forum.gif
Mugursoma līdz 60ls
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Mugursoma līdz 60ls
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.07.08 00:12
 citēt
Tātad,secināju,ka mana Lowepro Nowa 5 galīgi nav piemērota autosporta bildēšanai un pārgājieniem.Spiež plecu,vai zinies.
Vajag mugursomu.
Rāmji tādi: cenā līdz 60ls,par jaunu vai lietotu.
Ietilpībā derētu bodijs ar gripu (K10D) + 4 stikli + blicene.Ideāli,ja Tair-3 arī ielien,vai tā vietā ūdens pudele.Ja ir nodalījums desai un šņabi,vēl jo labāk.Laptopa nodalījums gan nav obligāts.
Šobrīd skatos uz Lowepro Computrekker AW un vienu no KATA lētajām,nebruņotajām somām.
Kādam ir vēl kas piedāvājams? (var arī mēģināt notirgot).
Publicēts: 05.07.08 00:31
 citēt
Publicēts: 05.07.08 01:41
 citēt
Varu piedavat Computrekkeri AW Jaunu pa labu cenu..
Publicēts: 05.07.08 09:52 labots
 citēt
Varu piedāvāt Canon Deluxe Backpack 200 EG pa 40ls, ja nepatīk Canon uzraksts var viegli noplēst, ir tikai pielīmēts!
Publicēts: 05.07.08 10:23
 citēt
Billy,cik ir laba cena?
Pagaidām ir divi kandidāti: CompuRover AW (ja būs par labu cenu) vai arī CompuTrekker Plus.Tamrac gan vēl nav papētīts.
Publicēts: 05.07.08 21:12
 citēt
CompuTrekker Plus ir MILZIGS cumadans kurs jau pats sver savus 3kg TUKSJ!:) Sportam optimala ir Computrekkeri AW jo taja ir ari lietuss metelitss ja lietuss list vai baigakie puteklju un ja kas vel sev var uz galvas uzmest lietu:):) Canon Deluxe Backpack 200 EG buss sai vajadzibai maz piemerota taa tada plana ar riteni braucama sominja svedienas konipsetajiem:) Autosportam un lidzigam exstremam lietam vaig lai ari Tehniku aizsarga pret triecieniem un visa veida "Dussta" :):)
Publicēts: 05.07.08 22:07
 citēt
triecieni trases malā stāvot mazāk traucētu,putekļi vairāk... bet nu apskatīšu vismaz to Plus,tad jau redzēs.It kā lielums nebaida.
Publicēts: 08.07.08 15:36
 citēt
a kur var dabūt tādu pleca somu, kurā ieiet kamara ar gripu un objektīvu (klāt, nevis noņemtu un noliktu blakus)? :)
Publicēts: 08.07.08 16:14
 citēt
šatajā
www.laptop.lv...
ielīstu nikon D200 ar gripu un objektīvu virsū?
Publicēts: 08.07.08 16:16
 citēt
Man ir šāda, laikam, ielien uz nebēdu Lowepro Stealth Reporter 300 AW :)

bet viņa, laikam daudz lielāka nekā 100niece
Publicēts: 08.07.08 16:22
 citēt
pārāk lielu arī negribās. tāpēc jau gribu pleca, nevis mugursomu, lai būtu kompaktāka pārnesāšana... 300 AW nav baigais "čemodāns"? nu, pārāk liela?
Publicēts: 08.07.08 16:24
 citēt
ir Rīgā kāds veikals, kur var iztaustīt un izmērīt ietipību visādām somām (lai pēc tam netā pa lētāku naudiņu pasūtītu izvēlēto)? :)
Publicēts: 08.07.08 18:57 labots
 citēt
Lowepro var aptaustīt Elkor.. bet no savas pieredzes ieteiktu Lowepro Nova 5 vai Nova 4
Publicēts: 09.07.08 20:51
 citēt
Tā,gala beigās pa 40ls iegūta Lowepro Computrekker Plus AW
Rādās,ka kādam laikam pietiks,nevaru iedomāties ka man tāda ir par mazu.
Publicēts: 09.07.08 22:35
 citēt
tad jau samērā lēti dabūji šķiet
Publicēts: 09.07.08 22:40
 citēt
mazlietota,bet no skata nepateiksi,liekas pilnīgi jauna.Imho,tādā cenā nekas labāks vienkārši nav iespējams.
Publicēts: 09.07.08 22:42
 citēt
es arī pirku lietotu no bloga jūzera. Vairs jau neaceros kāda, bet šķeit cena bija nedaudz lielāka. Soma ļoti laba, bet arī izmēros liela vizuāli.

Ja pats vīrs kā ozols tad problēmas nekādas
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):