imho vecs lūznis uz kura vairs neies nākamais Macos. pa tādu naudu var dabūt jaunu 24" iMacu. Monitors tam nav tik labs kā Apple Cinema, bet nu strādās ātrāk. Varētu par to nesatraukties, ja lieto veco PS, bet problēma varētu būt, ka nevarēs dabūt RAW supportu jaunajām kamerām pēc kādiem 2g
Oooo! Vismaz kada pratiga runa Man vienkarsji Ds MARK III RAW kovertacija baaaaig bremziga uz majas kompja a voo negribas kaaatreiz sutit visjus RAW uz kantori Ot kolegjis taisa genereltirisjanu ES DOOMAJU ...
Lunis:Oooo! Vismaz kada pratiga runa Man vienkarsji Ds MARK III RAW kovertacija baaaaig bremziga uz majas kompja a voo negribas kaaatreiz sutit visjus RAW uz kantori Ot kolegjis taisa genereltirisjanu ES DOOMAJU ...
Es vot arī sēžu un domāju -- vajag mainīt rb mamiyu pret rz Bail, ka kārtīgi palietota studijā .... Vai arī jāgaida kad būs pa sakarīgām naudām dabūjamas digitalās aizmugures RB mamiyai.
Nu zini, PowerMac 11,2 ir 2005 gada beigu modelis, pedeejais no PowerMaciem, divi 2.5Mhz dualie prochi, respektivi kopaa sanaak 4kodoli, kas nemaz nav slikti + veel iespeeja atminju upgreidot liidz 16Gb ja nepiecieshams. Riktiigs mostrs!!! Peedeejais darba zirgs ar PowerPC prociem. Domaaju ka ar Raw konvertaaciju shim dzerlizm probleemu nebuutu, kaa ar tuvaakaa naakotnee aizvien vairaak programmas saks izmatot GPU (grafiskaa procesora) jaudu, tad ari uz procesora pleciem tik liels noslogojums negulsies! Jau tak it Apple Aperture kas veiksmiigi izmanto GPU jo jaudiigaaka videokarte jo atraak viss shanceee... Ja Mac Pro nesnaaak (papliks sakas no 1800ls), shi ir laba alternatiiva... domaaju ka jebkuram Imacam pogas izgrieziis vienos vartos, un apgreida iepeejas shim daudz lielaakas!
aiz okeaana taads maksaa saakot no 1599$ liidz pat 2299$ atkariibaa no kondiicijas un kompletaacijas! ieksh UK aptuveni pa 1200£ var dabuut vacijaa tieshi sho modeli neatradu! taa kaa skaties ja vari nokauleet paris simtus tad ir veerts domaat, citaadi taa ir pavisam normaala tirgus cena!!!