forum.gif
Nikon vs Sigma (zipenes)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon vs Sigma (zipenes)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.07.08 00:09
 citēt
No zipenem man maza sajeega, taapeec arii jautaaju, ar ko buutiski atskiraas shiis divas
www.laptop.lv...

www.laptop.lv...
Publicēts: 09.07.08 08:03
 citēt
ar zipenēm mēdz teikt, ka labāk ņemt tomēr tā paša brenda, kas body, jo tur nepieciešama augsta precizitāte un katrs no brendiem iestrādā fīčas, ko cits brends nevar uztaisīt savā zipenē. Tā vismaz agrāk par Canon runāja tagad par Nikon nezinu.

Iespējams šī sigma būs jaudīgāka, bet tik par iespējams, ka tev biežām būs viņa "pārdedzinājusi" kautko vai būs citi tāda veida brāķi.
Publicēts: 09.07.08 08:53
 citēt
varbut kads var skolu ievietot par zipeneem...taa visparigi - kadas, kam piemerotas,kadiem apstakliem , jauda utt., jo saprasana man ar nekada, bet konstruktiivs izklaasts ljoti noderetu..:)..sen jau noderetu.:face-glasses:
Publicēts: 09.07.08 10:43
 citēt
pilnigi piekritu, man ari butu interesanti uzzinaat kko nedaudz vairaak no pieredzeejushiem lietotaajiem, jo ari briest doma iepirkt, bet neko nesaprotu no vinjaam.... :(
Publicēts: 09.07.08 11:25
 citēt
Cik lasīts, tad Nikon zibspuldžu sistēma ir viena no labākajām, bet Sigmas ir švakākas pat salīdzinājumā ar Canoniem :)
Publicēts: 09.07.08 11:29
 citēt
P.S. es parasti ieskatos jautātāja galerijā, lai gūtu vismaz aptuvenu priekšstatu par to, kādiem uzdevumiem tiks izmantota apskatītā tehnika. Šoreiz man šķeit, ka miller31 tīri labi var iztikt bez zibspuldzes, jo lielākoties bildē visādus brīvdabas pasākumus. Ja bildē kāzas vai reportāžas, kur svarīgi ir iegūt bildi tumsas apstākļos pat tad, ja bilde neizskatīsies ļoti labi, tad jā - vajadzīga zibspuldze ...
Publicēts: 09.07.08 12:11
 citēt
sandijs:P.S. es parasti ieskatos jautātāja galerijā, lai gūtu vismaz aptuvenu priekšstatu par to, kādiem uzdevumiem tiks izmantota apskatītā tehnika. Šoreiz man šķeit, ka miller31 tīri labi var iztikt bez zibspuldzes, jo lielākoties bildē visādus brīvdabas pasākumus. Ja bildē kāzas vai reportāžas, kur svarīgi ir iegūt bildi tumsas apstākļos pat tad, ja bilde neizskatīsies ļoti labi, tad jā - vajadzīga zibspuldze ...

tas tiesa, tas tiesa
neteicu jau ka taisos pirkt, bet taa kaa tagad ir paaraadiijies kur to zipeni arii pielikt, tad tiiri intereses peec un kaa jau teicu saprashana maza :))
man pietiks ar kaadu F1.8 fixu
Publicēts: 09.07.08 13:20
 citēt
SHITā īstenībā nevaig rakstīt - zipenes - nevar saprast, vai esi "e" izlaidis vai "b" vietā "p" iedriķējis. par zibeņiem skolu, jā, padomāšu. bet labierīcību vairumam jauno 7X vairāk, kā normāli var vajadzēt.
Publicēts: 09.07.08 15:11
 citēt
jā, Harald, uztaisi fotOskolu par zibeņiem! es balsoju PAR! :)
Publicēts: 09.07.08 15:19
 citēt
OK, domāšu. par darbības principiem ar mazliet atskatu vēsturē OK, bet personāli pazīstams esmu bijis ar kādam nieka 15-20 un ar vairumu pavecām.
Publicēts: 09.07.08 15:36
 citēt
tas ir brīnišķīgi! es visu cenšos izkost pats. bet ir lietas, kuras bez papildus informācijas resursiem nevar apgūt. piemēram, ar šopu pats nekādīgi netieku galā, pamazām tik pa nelielam šķibsnītim pamācību sagrābstu no citiem. līdzīgi ir ar zipenēm. nespēju tā īsti tai pigorā iebraukt. it kā lietoju. bet zinu, ka neprasmīgi un nepareizi. par to liecina rezultātā iegūtās bildes. :) fotoskola par šo tēmu būtu ļoti noderīga!
Publicēts: 09.07.08 16:54
 citēt
Varētu vēl būt Nikon vs Metz, bet nekādā gadījumā Nikon vs Sigma... Nekas nevar būt labāks par īsto brendu!
Publicēts: 09.07.08 19:50
 citēt
katrs savam...
kanons kanonam
nikons nikonam
sigma sigmai.
Publicēts: 10.07.08 08:53
 citēt
sandijs:P.S. es parasti ieskatos jautātāja galerijā, lai gūtu vismaz aptuvenu priekšstatu par to, kādiem uzdevumiem tiks izmantota apskatītā tehnika. Šoreiz man šķeit, ka miller31 tīri labi var iztikt bez zibspuldzes, jo lielākoties bildē visādus brīvdabas pasākumus. Ja bildē kāzas vai reportāžas, kur svarīgi ir iegūt bildi tumsas apstākļos pat tad, ja bilde neizskatīsies ļoti labi, tad jā - vajadzīga zibspuldze ...

bet citi varbut nefotogtrafee telpaas, tumsakas vietas, kur vajag zipeni, jo taadas naf - manaa gadijumaa. Ir koncerti, kuros var bildeet un gribas...tadu foto man nav seit publicetas, bet ir meginatas bildet bez Zspuldzes, nekas tur nesanaak taa kaa gribetu.

pacietigi gaidu skolu, HARALD :face-wink:
Publicēts: 10.07.08 14:15
 citēt
nezinu, ko nozime vards nepareizs .. bet zipene tiek izmantota visos koncertos , kuros esmu bijusi, un nebliezh jau vinja taa kaa jakriit nost no kreesla. NAV tadu koncertu pilniga tumsa, ngng! :face-smile:
Publicēts: 10.07.08 15:53
 citēt
un kaa taisa LABAS koncertu bildes?
Publicēts: 10.07.08 16:44
 citēt
te buus paaris flashi par flashiem

objects.olympus-europa.com...
objects.olympus-europa.com...

man patiik ka ir bildes 'before & after'.
Publicēts: 10.07.08 17:10
 citēt
RJB - ieliksi kadu bildi apskatit?
Publicēts: 10.07.08 22:18 labots
 citēt
manas koncerta bildes bez zibspuldzes vājā skatuves apgaismojumā (klubā Depo):

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

protams, ka asumiņš dēļ augstiem iso tiek zaudēts, arī mazais ekspozīcijas laiks dara savu. tāpēc baigi jācenšas izvilkt gaismiņu kur un kā iespējams, bet ideāli būtu iemācīties perfekti darboties ar zibeni (tomēr). :)

(es joprojām neprotu ielikt bildes ar to tur [ img ] links [ / img ] fišku... kaut ko daru nepareizi, jo nesanāk. bet ko?)
Publicēts: 14.07.08 09:40
 citēt
nu thanx par info, bet to skolu vienalga vajag un gribas :face-grin:
alvil - jaa, apgaismojos minimals, bet sanacis taa nekas..cik nu saprotu:))
RJB - Tev tiesam nav neviena foto seit!!!:face-glasses:
Publicēts: 14.07.08 11:17
 citēt
šitās divas ir krāsainas, no pasākuma "modes atspere 2008", bet tās bildētas ar D100 (manu veco kameru), kam vispār virs ISO vairāk par 400 nevarēja likt, jo tad bija trokšņu trokšņi, graudu graudi. :)

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):