forum.gif
tā gadās
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / tā gadās
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.07.08 14:11 labots
 citēt
nu - rekā, par provi, vakar dziesmu svētkos. man koris paklanījās par bildēšanu tādējādi, ka uzcienāja ar dalībnieka karti, akreditācija man nav sarūpēta. ik pa 7 minūtēm pa matjugaļņiku ziņo, ka amatieru fotokameras atšķirībā no zumpīšiem drīkst ienest. iekšā laidējs / nelaidējs man jautā, kas man fotosomā. es pat nelūdzu 3X minēt, vai beigta žirafe, paštaisīta atombumba vai amatieru fotokamera, vienkārši pateicu taisnību, ka amatieru fotokamera. džeks man piedāvāja kameru atstāt krūmos vai INFO centrā. saku, tā amatieru. šis, ka par to var diskutēt, bet viņam esot pagērēts laist tikai ar ziepenēm /interesanti, vai ar tipa tādu SLR-like ziepeni laistu?/. es jau labrāt padiskutētu, bet braucis biju ne diskutēt, bet uz koncertu un klanīju uz to, ka ja terminu lieto bez paskaidrojuma, ko ar to domā, tad to terminu jālieto vispārpieņemtajā /kas gan ne 1-mēr pareiza/ nozīmē. saprotama lieta, tie, kas pārdod /arī veikali/ arī sūdīgākas kameras par manu pa reizei sarunas karstumā nodēvē par profesionālām, bet. aizeju uz INFO centru un jautāju, kurš ir tas duraks, kurš noformulējis tos noteikumus par kamerām. to man nemācēja pateikt. jautāju, vai viņi man var ieteikt kādu, kurš varētu zināt, kurš ir tas duraks, kurš noformulējis tos noteikumus. arī nemācēja pateikt. INFO centrs saucas. viss jau beidzās laimīgi - iegāju pa citu ieeju un mazliet arī pabildēju. bet SHITā gadās.
Publicēts: 07.07.08 16:30
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 07.07.08 16:38
 citēt
Harald! :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
afftar, peši ješo!
Publicēts: 07.07.08 22:02 labots
 citēt
A VOT VAKAR pa TV esot ik pa bridim BLAUTS ka DRIKST BILDET VISJI UN VISJUR!!:) Nezinu mana visa banda nokravusies ar tehniku lidz zobiem tiesa ar PAPIRIEM ARI APKARUSIES visjur tika visju sabildej , ja vel rekjina ka 3 no 5 ir arzemnieki kas Latviski Krieviski NEJE BUM BUM tad vispar nekadu skarslju naf bijis:):)
Publicēts: 08.07.08 08:57
 citēt
Nu man sanāca izstaigāt 4 vārtus lai ielaistu, jo redz Nikon d40 lielā somā un ar daudz pripambasiem skaitas profesionālā kamera, kaut gan lieklākā daļa to uzskata pat amatieru, nācās skaidrotie, lai tiktu iexā bet tikku
Publicēts: 08.07.08 09:21 labots
 citēt
Ja jums kau bix fantazijas butu bijis jus izvilktu savus X0.D CANON un apgriezjot vekspedus vinjam uz dupsja kur silte ar serijas numuru samera labi salasamiem burtiem rakstits ko varat iedod SARGAM IZLASIT ka uz kameras rakstits FOR HOME OR OFFICE USE kas nozime ka ta ir MAJAS lietosjanas tehnija AMATIERU TEHNIKA!
Publicēts: 08.07.08 10:24
 citēt
Vakar ziņās teica, ka visi fotoaparāti, kuriem ir maināmi objektīvi, skaitās pie profesionālo aparātu saimes un iekšā netiks laisti :(
jo tam ir paredzēti akreditētie bildētāji.

tā preses sekretāre teica, ka ziepīšiem kas mierīgi ielien kabatā vai rokas somiņā - problēmu nebūs
Publicēts: 08.07.08 10:26
 citēt
jānes iekšā pa daļām, jānoņem grips jāuzliek objektīvs, kas vizuāli atbilstoš kamerai un pārējās mantas jādod nest citiem iekšā :)

Tad visu salek kopā un bliež.
Publicēts: 08.07.08 10:30
 citēt
Vai tad pie ieejas nepārbauda somas saturu?
Apsargs varētu būt varen izbrīnījies, ja kādai kundzītei somā būtu iestumts, teiksim, 70-200mm, stobrs :D:D:D
Publicēts: 08.07.08 11:42 labots
 citēt
Nkamais variants kas IZCILI strada eiropa , tiesji tas ko ox3r aparkstija. IZJAUCIET KAMERU!! Korpyss atseviskji , objektivi un citas lietas atseviskji SADALIET COMIEM . Kamera bez objektiva NAV NEKADS FOTOAPARATS!:) Problema taja ka AKREDITETI pietiekami daudz LAMERU kuru ekipejums maz atskiras no JUSEJA. Nebutu nekadu problemu ja Organizatori butu parupejusies par BRIDINAJUMU uz BILETES ka "Foto tehniku ienest aaizliegts" vai "Fotografet tikai ar akreditacijam" tad nekadu problemu. Vakar vakara attinu svetku gajeinu KURA NOSLEGUMA vairakakartigi tika teikts FOTOGRAFET VAR JEBKURS UN JEBKO tas atlauts PILNIGI VISIEM visi izskanejusies aizliegumi NEESOT PATIESIBA!:)
Publicēts: 08.07.08 12:29 labots
 citēt
chabulis:Vakar ziņās teica, ka visi fotoaparāti, kuriem ir maināmi objektīvi, skaitās pie profesionālo aparātu saimes:(
nav pirmā reize, kad ziņās aplamības melš. ja viņi teiktu: "mēs, pretēji visprārpieņemtajam ...". ja kas, dažiem ziepjiem maināmi stikli.

Lunis:uz kameras rakstits FOR HOME OR OFFICE USE
domā iekšā ne/laidēji pazīst ārzemu burtus?

chabulis:Vai tad pie ieejas nepārbauda somas saturu? ... kundzītei somā būtu iestumts, teiksim, 70-200mm, stobrs :D:D:D
mazliet pabaudija brīžiem. 80-200 bija iestumts.

Lunis:Nebutu nekadu problemu ja Organizatori butu parupejusies par BRIDINAJUMU uz BILETES ka "Foto tehniku ienest aaizliegts" vai "Fotografet tikai ar akreditacijam" ...!:)
nuka. vai "Foto tehniku ienest atļauts, bet lietot aaizliegts" vai "Foto tehniku ienest atļauts, bet iznest aaizliegts". nedod bez akreditācijas bildēt, OK, gādāšu akreditāciju vai nebildēšu. bet ka man pa skaļruni vienu stāsta, bet iekšā laidējs piedāvā man kameru krūmos atstāt - kautkā nefriši.

a man koristi jautāja par ko tā. aizdomājos. neizskatījās, ka seperāts līgums, ar vienu aģenturu, ka šie gādā visas bildes. nu, tie ar ziepenēm jau arī ar blicenēm tumsā pa 100 m maucot īpaši nevar ieriebt, cik tad tās gaišas. varbūt tie, kuriem tādas lielākas tās mīlētāju kameras, sajūtas lieli fotogrāfi un piebāž profesionāļiem un TV pilnus kadrus ar savām resnajām pakaļām un labāka rakursa meklējumos biezā kārtā ne pa lietu vazājās krugom rinķī. ka kādam profesionālim maizes kumāsu izraus no mutes pārdodot bildes uz Austrāliju vai Antarktīdu - pat jā tā, liela skāde nevarētu celties. ātrumā neko vairāk nevarēju izdomāt.
Publicēts: 08.07.08 12:44
 citēt
nu, delfos lērums bilžu.
Publicēts: 08.07.08 13:07
 citēt
nez mani ar 6x9 FUJI ielaistu?..... stikls ta nav noņemams
Publicēts: 08.07.08 13:46
 citēt
Dziesmusvētku lapā viss ir skaidri uzrakstīts. Skat. citātu zemāk. Profesionālās kameras definīcija mūs daudzus var darīt lepnus. :face-grin: :face-grin: :face-grin:

izkopēts no www.dziesmusvetki2008.lv

"INFORMĀCIJA PAR FOTO TEHNIKAS IZMANTOŠANU PASĀKUMU NORISES VIETĀ! 07.07.2008

XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētku organizatori lūdz skatītājus neņemt līdzi uz norises vietām profesionālas fotokameras.

Par profesionālām kamerām tiek uzskatītas kameras, kurām ir noņemams objektīvs un/vai zibspuldze, kā arī fotokameras, kuru pārnēsāšanai nepieciešamas īpaši pielāgotas somas.
Ar kamerām, kuras nepārkāpj iepriekš minētos nosacījums var fotografēt netraucējot pārējos skatītājus un/vai pasākuma norisi.

Paldies par sapratni."
Publicēts: 08.07.08 14:01
 citēt
G sērijas Canonus nevar ienest, ja izpilda notiekumus - sviests!
Publicēts: 08.07.08 14:03
 citēt
galvenais ka iipashas somas :D
Publicēts: 08.07.08 14:05
 citēt
nu tad wajag ielikt "parastaa" mugursomaa aparatu uz kādām drēbēm un nest iexā :):face-grin:
Publicēts: 08.07.08 14:13 labots
 citēt
Maris:nez mani ar 6x9 FUJI ielaistu?..... stikls ta nav noņemams
nav jau aizlokama, kā Moskōvija?
Ed:Dziesmusvētku lapā viss ir skaidri uzrakstīts.izkopēts no www.dziesmusvetki2008.lv
nav taču pienākums katram skatīt tīklā. malo togo, skatīju, pat meklēju, nemanīju.
P.S. sameklēju gan - kā varēju nepamanīt. daļa no skarbajiem vārdiem jāņem atpakaļ, ja dos. bet nu kā izlasu, ka lūgums profesionālas kameras neņemt, tā tālāk nelasu, ņemu neprofesionālu.
labi, tīklā nodefinējuši /gan dīvaini/, ko domā ar "profesionālu kameru". bet pa matjugaljnjiku saka, ka amatieru var."
Ed:Ar kamerām, kuras nepārkāpj iepriekš minētos nosacījums var fotografēt netraucējot pārējos skatītājus un/vai pasākuma norisi.
es piedāvātu tekstu redakcijā "Ar kamerām, kuras nepārkāpj iepriekš minētos noTEIKumUs, DRĪKST fotografēt netraucējot NE pārējos skatītājus, NE pasākuma norisi."
Publicēts: 08.07.08 15:58
 citēt
es arii gribeetu papljaapaat ar to, kas sho te izdomaaja. LAi gan man tas nepavisam nebija aktuaali, jo es to visu skatiijos televiizotaa maajaas seezjot. bet taapat saape, ka cilveekus shitaa te.... NEteikshu skalji ko.
Publicēts: 08.07.08 17:00
 citēt
Ed:Par profesionālām kamerām tiek uzskatītas kameras ... ... kā arī fotokameras, kuru pārnēsāšanai nepieciešamas īpaši pielāgotas somas.
mana kamera, kādā somā gribu, tādā nēsāju!
Publicēts: 08.07.08 17:34
 citēt
man laikam paveicaas ar kameras ieneshanu. kad gaaju iekshaa, fotosomu ieliku palielaa mugursomaa un virsiuu uzmetu jaku. kad prasiija parbaudiit, pardadiiju saturu, prasiija, lai paveku jaku malaa - nedaudz pavilku no fotosomas nost un, kad prasiija, kas somaa, teicu fotokamera. un viss, apsargs vairs neko neteikdams ielaida. mhmm, laikam veisksme! :)
Publicēts: 08.07.08 17:38
 citēt
Ed:Dziesmusvētku lapā viss ir skaidri uzrakstīts. Skat. citātu zemāk. Profesionālās kameras definīcija mūs daudzus var darīt lepnus. :face-grin: :face-grin: :face-grin:

izkopēts no www.dziesmusvetki2008.lv

"INFORMĀCIJA PAR FOTO TEHNIKAS IZMANTOŠANU PASĀKUMU NORISES VIETĀ! 07.07.2008

XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētku organizatori lūdz skatītājus neņemt līdzi uz norises vietām profesionālas fotokameras.

Par profesionālām kamerām tiek uzskatītas kameras, kurām ir noņemams objektīvs un/vai zibspuldze, kā arī fotokameras, kuru pārnēsāšanai nepieciešamas īpaši pielāgotas somas.
Ar kamerām, kuras nepārkāpj iepriekš minētos nosacījums var fotografēt netraucējot pārējos skatītājus un/vai pasākuma norisi.

Paldies par sapratni."

a cik taads luugums saistoshs?
Publicēts: 08.07.08 18:38 labots
 citēt
versatile:a cik taads luugums saistoshs?
man domāt tā prasība izteikta lūguma formātā. galu galos, nedrīkst jau traucēt svētku norisi, vienalga, ar motorzāģi, ar izkapti vai ar kameru. radās man iespaids, ka ja jau laimējies ielavīties ar to kameru un Tu tikai tā zolīdi mazliet pabildē, tad diez vai kāds īpaši piesiesies, ja nu kāds ar diagnozi.
Publicēts: 08.07.08 20:34
 citēt
tas vienkārši notiek citā saitā :D
Publicēts: 08.07.08 20:42 labots
 citēt
ox3r:tas vienkārši notiek citā saitā :D
Y, [url=www.lietussargblog.lv
tas]www.lietussargblog.lv
tas[/url] arī idijōtisms. protams. ka lietot pa naznačeņiju tos nevaidzētu sēžot rindā, pat ezim skaidrs - ja visiem zumpīši, tad šā kā tā tas ūdens tak pa paradumam tek uz leju un tad panesās cīņa par to, kam tomēr aiz krāgas. bet zumpīšus vairums atstāja un prom ejot i nemeklēja savus, paņēma uz labu laimi kādu krutāku, daži pat pa 2 un 3.
Publicēts: 08.07.08 20:46 labots
 citēt
didam:vajag tak uzlikt ierobezhojumus savaadaak visi stuuri buutu pilni ar fotografiem kas stutee tanteem sejaas dibenus ...
nu, ir ierobežojumi vai nav, tanteem feisos backsaides stutēt nezolīdi.

"INFORMĀCIJA PAR FOTO TEHNIKAS IZMANTOŠANU PASĀKUMU NORISES VIETĀ! 07.07.2008 /a citos datumos?/

XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētku organizatori lūdz skatītājus neņemt līdzi uz norises vietām motorzāģus.

Par motorzāģiem tiek uzskatītas foto kameras, kurām ir noņemams objektīvs un/vai zibspuldze, kā arī fotokameras, kuru pārnēsāšanai nepieciešamas īpaši pielāgotas somas.
Publicēts: 08.07.08 22:59
 citēt
Ui,sasasmējos pa riktīgo! Nu humora veči! Fuji 6x9,motorzāģi,Britu salas... :DDD
Publicēts: 08.07.08 23:46
 citēt
nelasot diskusiju, es nesaprotu, no kaa baidaas, ka ar garo objektiivu focheejot blakusseedeetaajam skatu aizsegs vai uzsitiis nejaushi pieree punu, vai arii par to, ka fotograafiem, kuriem organizatori maksaa naudinju nocels kaads amatieris kadru. taa gan nevareetu buut, jo tribiines (skatiitaaju rindas) nav taas labaaks vietas bildeeshanai
Publicēts: 09.07.08 00:58 labots
 citēt
miller31: ... jo tribiines (skatiitaaju rindas) nav taas labaaks vietas bildeeshanai
pilnas ar skatītājiem, kuriem nedrīkst skatu uz pasauli ar savu defekalizatoru aizsgt, nav gan.
bet man a gadījās, ka biju otr-1/2 estrādei un konstatēju, ka tur lētie popši skan - izrādās - tā translācija no bīni.
Publicēts: 10.07.08 09:16
 citēt
vakar biju Daugvas stadionā uz dejusvētku ģenerālmeģinājumu, 350D ar 50mm f1,8 ielaida brīvi, varbūt tikai tāpēc ka neatrada somā. :-)
Vairāk izbrīnija tas ka daudzi akreditētie fotogrāfi bija ar +/- tāda paša līmeņa kamerām un visādām 70-300 galīgi tumšām sigmām, dažus pat manīju ar paprastiem ziepīšiem, viņiem laikam bik cita saprašana par fotogrāfiju. Protams bija arī daudzi Latvijā zimāmi fotogrāfi ar lielām baltām rorēm.
Publicēts: 10.07.08 11:30
 citēt
Aicinu visus fotogrāfus izteikt savu sašutumu Dziesmusvētku mājaslapā
www.dziesmusvetki2008.lv...

:)
Publicēts: 28.08.08 22:41
 citēt
manu sony dsc h9 ar reiz nodēvēja par profesionālo,tas bija pilsētas mēroga pasākumā. toties prāta Vētras koncertā redzēju kādus 10 cilvēkus ar tādiem ziepjiem kā man. kur pasaulē taisnība?
Publicēts: 29.08.08 17:08
 citēt
wolfenstein:jebkursh sveetku daliibnieks ir dziesmusveetku inventaars-bildeet aizliegts:)))
ārzemu cilvēkiem deva parakstīt, ka lai nav nekādu iebildumu, ja šos sabildēs un safilmēs un valkās pa presi un TV.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):