Sjamais datums man vienmēr uzjautrinājis ņemot vērā ka kā svētkus SVIN pirmo LIELO sarkanā karaspēka sakāvi pie Narvas Toreiz liekas viena rota Vacus karaspēka lika panikā bēgt veselam pūlim sarkano lupatlašu Dibenko vadībā , "Karotājus" izdevās atrast tikai pēc vairāk kā meneša kad šie jau bij aizmukuši aiz VOLGAS!! Lielākais jautājums esot NO KĀ visus šo laiku pārtika veselos 2 ešelonos esošie "Sarkanie ērģļi" , Ļeņins pēc šīs "UZVARAS" licis Dibenko noņemt no vispavēlnieka amata un nodot tribinālam BET šim paveicies , mēnesi nav varējuši atras KUR šie palikuši atraduši tikai jau Aiz Volgas , Voldim jau uz to laiku laikam pirmā skrobe pārgājusi un Tribinālam "Varonīgo matrozi" vairs nav nodevuši tik noņemuši no amata Tā radusies slavenā "Padomu armijas diena 23 februāris" iespējams tādā veidā Staļins paņirgājies pār militāristiem kurus nav varējis cest
Lunis:Sjamais datums man vienmēr uzjautrinājis ņemot vērā ka kā svētkus SVIN pirmo LIELO sarkanā karaspēka sakāvi pie Narvas Toreiz liekas viena rota Vacus karaspēka lika panikā bēgt veselam pūlim sarkano lupatlašu Dibenko vadībā , "Karotājus" izdevās atrast tikai pēc vairāk kā meneša kad šie jau bij aizmukuši aiz VOLGAS!!
nu jaa, bet shogad es pirmo reizi taa pa iistam par sho dienu atcereejos tikai shodien... ui - UPS pareizi - taa tak veel buus naakamnedeelj!
Pac klāt nebiju, bet dzirdēts stāstām, ka geroju Dibenku pēc mukšanas no atlikšanas pie sienas izručījusi viņa toreizējā darbaudzinātāja, sarkanā sexbumba Kolontaja. Tas gan tikai uz laiku bijis, karstās jūtas atdzisušas un varons ar nelielu novēlošanos atšauts ap 37to. A svētki riktīgi, ne sliktāki par 8to martu, iģeji parķīji živut i pobeždājut.
ak34:Ta jau varat vēl 9.maiju šogad nosvinēt pārdaugavā ar domubiedriem
var smieties vai nee, bet joprojaam apsveic... ne tikai 8. martaa bet arii 23. februaarii... un pagaajushajaa gadaa man sanaaca braukt ar tramvaju garaam un pienesaas pilns ar oranzhi melnajiem un bija arii daudz latvieshu, tiesa vecaaka gada gaajuma. par to jaaizdomaajas es gan meegjinaaju pie sevis svilpot lili marleen, bet duusha tik un taa sabojaajaas....
Oi, 9.maijs kruta jāsvin, pasaules lielāko sādžu šogad rotāšot ar ūsainā saimnieka nopurņiem un viens latvju valstsvīrs rēgošoties uz tik smuku biužu fona.
ak34:Ta jau varat vēl 9.maiju šogad nosvinēt pārdaugavā ar domubiedriem