forum.gif
rent a studio
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / rent a studio
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.07.08 23:38
 citēt
I need rent a studio around 40-100 m2 for one day.
Is there any possibilities?
Publicēts: 09.07.08 00:03
 citēt
Publicēts: 09.07.08 02:20 labots
 citēt
maybe there are some possibilities, maybe lot's of possibilities and maybe there is only one possibility.
I can't offer any, sorry!
Publicēts: 09.07.08 08:24
 citēt
haydarlv:I need rent a studio around 40-100 m2 for one day.
Is there any possibilities?

enter "fotostudijas ire" in [url=www.google.com]www.google.com[/url] and search for "kontakti"
Publicēts: 09.07.08 14:07
 citēt
[url=www.portreti.lv]www.portreti.lv[/url]
Publicēts: 09.07.08 15:14
 citēt
alksnis:http://www.studioimagine.lv

žēl, ka izcenojumi nav piešauti klāt...
Publicēts: 09.07.08 15:35
 citēt
Varu 100% apgalvot ka VIENIGAIS risinajums Haydaram bus Imagine jo citas IREJAMAS studijas VIRS 50m2 Riga nav piejama. Iznemums ir Kinostudija bet tur ir PLIKS PAVILJONS un tas ar vel parasti piedirsts un neiztirits! Imagine ir vienigais REALAIS SKJUNIS ar studijas tehniku jaa VIENIGI ja ir pieredz stradat ar generatoru jo ja nekludos pec skata tur stav viens iespejams BowensQUADX ģenerators ar 4 galvām:)
Publicēts: 09.07.08 16:09
 citēt
Lunis:Varu 100% apgalvot ka VIENIGAIS risinajums Haydaram bus Imagine jo citas IREJAMAS studijas VIRS 50m2 Riga nav piejama. Iznemums ir Kinostudija bet tur ir PLIKS PAVILJONS un tas ar vel parasti piedirsts un neiztirits! Imagine ir vienigais REALAIS SKJUNIS ar studijas tehniku jaa VIENIGI ja ir pieredz stradat ar generatoru jo ja nekludos pec skata tur stav viens iespejams BowensQUADX ģenerators ar 4 galvām:)

Paldies par ieteikumiem. Tiesam sis variants loti pievilcigi izskatas.
Soreiz man vajag studiju lielaku neka es lietoju. Pie manis ciemos atbrauks svarigs viesis - foto zurnala redaktors no manas valstis un mes gribejam uztaisit fotosessiju, bet ta nebus komerciala lidz ar to negribetos loti sadardzinat so lietu. Man ir aprikojums fotosessijai un principa man vajag tikai tuksu vietu.
Ja ir kadi varianti - gaidu piedavajumus.
Publicēts: 09.07.08 16:38 labots
 citēt
Ja vienkarsji TUKSJU VIETU par samerigu samaksu tad iesku Rīgas Kīnostūdiju www.studio.lv... www.studio.lv... tur var iziret sākot no 50m2 arhaisku ar kvelspuldzem foto paviljonu gan lielus simtiem kvadratmetru Studiju paviljonus ar baltajiem un zilajiem foniem :) Redaktorss gan jau buss uz dibena jo ta ir LIELĀKĀ kīnostudija Ziemeļeiropā:):) Turpat ir ari MILZIGA rekvizitu un aksesuaru nolikta kur vissu var iziret gan Terpus gan mebeles gan mundierus un ierocjus UN SABILDET MODELJUS::):) CENAS kas tur sarakstitas ir FUFELS isteniba ir Daaaudz LETAK! Studiju bieži kā VIETU izmanto visādi iesācēji meitblieži kas grib atstāt KRUTU iespaidu , muļkā kliente brauc uz SLAVENU STUDIJU un pat iedomāties nevar ka PAVILJONU var izīrēt GALĪGS LOXS IESĀCĒJS kam tik uz skuķiem patīk palūrēt bet ne bildēt ne studijā strādāt nemāk, tādi tur regulāri ganoties:):) Foto paviljons ir LUZNJU KAUDZE kur nekas raeali nestrada ,net par ~10Ls/h var sarunāt:):)Taka ZVANI UN ĪRĒ iespaids uz redaktoru būs GRAND un tur reāli arī viss darbojās ieskaitot CAFE @ BAR :):) Taka IMAGINE ir Kruta vieta lai PAZIMETOS--PASTRADATU cena sakot no ~60Ls/h savukart Rigas Kinostudija LABA vieta kur ATSTAT IESPAIDU UZ KLIENTU un LETI /LABI PASTRADATU cena videji 15Ls/h :):)

ooo moinss es pat tur filmeti filmu sarakstu atradu!:)
www.studio.lv...
Publicēts: 09.07.08 17:09
 citēt
A naher tev, lai safočētu vienu veci, vajag 100 kvadrātmetrus? Lieluma mānija? :D
Publicēts: 09.07.08 19:49
 citēt
Portreti:A naher tev, lai safočētu vienu veci, vajag 100 kvadrātmetrus? Lieluma mānija? :D

Ta jau nav pirma reize, kad tu nedodot atbildi, raksti visadas stulbibas.
Ko es varu pateikt...
Stambula manam draugam ir studija 650m2 un vins neuzkata to par parmerigi lielu. Ja tev pieteiek darbam skunitis - apsveicu. Bet fotosektora kadreiz studiju izmanto ne tikai meicu focesanai. Piemeram, padoma, ka studija var ievietot pat ne auto, bet piano.

Vienalga - paldies.
Man bija dazas idejas, kur dabut vietu, ari google es varu meklet. Es vienkarsi gribeju pajautat fotobloga kadu labu padomu.
Publicēts: 09.07.08 19:53 labots
 citēt
Lunis:Ja vienkarsji TUKSJU VIETU par samerigu samaksu tad iesku Rīgas Kīnostūdiju www.studio.lv... www.studio.lv... tur var iziret sākot no 50m2 arhaisku ar kvelspuldzem foto paviljonu gan lielus simtiem kvadratmetru Studiju paviljonus ar baltajiem un zilajiem foniem :) Redaktorss gan jau buss uz dibena jo ta ir LIELĀKĀ kīnostudija Ziemeļeiropā:):) Turpat ir ari MILZIGA rekvizitu un aksesuaru nolikta kur vissu var iziret gan Terpus gan mebeles gan mundierus un ierocjus UN SABILDET MODELJUS::):) CENAS kas tur sarakstitas ir FUFELS isteniba ir Daaaudz LETAK! Studiju bieži kā VIETU izmanto visādi iesācēji meitblieži kas grib atstāt KRUTU iespaidu , muļkā kliente brauc uz SLAVENU STUDIJU un pat iedomāties nevar ka PAVILJONU var izīrēt GALĪGS LOXS IESĀCĒJS kam tik uz skuķiem patīk palūrēt bet ne bildēt ne studijā strādāt nemāk, tādi tur regulāri ganoties:):) Foto paviljons ir LUZNJU KAUDZE kur nekas raeali nestrada ,net par ~10Ls/h var sarunāt:):)Taka ZVANI UN ĪRĒ iespaids uz redaktoru būs GRAND un tur reāli arī viss darbojās ieskaitot CAFE @ BAR :):) Taka IMAGINE ir Kruta vieta lai PAZIMETOS--PASTRADATU cena sakot no ~60Ls/h savukart Rigas Kinostudija LABA vieta kur ATSTAT IESPAIDU UZ KLIENTU un LETI /LABI PASTRADATU cena videji 15Ls/h :):)

ooo moinss es pat tur filmeti filmu sarakstu atradu!:)
http://www.studio.lv/html/index.php?&226

Laikam tas ir tiesam varetu but pienemams, jo ko es gribeju - mazliet paradit ka Latvijas tirgus nav pavisam niecigs. Paldies
Publicēts: 10.07.08 20:26
 citēt
haydarlv:

Laikam tas ir tiesam varetu but pienemams, jo ko es gribeju - mazliet paradit ka Latvijas tirgus nav pavisam niecigs. Paldies

Jāaaa /māj ar galvu.../ Latvijas tirgus ir vienkārši AFIGENNIJS!!! :) Sevišķi ja runājam par foto. Milzu tirgus, vienkārši...:)

Bučas!;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):