ja te ir cik tūkstoši lietotāji, tad cik no viņiem ir objektīvi ar f/1 vai tādi, kuriem var aizgriezt līdz f/256? tad arī f/0.95 jāieraksta, moška kāds nopērk Canona 50nieku
sasar:man nokia'i vispār f/ konstants :face-plain:
njaa Vispar kapec vajag f/1,kur tik daudz gaismas tu liksi uz filminas? vienigais taisot makro bildes vao portretus,kad fons paliek neass un ir vienmerigi izpluudis,tad esredzetu jegu....
sasar:man nokia'i vispār f/ konstants :face-plain:
njaa Vispar kapec vajag f/1,kur tik daudz gaismas tu liksi uz filminas? vienigais taisot makro bildes vao portretus,kad fons paliek neass un ir vienmerigi izpluudis,tad esredzetu jegu....
Kapec naw asuma dziluma,ar tik zemu f nekad neesmu fotografejis,kas tur slikts,ka kludijos,nu bus jau vien jaiznemas un japamegina,kaa visa taa stelle notiek
Neviens:Kapec naw asuma dziluma,ar tik zemu f nekad neesmu fotografejis,kas tur slikts,ka kludijos,nu bus jau vien jaiznemas un japamegina,kaa visa taa stelle notiek
P.S tas naw nekas stulbs....
Vai tad ''vien'' un ''visa'' nebij jāraksta ar ''w''???:face-monkey:
Nu paproveju to jusu stiklu,nu makro tiehsma naw domats,jo bildes sanak miglainas un asums nekads tur naw,pato ka krievu stiki bija max 1.9 tas atverums esmu tik redzejis. Portretiem tumshaka apgaismojuma ir labs shis stikls,var tumshakos apgaismojumos nemties,vairak fotomakslai domats ir shis stikls,bet praktisku pielietojumu prieksh sevis neredzu....man pietiek ar max atverumu f/2 un vairak nevajag,jo f/1 fokuss vnk zuud.
Gluži f/1 nedabūju,tikai f/1.8,fotogrāfējot nonacu pie secinajumu,ja pavertu vairak valja diafragmu tad vnk viss ir izpluudis,kopā ar draugu testus uztaisijam sakot ar f/4 un samazinot lidz f/1.8 forografejot vienu un to pashu objektu,attēls pamazām palika neass,tālāk jau paši nojaušiet....