forum.gif
HELPHELPHELP!!!PALĪGĀ!!!NOPIETNA PROBLĒMA!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / HELPHELPHELP!!!PALĪGĀ!!!NOPIETNA PROBLĒMA!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.07.08 21:48
 citēt
ESMU IZMISUMĀ- SĀKŠU NO SĀKUMA. :face-crying:

Šodien (07.07.08.) aizbraucu pie draudzenes, tur rādiju ceļojuma bildes. Somā stāvēja digitālais fotoaparāts bez maciņa(diemžēl). Zināju, ka tur atrodas mazi bērni. Atbraucu mājās, skatos- islēdzot fotoaparātu parādās liels izplūdis neizsakāmas formas zīmējums. Sapratu ka ir sasists stikliņš. Gribu salabot!

VAI TAS IR IESPĒJAMS? AP CIK VARĒTU MAKSĀT? VARBŪT VARĒTU IETEIKT VIETAS, KUR ŠĀDI PAKALPOJUMI NOTIEK!

LŪDZU PALĪDZIET!!!
Publicēts: 07.07.08 21:55
 citēt
ekrāns :face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying:
Publicēts: 07.07.08 21:55
 citēt
wolfenstein:"skatos- islēdzot fotoaparātu parādās liels izplūdis neizsakāmas formas zīmējums. Sapratu ka ir sasists stikliņš. Gribu salabot!"
p.s stikls vai ekraans?????sanjemies un paskaidro mieriigaak:):face-kiss:

itkaa jau ja ir sasists ekraans tad tur kkas izpluust, ari ja ekrans asists tad protams ka stikls ari bus sasits. ja tas kautkaads ziepjutrauks tad drosvien ka nav veerts nemaz labot.
Publicēts: 07.07.08 21:56
 citēt
digitālais sony aparāts
Publicēts: 07.07.08 21:57
 citēt
remontā var salabot.. ja vēl ir garantija, ved uz vietām, kur tev garantija paliks, laikam sanāk tā officālā labotava.. :p
Publicēts: 07.07.08 22:01
 citēt
Ap cik tas prieks varētu maksāt? :face-crying:
Publicēts: 07.07.08 22:06
 citēt
lētāk/labāk bieži sanāk jaunu ziepi iepirkt ;)
Publicēts: 07.07.08 22:29
 citēt
Ja pie sasistiem displejiem PARASTI letak sanak jaunu nopirkt.
Publicēts: 08.07.08 14:53 labots
 citēt
Es tiešām iesaku - paraugies uz šo lietu no pozitīvās puses :) tev ir radusies iespēja nopirkt foršāku fotoaparātu, varbūt pat spoguļkameru :) pērc, bildē un priecājies :)

PS un vēl Tu esi guvusi neatsveramu lietu - pieredzi :)
Publicēts: 08.07.08 15:59
 citēt
Ja W-sērijas, tad +/- 40Ls, T un H vilks bišku dārgāk. Ja vajag, varu izpalīdzēt salabot. Jaunu jau pa 40Ls nenopirksi!!! :face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):