forum.gif
Vecā skola :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vecā skola :D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.07.08 22:45
 citēt
Man ir Zenit-E fotoaparāts 1979 (laikam gada) + Lēca ''Jupiter'' 4/200 21m
cameras.alfredklomp.com... (tieši kā bildē ar tādu pašu lēcu [ Helios-44-2 2/58 ] )
Lēca šitāda www.rugift.com... !
Vai kāds nav ,kas interesējas par šādām lietām un varbūt varētu apkopot summu kādā šitas būtu vērts ? Vai vismaz varbūt kādu fotoentuziastu zinat ?
:face-monkey:
Gribās zināt ,jo lai pēc tam varētu iegādāties kaut ko labāku ,daudz labāku :D piemēram Nikon D40 :) vai Fujifilm kādu :]
Publicēts: 06.07.08 22:49 labots
 citēt
negribu tevi saruugtinaat, bet neko veertiigs tas zenits nav. kadi 5-10ls augstakais. tas jupiter objektivs var but nedaudz vertigaks.
Publicēts: 06.07.08 22:51
 citēt
zo:negribu tevi saruugtinaat, bet neko veertiigs tas zenits nav. kadi 5-10ls augstakais.

Ja tik maz es ņemu. :)
Publicēts: 06.07.08 22:51
 citēt
nav sarūgtinājums :] vienkārši man nav ne jausmas cik tāds varētu maksāt :P vēlējos noskaidrot !
Publicēts: 06.07.08 22:54
 citēt
nu vairāk tiešām vērts nav... par jupiter gan varētu tiešām padomāt.Nu kaut vai par tiem pašiem 10ls
Publicēts: 06.07.08 22:55
 citēt
emzurka:
zo:negribu tevi saruugtinaat, bet neko veertiigs tas zenits nav. kadi 5-10ls augstakais.

varesi ar tadu no sunjiem atgainjaaties ejot foto-pleneerpaargaajienos
Publicēts: 06.07.08 22:57
 citēt
zo:
emzurka:

varesi ar tadu no sunjiem atgainjaaties ejot foto-pleneerpaargaajienos

Kā tas saprotams. ?
Publicēts: 06.07.08 23:00
 citēt
tam labāk tomēr ņemt MTO,šitais var būt par īsu..
Publicēts: 06.07.08 23:07
 citēt
shvaboc:tam labāk tomēr ņemt MTO,šitais var būt par īsu..

mto vai ta baigi gars ir?
Publicēts: 06.07.08 23:14
 citēt
nu rīt 15 redzēšu ,kas pa bildēm sanāk :D Varbūt paturēšu kā relikviju ;) A un jautājums tad vēl pie šitā paša ... To Jupitera lēcu vēl kādam no jaunākajiem var pieviņķīt ?
Publicēts: 06.07.08 23:15
 citēt
paareju kaadu vajag tad gan jau ka var
Publicēts: 06.07.08 23:17
 citēt
zo:paareju kaadu vajag tad gan jau ka var

ooooo :D tad tas jau labi :] tik kamera jādabon :)
Publicēts: 06.07.08 23:37
 citēt
nē,nu var jau,bet tikai spogulim... i tavo,ne visiem ir jēga.Canon un Pentax ar manuālajiem stikliem strādā tīri labi,par Nikon gan ir dzirdēts,ka negrib ekspozīciju mērīt.
Publicēts: 06.07.08 23:40
 citēt
visi tik zemās domās par zenit. man gan patīk tā noskaņa, kas piemīt analogajām bildēm, it īpaši ar zenit fotogrāfētām.
Publicēts: 06.07.08 23:50
 citēt
Bitiit_matos:visi tik zemās domās par zenit. man gan patīk tā noskaņa, kas piemīt analogajām bildēm, it īpaši ar zenit fotogrāfētām.

:) nu nav slikts aparāts ... vectēvs pirka pa ~200 rubļiem jaunu ... maz bija fotogrāfējis ,tagad pats mēģinu :}
Publicēts: 07.07.08 03:01 labots
 citēt
zo:mto vai ta baigi garš ir?
MTO ir sistēma, MTO-500, MTO-1000.
shvaboc:par Nikon gan ir dzirdēts,ka negrib ekspozīciju mērīt.
jā, var sanākt, ka ar citu stiklu jānoeksponē un jāliek uz M.
Bitiit_matos:man gan patīk tā noskaņa, kas piemīt analogajām bildēm, it īpaši ar zenit fotogrāfētām.
noskaņu taisa stikls, ja vien par noskaņu nepierēķini izsmērējumu no tā, ka kamera palecas, nospiešot slēdzi.
Publicēts: 07.07.08 09:28
 citēt
Priekš suņiem MTO bik pa īsu, svars ir ok bet atvēziens gluži nesanāk. Tad labāks ir Tair 300mm, tas ir labi garš un var arī par domkratu izmantot.. :face-grin:
Publicēts: 07.07.08 10:21
 citēt
Bitiit_matos:visi tik zemās domās par zenit. man gan patīk tā noskaņa, kas piemīt analogajām bildēm, it īpaši ar zenit fotogrāfētām.

filmas jā un atkal jā! zenīts nē un vēlreiz nē! :)
Publicēts: 07.07.08 11:25
 citēt
alvils:

filmas jā un atkal jā! zenīts nē un vēlreiz nē! :)

Man dikti patīk tā noskaņa, kad atbildīgākajā brīdī tam Zenītam kaučkas salūzt...:)))
Publicēts: 07.07.08 12:29
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 07.07.08 13:07
 citēt
Jupīteru , ja nemaldos, ziemā pārdevu vienam blogerim pa 25ls. normāls stikls, lietoju kopā ar m42 -> eos pāreju.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):