šito mdfoto.lv... ļoti mazlietots un ideālā stāvoklī , notīrot no putekļiem būs jauns. Komplektā lādētājs un divi vadi. Par kādiem 290-300 varētu ja kādam ir interese. Iegādājos jaudīgāku.
1200 un 2400 tronix apmēram vienādi gan izmērā gan smagumā . Vispār ja vienu monobloku lietot tad ērtāk travel pack , bet ja divus un vēl ar visādiem beauty dish lieliem un softboksiem un citām mantām tad jau nav vairs tik svarīgi +4 vai +9kg
Man 2400 tronix nepatika ar tiem atvertajiem ventilatoru caurumiem utt Stiepsjanai tomer ir liela atskiriba 7 vai 9kg Pietam loti reti LAUKA lietoju vairak ka vienu 1000w Blici caur ko tobrid kad bija UZ VIETAS 1200 un JAGAIDA 2400 es ipasji nesauboties panemu 1200 un neesmu nozelojis lidz sjim Patreiz kolegji sjo baig darbina pa Jurmalu taka principa ja man vaidzetu jaudigaku sjito varetu uzandelet momentaa un panemt 2400
Tu jauc veco Tronix Explorer ar jauno modeli Tronix ExplorerXT , jaunais uzlādē ātrāk zipeni 0.5-1.5 sekundes pret 1-2 sekundēm , ir papildus ieeja ārējam akkumulatoram. Vecajam ir tikai iespēja lādēt no auto 14V. Vecam pastāvīgā jauda 150W bet XT jaunam jau 325W. Un jā jaunais ir par 2kg smagāks.