forum.gif
Mamya RZ 6x7 par E-BAY cenu!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Mamya RZ 6x7 par E-BAY cenu!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.07.08 16:26 labots
 citēt
Tiek piedāvāts Mamya RZ profesional 6x7 komplekts par E-BAY CENU!!
Kompektā ietilpst stikliņi : 50mm , 110mm , 180mm , prizma ,šahta ,rokturis ,kasetes 4,5x6 6x7 . Visi verķi profesionāli lietoti studijā Rīgas centrā , var aptaustīt un pamēģināt. Cena šim labā stāvoklī esošajām komplektam tāda pati kā vidēji E-BAY 1600.Ls

Papildus arī par ļoti labu cenu var sarunāt dabūt "PhaseOne" digitаlo aizmuguri šim modelim!

Jā pats darbinātājs un pret tasnīgu atlīdzību atdevējs Aigars sastopams pēc e-pasta aigars@adme.lv , viņa Haseļi neciešot citu marku klātbūtni studijā tāpēc nākoties škirties varbūt kādam noder šis klasiskais platfilmu komplekts:):)
Aigars Altenbergs +37129213105 .mob aigars@adme.lv

Komplekta portrets 1:1 apskatāms bildēts ar CANON EOS-1Ds MARK III atrodas šai linkā www.latvianphoto.com...

Ja kādu intresē tad vē turpat var dabūt Power Mac11,2 CPU 2,5GHz Memory 8g HDD 750 un apple23'LCD !! Ciparinš ar kā e-baya 1600Ls!! parēķiniet cik atsevišķi maksā apple23'LCD !!
Publicēts: 08.07.08 16:34
 citēt
Jā,uz šito skatoties pasiekalojos jau pāris dienas atpakaļ -www.ss.lv
Publicēts: 08.07.08 16:37 labots
 citēt
Ja sjitais cisji laba stavokli un lietots studijaa tepat pie Bernu pasaules. Taka nav ne smilsju ne meslu ne lietus bijis.
Publicēts: 08.07.08 20:25
 citēt
Ja ir intrese pircejam var sarunat ari Phase One Digital Backs LIETOTUS pa lot patikama cenam no pasja Phase One!:)
Publicēts: 09.07.08 11:41
 citēt
Gan jau ka uzlabo esošo komplektu. BCCS, piemēram haseļa kitu piedāvā pa 11k eur. Ja man jāizvēlas starp Canona 1Ds un ko citu līdzīgu, noteikti ņemtu vidēja formāta digitālo. Pagaidām vēl gan cīnos ar filmām, bet gan jau ka kaut kad arī aizmigrēšu prom. Pie esošajām vidējā formātu aizmuguru cenām 1Ds Canons nemaz tik lēts neizskatās un nāk līdzi ar kaudzi ar probēmām. Man gan viegli filasofēt -- naudu ar to nepelnu tāpēc atkrīt filasofija par atmaksāšanos vai neatmaksāšanos :D

Un ja bildē meičas, tad pilnīgi pietiek ar 1D canonu IMHO.
Publicēts: 09.07.08 12:00
 citēt
ngng : Cenas ir atkariba no modelja un ta brizja piedavajuma tapat ari "Nolietojuma" pakapes:):)
Publicēts: 09.07.08 12:01
 citēt
Nākamā gada sākumā Hasellblad laidīs tirgū 50Mpix pakaļu, tad arī būs laiks pa lēto ieprikt 39Mpix komplektiņus :face-grin:
Publicēts: 09.07.08 12:06
 citēt
sandijs:Nākamā gada sākumā Hasellblad laidīs tirgū 50Mpix pakaļu, tad arī būs laiks pa lēto ieprikt 39Mpix komplektiņus :face-grin:

kur vēl nākamais gads un kur vēl laiks kad 39kus varēs kā pudes pa krūmiem (tjipa ss.lv pērku/pārdodu) lasīt :face-plain:
Publicēts: 09.07.08 13:15
 citēt
Nemaz nevaig BCCS sur tur var sastapt piedavajumus tipa Purchase a Hasselblad H3DII-31 Kit at a special price of $17,995 :))
Publicēts: 09.07.08 16:11 labots
 citēt
nu jā,citam hasseli,bet es arī no nikon D700 būtu starā,kā jaunkareivja medālis-eh nabadzība ,nabadzība -iepūt man:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):