Mandalay:vot vot par tiem 180... apsmējos.. man kāreiz bieži tā trūkst...
Nu man reāli trūkst, jo parasti bliežu zipeni griestos nedaduz sev aiz mguras un sanāk portretu režīmā es nevaru izmantot gripa pogu, jo sanāk foķiku griezt uz otru pusi...
VB:bez Nikon tagad pat dziesmu svētki nenotiktu :face-monkey:
kā dziesmu svētki nezinu. bet veco laiku olimpimpiskajās spēlēs redzēti saukļi, ka Nikons oficiālā kamera un ka kodaks - modaks oficiālā filma. nu, ar likumu aizliegts jau, jādomā nebija ar citu tehniku un materiāliem bildēt.
Mandalay:vot vot par tiem 180... apsmējos.. man kāreiz bieži tā trūkst...
Nu man reāli trūkst, jo parasti bliežu zipeni griestos nedaduz sev aiz mguras un sanāk portretu režīmā es nevaru izmantot gripa pogu, jo sanāk foķiku griezt uz otru pusi...
Ja kaas, var jau no aparāta noņemt to SB-800 un bliezt kurā virzienā vēlies. Ta darbojas arī bezvadu režīmā
Blogā pārstāvēti gandrīz visi brendi un pie katra var atrast gan topa cienīgu bildi, gan galīgu s......u.ņirgāšanās par C pirms dažiem gadiem diezgan izplatīta bija Erfoto, nu sākas arī šeit.es parasti vainoju sevi nevis fotokameru, ja kas nesanāk.neesmu baigais specs, bet apkopojot to ko zinu, domāju, ka nav starp Brendiem tik liela atšķirība, lai kādu nolīdzinātu ar zemi[domāts līdzīgās cenu kategorijās]
Mans miljakais brends jau vismaz 20 gadus ir tads kuru reti kurs lieto jo primitivs butiba tik kaste ar caurumu un stikls prieksjaa smags nekruti issktas un parsvara butu jabilde no staiva bet var ari no rokas, tad vel fisjka ka "Uz viena neseja" var uznemt TIKAI 8 kadru kuru gan man ir atliektiem galiem un reizem nedelju toss bildeju kamer izbildeju. Saucas vins nejaukaa varda Linhof un lai turisti nebolas objektiva pat kroni ar gerboni noknibinaju nosst no tureles. BET ieliek vins visiem gan ar N gan ar C gan ar S un vel XVZ kadiem tik pec butiba sika un nebutiska paramatra BILDES SANAK TELPISKAKAS DZIDRAKAS ASĀKAS PIESATINATAKAS neka ar visiem ieprieks minetajiem C un N un XVZ Ot ta ari ir mana milota marka parejas ir SUDSS pec definicijas.
negatIvs:bet apkopojot to ko zinu, domāju, ka nav starp Brendiem tik liela atšķirība, lai kādu nolīdzinātu ar zemi
neko jaunu a arī nepateici, tur pat pētījums nav jāveic... līdzīgi kā ar ticībām/piederībām. suņi rej, karavāns iet tālāk. bet zipenei gan bija jābūt 180 uz abām pusēm
REZ:Nu man reāli trūkst, jo sanāk foķiku griezt uz otru pusi...
neesi vienīgais... laikam puse inženieri ir kreili un pastāv `kreiļu bodiji`!? Būs jāizjauc sb-600 un jāpaskatās, moš ko paskrūvēt sanāks
GN ne jauda, bet vadošais skaitlis. sakarā ar P jau ir. pie viena platuma vienādi jaudīgām blicēm vienādi GN. uzdod pie 100 ISO un pie normāla platuma. bet nesapratu, ko smieklīgu SHITajā atradi.