forum.gif
Dziesmusvetki flickr.com !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Dziesmusvetki flickr.com !!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.07.08 21:01
 citēt
Šodien saņemu ziņu ka abi Latvijas presses foto lielmeistari Ilmārs Znotiņš un Aivars Liepinš liek savas Dziesmusvētuku reportažu bildes iekš flickr.com !!
Visiem iesaku SUPER BILDES ir ko pamācīties !!!
www.flickr.com...
Publicēts: 08.07.08 21:14
 citēt
No vienas puses paldies, no otras puses- bildes tur tiek liktas jau no pirmās Dz.Sv. dienas... Bet par "ir ko pamācīties"- 100 un 200% taisnība.
Publicēts: 08.07.08 21:22
 citēt
Luni, nu ti dajoš!

Kāda tehnika, pieredze, piekļūšana, iekļūšana visur kur vajag, rītā vakarā bildē dz.svētkus un protams - ka arī par to maksā viņiem!

Ko var gribēt no blogera... :) Visu cieņu tiem, kas cenšas - jo mācīties ir ko un cik izskrēju cauri n-tajām reportāžām, tad pāris ir tīri ok!
Publicēts: 08.07.08 21:30 labots
 citēt
Jā , vienkārši man ar savējiem bij darba lidz acīm un par citiem nebij laika paintresēties. Par cik vakar te saaktivizējušies bij daži drazu tukštošu dzinēji nolēmu apjautāties vai tik šie nav salikuši kādiem organizātorēm aubē par "Krutumu" un grūdīs savu drazu Organizātoriem:):) Ot savi cilvēki nomierināja ka tomēr SPECI esot pie tasīšanas par ko man liels prieks un iedeva arī linku. PRIEKS SKATĪTIES!

zviedzha : Tur ir iespēja SKATĪTIES UN MĀCĪTIES! Un tici man šie džeki nedzen šasmīgus tūkstošu bet SKATĀS UN SPIEŽ!
Publicēts: 08.07.08 21:46
 citēt
Lunis:Jā , vienkārši man ar savējiem bij darba lidz acīm un par citiem nebij laika paintresēties. Par cik vakar te saaktivizējušies bij daži drazu tukštošu dzinēji nolēmu apjautāties vai tik šie nav salikuši kādiem organizātorēm aubē par "Krutumu" un grūdīs savu drazu Organizātoriem:):) Ot savi cilvēki nomierināja ka tomēr SPECI esot pie tasīšanas par ko man liels prieks un iedeva arī linku. PRIEKS SKATĪTIES!

zviedzha : Tur ir iespēja SKATĪTIES UN MĀCĪTIES! Un tici man šie džeki nedzen šasmīgus tūkstošu bet SKATĀS UN SPIEŽ!
Nekas nav iespaidīgāks, kā skatīties viņu bildes, jo sevišķi tāpēc, ka vairākās vietās es arī biju aizgājis un zinu kā tur tas viss notika. Tas, ko un kā šie vīri redz un nobildē... super.
Publicēts: 08.07.08 22:21
 citēt
neērti skatīties tai flikrā bildes :)
Publicēts: 08.07.08 22:52 labots
 citēt
Toties atri strada un vissi parametri piejami!:) Perfekti redzi ko dzeki izmanto un ka sance TEHNISKI! Kur jus teixsim vel uzzinasiet ka Ilmars vairuma gadijumu sance ar mf REZJIMA tas ir neizmanto AF bet Aivars praktiski visjur strada M rezjima tas ir visjus parametrus liek manuali. ES ta nedaru stradaju 99% ar AF un REZJIMUS izmantoju:):)
Publicēts: 08.07.08 23:10
 citēt
Lunis:Toties atri strada un vissi parametri piejami!:) Perfekti redzi ko dzeki izmanto un ka sance TEHNISKI! Kur jus teixsim vel uzzinasiet ka Ilmars vairuma gadijumu sance ar mf REZJIMA tas ir neizmanto AF bet Aivars praktiski visjur strada M rezjima tas ir visjus parametrus liek manuali. ES ta nedaru stradaju 99% ar AF un REZJIMUS izmantoju:):)
...kurā bildē liek servo un kurā one shot, utt., utt. Vienu nesaprotu- kāpēc bieži vien liek zūmu un x1,4, bet zūma mm ir tuvajā galā? Nu ne jau tāpēc, ka mm pietrūkst :) Un vēl, zibenes laikam abi mājās aizmirsuši, iztiek bez tām :)
Publicēts: 08.07.08 23:14
 citēt
Un vēl- Image Width: 1936 pixels
Image Height: 1288 pixels
Publicēts: 09.07.08 03:07
 citēt
nu, es atrodu tām bildēm vienu nelaimi - to ir pārāk daudz.
Publicēts: 09.07.08 10:49
 citēt
atseviškas ir ļoti labas (varbūt var teikt "lieliskas" vai "fantastiskas"), bet kamēr līdz tam aizrocies... priekš kam tur likt VISAS bildes? vajēja labāk salikt tikai labākās. :)
Publicēts: 09.07.08 11:24
 citēt
ngng : Ot ot tiesji ta ARHIVS ! Tur jau ta vertiba ka redzi ko sjie vispar sadragajusji un tas nav DAUDZ , jo zinot ka silj jaunmodigie "Reportieri" tad sjitie vispar gurkojas issktas , Sikais atnak no SUDA BILDESJNAS un parnes 1500 MESLUS starpp kuries 3 Lietojami kadri:):) Musdienas cilvecinjiem lielaka problema SPEJA IZDOMAT tacju loti atistits krampjainas SPIESJANAS/SKRIESJANAS reflekss:):) Tur ir iespeja paskatities KA STRADA PRATEJI neviss TUPI KNIPSETAJI:):)
Publicēts: 09.07.08 11:34
 citēt
Man vienā 2GB kartē ietilpinās 117 kadri, bildējot RAWā. Nezinu, cik kartes jāstiepj līdz un laiku pa laikam jāmaina būtu, lai dabūtu kopā 1500 kadrus. :)
Publicēts: 09.07.08 11:58
 citēt
alvils : Naivss cilveks , musdienu mazie "Presses" knipseri dragaa 100% tikai JPG par RAW vini domaju pat dzirdejusji nav un parasti vel M vai pat S izskirsanaa lai kamera var vairak kadru atrak sagremot:):) Pavadosjie texsti parasti ir Aiii AVIZEI/WEBam DERES un sagazj ieksja visju pa tasno no kameras :):) Paskaties tipa "Zinju" portalinjus kur tadi liela skaita tusse TUKSTOSJIEM DRAZU GREDE no katra strunta pasakuma:):)
Publicēts: 09.07.08 11:59
 citēt
Kāda jēga avīzei bildēt 1000 kadrus, ja tur tāpat vairāk par 3 bildēm ieliktas nebūs? :)
Publicēts: 09.07.08 12:34
 citēt
tik skaistas bildes (:
Publicēts: 09.07.08 12:59
 citēt
esmu pamaniijis ka shie abi indiviidi un arii paareeejie to atlasi jau bildeeshanas laikaa veic, dzeesh nevajadziigos kadrus. tapeec sanaak zalais neko nedzeesh un paarnaak ar 1500, kur pro jau bildeeshans starpposmos izredigee un padzeesh un paarnaak ar 500 labaakajaam. nojaushu ka arii tiem pro tie kadru klikshi ir varbuut nedaudz mazaak kaa zalajam
Publicēts: 09.07.08 13:05
 citēt
alvils:Kāda jēga avīzei bildēt 1000 kadrus, ja tur tāpat vairāk par 3 bildēm ieliktas nebūs? :)
redaktoram patīk atlasīt. parasti gan atlasa sliktākās /OK, mazāk labās!/, tādēļ nevaig gan daudz dot. bet tajā saitā daudzas galīgi šķidras.
Publicēts: 09.07.08 13:08
 citēt
andre : Ja satrposma parasti dzesj Tehniskus brakjuss , jo digitalim sakara ar jocigo frekvenci biezji nesakrit aciss utt. Dzej gan bet tikai tehniskus brakjuss , sizjetiskos reti var ta uzraiz novertet:) Redz vinji bilde no FILMU laika kad kadrs bij JAIZDOMA un tik tad jaspiezj jo FILMAS nebij maisiem. A zaljie ari tapatas dzesj tikai JADZES viniem parasti 99% no uzbildetaa jo bildejot NATURALI NEDOMA tikai kniiiiiiipse bez jegas:):)
Publicēts: 18.07.08 10:17
 citēt
nekas jauns te nav pateikts, LUnis, paldies par arhiivu, no pimiem pasakumiem skatiijos, kaa vinji bildee. Ir ko maaciities.
Andre, liekas, ka jebk. taa dara, ka jau bildeeshanas laikaa jau atlasa bildes. Vismaz cik es pati pamaniiju. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):