi. Manā viskiju topa pašā virsotnē ir Tennesijas brīnums no Džeka Danielsa. Bet ir arī skotu Bušmils labs, un Jāņa Staigātāja izstrādājumi, kā arī tas pats īru Džeimsons. Ir arī daži labi burboni, piemēram Džims Bims. Bet nu, ir jau arī tāds suslas, ko arī es neņemu mutē, kā piemēram Skotu Līderis (vai briedis), Skolotājs vai arī tas pats populārais Tulamors. :) Šņabis ir dzerams (bet arī - kā kurš), tomēr viskija dzeršana ir kaut kas pavisam cits. :)

No aliem Tu izcēli Užavnieku. Es neizcelšu nevienu no LV aliem. Manuprāt - visi sūdi. :) Beļģu un Čehu ali ir jau pavisam cita lieta. :face-angel:

Vīni. Mjā. Sausie un pussausie (gan sarkanie, gan baltie) der. Bet atkal - kā kurš, protams. :face-glasses:

Ja gribās kaut ko jautrāku, der Absints. Ja ir karsti, jādzer saldais (bet 30 grādi! dzerot viņu, pat neticās, ka tik daudz) Jāgermeistars (tā esot vienīgā dzira, ko ēģiptē var dabūt iekšā, tai karstumā nekas cits no alkohola nederot, tā mans izraēlas draugs stāstīja).

Nesmādēju arī rumu. Bet ļoti lielas antipātijas ir pret brendiju (jebkuru), man kunģis to nepanes. Sāku vemt pirms vēl esmu jebcik noreibis. :)
Publicēts: 02.07.08 11:17
 citēt
runājot par Latvijā nopērkamo alkoholu.. www.bmwpower.lv...
Publicēts: 02.07.08 11:17
 citēt
no Ruma galva ir kā spainis, a užavnieks rulzz, kopš ir arī Rimi, tad dzeru tikai to, kautgan alus ir slikts :|
Publicēts: 02.07.08 11:38
 citēt
Pasākuma programmu skatīt [url=www.kuldiga.lv
Tiem]www.kuldiga.lv
Tiem[/url] kas to nav redzējuši noteikti jābrauc.
Publicēts: 02.07.08 12:12 labots
 citēt
alvils : Tu zini esmu kadu laiku bijis vistiesjaka sastiba ar Beļģiju tā nosacīti padzīvoju tai apkārtnē ~4 gadus, izbraukājis to zemīti krustu škērsu apbraucot sastregumus un vedinot galvu pa ceļam uz Parīzi vai Niderlandi. Viņiem ir ~500 Alus šķirnes no kurām dzerama ir tikai VIENA tas tā pēc manām domām , saucas Kwak pasniedz loti specifiska SAVA glāze ,upload.wikimedia.org... pārejie ko nācies meģināt ir tādi paši sūdi kā Aldaris , Cēsu un lidzīgas grīdas mazgājamās žurgas
Izņemums vēl ir pilnīg kreiss viņu isstrādājums kas saucas DEUS tāds alus šampja 0,7L pudelā ja neklūdos 12% bliež kā šampis!
Protams ja grib vienkārši lakt kautko kas saucas ALUS tad mierīgi var vilkties jebkurā Brasserie prasit pec Jupiler un kas tur ir izplatitaka aldarveidiga alus skirne un pumpēt . Ja vel kas sjiem parsvara cienja ir ali 5-6% un niknaki :)
Bet vairums sto suslu ir cieniga lai ar viniem gaditos sjitaa doofs.net...
Publicēts: 02.07.08 12:22
 citēt
Man kādu laiku atpakaļ bija girlfriende no Beļģijas (pa pusei beļģiete, pa pusei vjetnamiete). Es arī tur esmu daudz iztusējies un izbraukājies. Nav tiesa, ka tikai viena alus šķirne ir dzerama. Lielākā daļa man šķiet ok (cik nu alus vispār var būt o.k.), tai skaitā Belle-Vue, ko pat grūti par alu nosaukt. Un par šķirnēm. Man beļģi teica, ka ir ap 300 alus šķirnēm. 200 kaut kur pazudušas laikam. :)
Publicēts: 02.07.08 12:28
 citēt
no kurienes tev ir vara teikt, ka visi latvijas ali, citi alkoholi un beļģijas ali ir " grīdas mazgājamās žurgas" un citi škidrumi.
Ja negaršo, tad tā arī saki.
neesi pasaules eksperts, lai tagad paziņotu, ka viss izņemot tevis iecienīto šņabi un vīnu ir nelietojums. Lūdzu nevajag vispārināt.
Publicēts: 02.07.08 12:31
 citēt
tāpēc jau tā interneta vide, kur kats var izteikt savu subjektīvo viedokli arī necenzētu utt :) un aldaris un cēsu alus tiešām ir $#@% tāpat kā visi pārējie, kuri "optimizēja" ražošanas ;)
Publicēts: 02.07.08 13:06
 citēt
a ja galīgi nav naudas, bet baigi gribās dzert, tad var pievienoties mana drauga artūra tekstam, ka "kāda atšķirība no kā piedzerties" (kam es pilnīgi un galīgi nepiekrītu) un dzert lētos cēsiniekus. (pats esmu tā darījis) :)
Publicēts: 02.07.08 14:15
 citēt
Andreass : Ekspertss alus jautajumos nu nemazka mera nagrasos but bet vienu gan varu atzinet , tevas izteiktas problemas ar lasit prasmi vai raxstita texsta uztveri:):)
Publicēts: 02.07.08 14:27 labots
 citēt
alvils : Vispār viņi paši stāsta ka esot ~1000 škirnes bet par cik ir gadijies iedziļināties šai jautājumā tad Oficiāli avoti apzinājuši ~500 škirnes. Taču viņiem daudzviet uz vietas krogā ražo savu lokālo džindžiku ar alus īpašībām kas man gan vairāk atgādina kautkādu sidru katrā ziņā kautko plānāku bet niknāku grādos:):) Jā man savulaik vietejie ieteica reku var iepazīties smalka www.belgian-beer.net... Pec sjita sanak ka pavisam esot 1498 škirnes:):)
Publicēts: 02.07.08 14:54
 citēt
nestrīdēšos. es tikai pateicu, ko man teica. var jau būt, ka viņi paši nezin. :)
Publicēts: 02.07.08 21:21
 citēt
Saakaam ar pilseetas sveetkiem un beidzaam ar dzeerieniem? :D
Publicēts: 02.07.08 21:50
 citēt
ERA : Nekas nekas sjaule , tas tik sakumss viss likumsakarigi parasti nonak lidz sievietem:):) Vīns un sieviets muzdien aktuālā tēma , es vienmer esmu brinijies kapec Kuldiga nav savss alus?
Publicēts: 02.07.08 21:52
 citēt
Kuldīgā ir skaistas sievietes! :D
Vai ar to nepietiek?
Publicēts: 02.07.08 21:56
 citēt
Lunis :) Mjaa, runaajot par dzeerieniem... viins man garsho :) A kas to lai zina kaapeec vinjiem nav sava alus? Varbuut kaadreiz ir bijis, bet neviens vairs neatceras kaa tas jaadara :) Iesaki shiem jaunu biznesu ;)
Publicēts: 02.07.08 22:34
 citēt
Domājams , ka būšu arī es . (19.07.)
Publicēts: 02.07.08 22:39
 citēt
Neskumstiet dārgie, alus pēc pāris gadiem būs, pat no diviem brūžiem, ja brūveru diženiem plāniem būs lemts īstenoties. A vai dzerams - kurš to lai zina...
Un vēl - kaut kādos ekonomistu textos lasīju, ka uz 8 milj. rīklītēm, tātad visai Baltijai, pietiekot ar vienu atbilstoša lieluma brūzi, rentablitāte, poņimaješ. Tikai etiķetes katrā vietā savas jālīmē, patriotisms, tože poņimaješ.
Publicēts: 02.07.08 23:00
 citēt
elm:Kuldīgā ir skaistas sievietes! :D
Vai ar to nepietiek?

Vispirms jāpaskatās, CIK skaistas viņas ir. Varbūt pietiek. Bet, ja nē, tad jāiedzer, lai liktos skaistākas! :D
Publicēts: 02.07.08 23:16
 citēt
Kludīga no studiju laikiem man ir palikusi atmiņā kā džeku paradīze - tur ir ļoti daudz skaistu skuķu!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):