forum.gif
Tussiņš Kuldīgā 16.-20.jūlijā !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Tussiņš Kuldīgā 16.-20.jūlijā !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.07.08 23:17
 citēt
Eliks:Kludīga no studiju laikiem man ir palikusi atmiņā kā džeku paradīze - tur ir ļoti daudz skaistu skuķu!

Bet tagad jau viņas visas vecas, nea? :)
Publicēts: 02.07.08 23:19 labots
 citēt
lll
Publicēts: 03.07.08 03:08
 citēt
Ja kadreiz man bija Kuldiga paris dailjavas ar pilnu servissu jebkura laikaa BET baig sen tas bij vel meera laikoss:):)
Publicēts: 03.07.08 12:55
 citēt
Es noteikti būšu ...divās vai trīs personās!! Man tai laikā atvaļinājums:face-smile::face-smile::face-wink:
Publicēts: 03.07.08 19:57
 citēt
Ja būiet Kuldgā piektdien, sestdien un svētdien, iesaku jau iepriekš norunāt vietu un laiku kur satikties. Vnk parasti cilvēku ir tik daudz, ka katrs pats sevi burzmā var pazaudēt, kur nu vēl otru atrast.
Publicēts: 04.07.08 10:19
 citēt
ork:
orks:Neskumstiet dārgie, alus pēc pāris gadiem būs, pat no diviem brūžiem, ja brūveru diženiem plāniem būs lemts īstenoties. A vai dzerams - kurš to lai zina...
Un vēl - kaut kādos ekonomistu textos lasīju, ka uz 8 milj. rīklītēm, tātad visai Baltijai, pietiekot ar vienu atbilstoša lieluma brūzi, rentablitāte, poņimaješ. Tikai etiķetes katrā vietā savas jālīmē, patriotisms, tože poņimaješ.

Pilnīgi piekrītu!!!
Tagadiņ jau vars naf alus bet gāzēts alko dzēriens ar alus "garšu"
Cik atceros tad riktīgs alus NEDĒĻU ir derīgs NEDĒĻU!!!!! un pēcāk jau saskābis... A to gadu un divus garantija ka var lietot un pat vēl sliktāk pēc 5 gadi pazhobelē atradu Aldara zelta - atvēru un nekas kā no veikala :face-glasses:-
Tad ļaudi padomājit kād tur pereži peld pa iekšu!!! un ļāudis netikai labprātīg dzer bet pat piemaksā....

``Snabis tādā ziņā ir mainījies daudz mazāk....
Publicēts: 04.07.08 10:36
 citēt
Kādu brīdi varētu būt tajā burzmā, bet kur tad būs tā vieta un kad varētu ar blogeriem saskrieties?... :face-smile:
Publicēts: 04.07.08 10:50
 citēt
Publicēts: 04.07.08 19:46
 citēt
[url=www.dzerajiem.lv]www.dzerajiem.lv[/url]
Publicēts: 06.07.08 12:51 labots
 citēt
Tass jau fullhauss , tu neko nejauc uljens:):)
Publicēts: 07.07.08 16:18
 citēt
Pilsētas viena no otras nav dikti tālu. Gan jau pasākumus var apvienot. Tikai jāizvēlas galapunkts, kur noraut rokas bremzi un piedzerties. :)
Publicēts: 09.07.08 11:19
 citēt
Kuldiga viss daudz intensivak un plasjak KA PARASTI :):)
Publicēts: 09.07.08 20:07
 citēt
ja kaads veel nav ieraudziijis programmu...

www.kuldiga.lv...
Publicēts: 10.07.08 00:57
 citēt
Izskataas, ka braukshu uz Kuldiigu jau naakamo 4dien ap riita pusi un tad tik 7dien atpakalj uz Riigu :)
Publicēts: 12.07.08 18:31
 citēt
eu nu, kas notiek?

man ja sanaaks izbriiveet kaadu briiivu darba stundu... - taisam masveida fočēšanu Kuldīgā?

itkaaa ja buus kaads briivs briiidis visi varam saskrieties.... :face-surprise:
Publicēts: 12.07.08 20:53
 citēt
nu skaidrs. atliek tik strādāt :face-grin:
Publicēts: 12.07.08 21:44 labots
 citēt
Kas ir MASVEIDA? Ja doma Plenerus tad mums paris gadus Kuldiga sjo svetku laika ir bijusji gan pleneri ta uz 70 fesiekm gan pirtis ar naram ventaa utt:) Gan jau satiksimies , vienigi ja kads tiktal sadzeras ka gatavss piedalities Alexsupes karnevalaa tas ir iesjana pa Alexsupi cauri pilsetai kautkadas humpalas vai karnevalu terpos , tad gan deretu apvienoties :):)
Publicēts: 12.07.08 21:49
 citēt
:face-smile: savaakties baraa un pavandiities pa pilseetu. piemeeram sestdien...
pirtis-viesu maajas, domaajams, ka jau labu laiku uz svētkiem ir aizņemtas :face-wink:
Publicēts: 12.07.08 22:11
 citēt
pesix::face-smile: savaakties baraa un pavandiities pa pilseetu. piemeeram sestdien...
pirtis-viesu maajas, domaajams, ka jau labu laiku uz svētkiem ir aizņemtas :face-wink:

Protams, aiznjemtas... ir tauta, kas bezmazvai gadu ieprieksh jau aizrunaa sev naktsmiitnes uz naakamajiem sveetkiem :)
Publicēts: 14.07.08 20:43
 citēt
Eh, cerams, liidz 4dienai vai veelaakais 5dienai buushu jau vesela un vareeshu braukt uz Kuldiigu... :(
Publicēts: 15.07.08 20:57
 citēt
brauks uz kuldīgu...
Publicēts: 16.07.08 15:30
 citēt
es mēģināšu sestdien vēlu vakarā vai svētdien no rīta - AR STOPIEM. :D nau naudas benzīnam...
Publicēts: 16.07.08 16:44
 citēt
Alvil, sveetdien tur viss jau buus praktiski beidzies... vismaz pasaakumi :) Ja gribi vienkaarshi bildeet pilseetu, tad jau var, bet citaadi nav veerts... ;)
Publicēts: 16.07.08 16:46
 citēt
Un kā tad ar to olu mešanas maču?! :)
Publicēts: 16.07.08 16:53
 citēt
Oi pankuka , man forsj sieviskjis baig cikst jabilde pasakums diemzel buss ritaa taka uz labako netieku:( Bet ja nu peksni tad kautka.
Publicēts: 16.07.08 17:44
 citēt
alvils:Un kā tad ar to olu mešanas maču?! :)

Nu jaa, tas gan buus 7dien :) Man gan gribas 5dien Alekshupiites skreejienu redzeet, bet pagaidaam izskataas, ka netieku :(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):