Vienkarshi izbrinija rakstitais viena no lapelem, ka CA ir divreiz augstaks ka sigmas 10-20mm. Bet laikam jau ir kaa saki, labot var, turklat 2.8 to laikam atspeko.
NEz, nevaru vel taa komenteet sho stiklinju. neesmu vel ar vinju tik daudz fokjeejis. KAadas 20 bildes tik saziimeetas un vairaak taa aakstoties, ar alinju otraa rokaa
buushu pleneeraa. vareesi ne tikai apskatiit PAr alinju iedoshu reiziiti uzlikt uz sava body un paaris reizes nospiezt burvju podzinju tikai jokoju t.b. spamoju tas laikam saucaas
Dambis:buushu pleneeraa. vareesi ne tikai apskatiit PAr alinju iedoshu reiziiti uzlikt uz sava body un paaris reizes nospiezt burvju podzinju tikai jokoju t.b. spamoju tas laikam saucaas
par kasti alus varētu iedot pat uz visu vakaru, nea? es, kā darījuma asistents, palīdzēšu Tev to kasti alus padarīt par kasti ar tukšām pudelēm!
a sasar tu man pastāsti kā novākt aberācijas? Nu pareizāk purple fringe... Es nemāku.. Nopietni, tik ja vajag tad selektoju un desaturēju magenta, bet caur lens distortion nekad neizdodas..
Ai nu beidz, vesturz, nu nav tik traki kā stāsti. Slaiderus jau var mainīt pēc patikas, manā piemērā ir iegūts visoptimālākais tonis. Pie 100% knapi pamanāms salīdzinājumā ar neapstrādāto variantu.