tīri kvalitātes ziņā interesēja no kura var labāku bilžu kvalitāti izdabūt un kurš ātrāks nu tā. biju jau nolēmis ņemt 70-200 bet tad atradu šito un nodomāju ja abi optiski būtu vienlīdzīgi tad 300nieks būtu noderīgāks. tas pēdējais mani bankrotā iedzītu un vēl bišķi dziļāk
Esmu redzējis bildes no Sigmas 70 - 200 f2.8 un man nesimpatizē hromatiskās aberācijas, ko esmu tajās redzējis, varbūt maldos, tomēr man tās likās visumā nepieņemamas.
Ir vēl arī Tamron 70-200 f2.8 esmu par to visumā daudz interesējies ( peech.net... ), cik var noprast no atsauksmēm bildes ir asas, kontrastainas, hromatiskās aberācijas arī visumā minimālas, tik viens minuss AF motors nav tik ātrs cik gribētos, lai gan cilvēki, kam tā ir atsaucās visumā pozitīvi it ipaši rēķinoties ar šī objektīva cenu 700$ iekš BHphotovideo (www.bhphotovideo.com...), lai gan Latvijā neesmu dzirdējis, ka pagaidām kādam tāds būtu, ja ir lūgums atsaukties un dot savu vērtējumu
Ir Sigma 100-300/4 - labs stils - ņemot vērā to, ka viņu dabūju par nieka 160naudiņām - esmu ļoti pat apmierināts! Labos gaismas apstākļos pie ātra slēdža ātruma no rokas fočējot arī pie 300mm sanāk asas bildes. Mīnus - ļoti smags un liels - bet tas jau priekš šiem 300mm ir pašsaprotami! Visādi citādi ļoti labs stikliņš!