forum.gif
Atšķirības
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Atšķirības
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.07.08 01:11
 citēt
Cik liela un kāda būs atšķirība bildēs, ja piem. Sigma fisheye 15mm uzliks 400D un markai?
Vienkārši man teica, ka markai esot kaut kāda tur pilnā matrica vai kas tur un 400d nav. Kā ta tur īsti ir? :face-glasses:
Publicēts: 10.07.08 01:38
 citēt
marki mēdz būt dažādi, ar 1.3x un FF.
Atsķirības bildei nebūs, būs tikai nedaudz lielāks tumšais aplis uz FF matricas.
Publicēts: 10.07.08 02:24
 citēt
Prieks tevis vecit sji tema nav aktuala ja sjita prassi:) EOS-1D MARK III 10,1 megapikseļiem kurs maksa ~2100Ls IR 1,3 CROP matrica savukart EOS-1Ds MARK III 21 megapikseļu pilnformāta (35mm) CMOS sensors , maksa ~4200Ls it FF matrica taka dazjadi marki dazjadas matricas. Tadam liksi virsu letu SIGMA stiklu? Tas vienkarsji NAV AKTUALI prieks MARKIEM:)
Publicēts: 10.07.08 09:15
 citēt
Lunis: Tadam liksi virsu letu SIGMA stiklu? Tas vienkarsji NAV AKTUALI prieks MARKIEM:)

Nu ka vakar veel redzeeju vienu, kurs bildeeja ar 1D Mark II un virsuu Sigma 24-70 :)
Publicēts: 10.07.08 12:16
 citēt
ah, tādas principā ja es likšu to Sigmu virsū savam 400D tad vienīgais kas atšķirsies no pilnajam matricām, būs nedaudz lielāks tas melnais aplis,ja?
Nu ja tā, tad paldie spa info. Jāiepērk vien būs tas fisheye :)
Publicēts: 10.07.08 12:19
 citēt
nē,aplis būs tieši lielāks uz pilnformāta matricas.
Publicēts: 10.07.08 12:20
 citēt
dunkurs:ah, tādas principā ja es likšu to Sigmu virsū savam 400D tad vienīgais kas atšķirsies no pilnajam matricām, būs nedaudz lielāks tas melnais aplis,ja?
Nu ja tā, tad paldie spa info. Jāiepērk vien būs tas fisheye :)

a vispaar es paguugleeju un sitai sigmai nemaz nav taas melnaas malas. vienigi uz 400d tas fishai efektss varetu nebut tik izteits ka uz pilnaa kadra.
Publicēts: 10.07.08 18:29
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:Veelviens pokemons, kursh izdzirdeejis vaardus fisheye un "Marka", tagad domaa kaa to salikt kopaa :face-grin:
Publicēts: 10.07.08 21:42
 citēt
wolfenstein:dunkur tu veel nav iepircis to platlenjkji??:):face-glasses:

nop. nevaru izšķirties starp 10-20 un shito bet laikam jau bus janjem tas fisheye sportam :)

Santis::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:Veelviens pokemons, kursh izdzirdeejis vaardus fisheye un "Marka", tagad domaa kaa to salikt kopaa :face-grin:

nu gan sasmīdināji :face-grin:
esmu bildējis arī ar marku ne tikai izdzirdējis tāka zinu kas tas ir un kādas atšķirības.
Bāc, es pat patiesībā nezinu ko atbildēt uz tik st**** tekstu :face-glasses:
Publicēts: 10.07.08 23:53
 citēt
Ja tu buutu bildeejis ar marku tu neuzdotu tik mulkjiigus jautaajumus un nesanjemtu tik muljkjiigas atbildes :)

Kaut arii kaada noziime ar ko tu esi bildeejis, hotj ar haseli vai fedu :face-devil-grin:

Man domaat,ka fisheye ir veel retaak reaali dziivee lietojams nekaa 10-20, taa ka jeega maza....bet nu ne man spriest.
Publicēts: 10.07.08 23:56
 citēt
fishājs rallijam! :D

vispār varētu šitās diskusijas linku iekopēt sadaļā FUN! :)
Publicēts: 10.07.08 23:57
 citēt
kurš gan profesionāls sporta reporties atturās no basketbola spēles bildešanas ar zivsaci?! :D
Publicēts: 10.07.08 23:57
 citēt
haha
dunkurs laikam bija tas chalis kas vienirez valmieraa dirtos bildeeja kko ar statiivu :DDDD

jaa un tas ka kaads ir bildejis ar marku musdienas ir nerealakais raditajs. principa piekritu Santim. galvenais pectam paradi kadas tev sanaks tas sporta bildes ar to stiklu.
Publicēts: 10.07.08 23:58
 citēt
wolfenstein:santi dunkurs gluzhi vairs nav pokemons.:),bet cilveecinjsh kursh var atljauties to ko tu nevari:)

dienas citaats :face-glasses:
Publicēts: 11.07.08 00:18
 citēt
jā,ralliju ar fisheye... tas ir labākais,ko es jebkad esmu redzējis.
Publicēts: 11.07.08 00:37
 citēt
Ja tu buutu bildeejis ar marku tu neuzdotu tik mulkjiigus jautaajumus un nesanjemtu tik muljkjiigas atbildes :)

Kaut arii kaada noziime ar ko tu esi bildeejis, hotj ar haseli vai fedu :face-devil-grin:

Man domaat,ka fisheye ir veel retaak reaali dziivee lietojams nekaa 10-20, taa ka jeega maza....bet nu ne man spriest.
Publicēts: 11.07.08 00:59
 citēt
es nerunāju par ralliju vai basīti bnet par ekstrēmo sportu kā sk8 un snows.
To laikam nepierakstiju, tāpēc sanāca tik muļķīgi.
Publicēts: 11.07.08 01:10
 citēt
Baigi tuvu buus jaalien klaatu tev tiem cilveecinjiem,lai vinji neizskatiitos peec maziem knibuliishiem bildee....Jau bildeejot BMX ar 10 -20 esmu saskaaries ar taadu lietu.....Stiliigi jau skaitaas tagad taas kropljotaas bildinjas, bet nu ar laiku apniik :face-smile:

70-200/ 2.8 vai f4 un jutiisues daudz laimiigaaks nekaa ar to fisheye....padomaa.
Publicēts: 11.07.08 01:13
 citēt
dunkurs:es nerunāju par ralliju vai basīti bnet par ekstrēmo sportu kā sk8 un snows.
To laikam nepierakstiju, tāpēc sanāca tik muļķīgi.

snowam būs pagrūti, Tev vajag būt ļoti sportiskam pašam un tā. skeitam un bleidam fishājs tiešām ir zZūpā! bet, ir arī tā, kā saka Santis. ātri apnīk un gribās normālas bildes taisīt, nevis kropļotas (arī skeitam). :)
Publicēts: 11.07.08 02:18
 citēt
nu tākā ar snowu pats nodarbojos tad tāpat zinu ko runāju un saprotu, ka tiešām visam tuvu jālien.
jā, nemaz nebrinīšos ja man ar apniks ar laiku. visu laiku jau ar laiku gribās ko jaunu :)
heh, un vnm uzreiz piedāvā to 70-200. Nu nav man tāda vajadzība :)
Publicēts: 11.07.08 02:23
 citēt
VNM 70-200 piedaavaa jau laikam taapeec,ka tieshaam ljoto ljoti plashi ikdienaa izmantojams stikls- gan maakslas bildeem, gan darbam, un arii ar 2.8 IS kaadam nejaucenim var kaartiigi iegaazt,ja uzprasaas :face-devil-grin:
Publicēts: 11.07.08 08:22
 citēt
Fisheye no plaukta ārā var ņemt tikai tad, kad tiešām vairs nav ko bildēt (apnicis) ar citiem stikliem:face-wink:
Un uz crop nav stiklu, kas ietvertu sevī visus 180.
Publicēts: 11.07.08 10:24
 citēt
ja gribi fishaju tad drizak pasuti ebeja to konverteri kkadu. tur gan bus sturi melni ,bet ir vel ari makro funkcija tam brinumam. valmieraa borim taads ir cik zinu.
Publicēts: 11.07.08 11:13
 citēt
zo:ja gribi fishaju tad drizak pasuti ebeja to konverteri kkadu. tur gan bus sturi melni ,bet ir vel ari makro funkcija tam brinumam. valmieraa borim taads ir cik zinu.

ir ir viņam. Nu nez, bik šķiet kā parodija tā fīča. bet atkal, priekš mājas bildēm nekāda vaina. nu nez
Publicēts: 11.07.08 11:16
 citēt
dunkurs:
zo:ja gribi fishaju tad drizak pasuti ebeja to konverteri kkadu. tur gan bus sturi melni ,bet ir vel ari makro funkcija tam brinumam. valmieraa borim taads ir cik zinu.

ir ir viņam. Nu nez, bik šķiet kā parodija tā fīča. bet atkal, priekš mājas bildēm nekāda vaina. nu nez

nu jaa nekas uuberkruts jau nav bet toties maksaa kadas 10 reizes letak neka tas 15mm sigma fishais.
Publicēts: 11.07.08 12:04
 citēt
es ar pagogleeju, baigi nieciigais jau tas efektinjsh uz crop matrices........:face-monkey:
Publicēts: 11.07.08 12:39
 citēt
tie konverteri jau vispar nekam iisti neder... ja gribi fishee uz 400D tad saac skatiities kko uz 8mm pa vidu tie nebus nekadi fisheye uz kropa..

Piekritu ari santim, ka fisheye tomer ir diezgan minimals pielietojums ikdienaa... Kā arī ja godīgi man nedaudz sāk apnikt tās visas skaiterīšu bildes ar fišu! Vot ņemiet un uzbildējiet kaut kā savādāk..
Publicēts: 11.07.08 12:50
 citēt
Nu bil stiks interesants.... ja ikdiena nemies uz cilvekiem tad protams ka neee...
Publicēts: 11.07.08 21:45
 citēt
Billy:tie konverteri jau vispar nekam iisti neder... ja gribi fishee uz 400D tad saac skatiities kko uz 8mm pa vidu tie nebus nekadi fisheye uz kropa..

Nu jā.paskatijos un paņēmu Sigmu 10mm 2,8 stiklu.
Nu raudzīsim, kas sanāk drīzumā :)
Publicēts: 14.07.08 09:43
 citēt
gaidam bildes! ;)
Publicēts: 14.07.08 11:00 labots
 citēt
dunkurs:tie konverteri jau vispar nekam iisti neder... :)
vienai lietai 1.4-nieks der - ja Tev stikls kropētajai matricai un traki vajag kaut sūdīgākas kvalitātes, bet tikpat platu bildi uz FF dabūt.
Publicēts: 15.07.08 13:31
 citēt
re kur arī bilde :face-glasses:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 15.07.08 14:11
 citēt
Nu šeit jāsauc palīgā ugisio2 - viņš laikam ir sabildējis 75% no visām skatāmajām skeita un snova bildēm LV teritorijā :)
Publicēts: 15.07.08 16:10
 citēt
nu es jau iepriekš ar ugiso runāju :)
un zinu zinu ko viņš spēj un cik daudz paveicis :face-glasses:
Bet redz kā beigās nesanāca dabūt 15mm un tā vietā 10mm paķēru :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas