Pelle 15h vareesi sapnjot uz nebeedu, kaut par taam pashaam Havaju salaam Ir tik labi braukt autobusaa un vienkaarshi skatiities pa logu (domaat nav obligaati)
Pelle, tik smuks meitietis un nevar kādu čali ar mašīnu uz brīvdienām nokantēt...Eh, būtu jaunāks un nebūtu dežūra līdz sestdienas rītam, mēģinātu piedāvāt savu kandidatūru. Un vēl ir romantisks variants- Alūksne-Gulbena ar mazo čuk-čuk bānīti un tālāk ar parasto bāni vai autobusu. Bet arī čalis-pavadonis derētu...
no rigas (duntes iela) ~16-17 izbrauksana. pagaidam brivas ir visas iespejamas vietas ko beha var atrast (gan salons, gan bagaznieks). 7dien galamerkis ir jelgavas apkaime (ozolnieki, ja kas - PM). kompashka turp un atpakal celaa pabildesanai butu ok. ja ne, tad bildesu viens
Eliks:skaties uz to no labaas puses 15h ko veltiit tikai sev un savaam domaam... Man autobusos parasti labaakaas domas ienaak praataa..
Tas man ar ienāca prātā patiesībā es esmu lielais sapņotājs (ar vaļējām acīm). Man parasti patīk braukt lielus ceļa gabalus, kad praktiski nav jādara nekas, var sēdēt un gremdēties savās domās par visu ko, un jā!!! labās domas tiešām tādā brīdī atnāk negaidot, un šķiet pat tik labas, ka vienkārši ikdienā skrejot liekas pie tās domas nekad nenonākt.
ERA:Pelle 15h vareesi sapnjot uz nebeedu, kaut par taam pashaam Havaju salaam Ir tik labi braukt autobusaa un vienkaarshi skatiities pa logu (domaat nav obligaati)
Havaju salas pilnīgi noteikti manos sapņos neietilpst Tas nav tas, kas man vajadzīgs. Man ir citas prioritātes.
Friidis:Pelle, tik smuks meitietis un nevar kādu čali ar mašīnu uz brīvdienām nokantēt...Eh, būtu jaunāks un nebūtu dežūra līdz sestdienas rītam, mēģinātu piedāvāt savu kandidatūru. Un vēl ir romantisks variants- Alūksne-Gulbena ar mazo čuk-čuk bānīti un tālāk ar parasto bāni vai autobusu. Bet arī čalis-pavadonis derētu...
Tu mani neesi redzējis, nepazīsti un nezini kāda es esmu. Neizdari neadekvātus spriedumus par mani! Un tici man ...kaut gadus pārdesmit jaunāks, es nebūtu tas, ko tu kā kompāniju sev gribētu. Un vispār - kāda nozīme gadiem? vai tad tas ir kāds šķērslis kam?? Galvenais lai ar cilvēku kopā ir labi, vienalga cik viņam gadu vai kāds izskatās.
edzjus:no rigas (duntes iela) ~16-17 izbrauksana. pagaidam brivas ir visas iespejamas vietas ko beha var atrast (gan salons, gan bagaznieks). 7dien galamerkis ir jelgavas apkaime (ozolnieki, ja kas - PM). kompashka turp un atpakal celaa pabildesanai butu ok. ja ne, tad bildesu viens
Ja tu iekļautos kaut kādos mana brīvā laika periodos un sanāktu man kaut kur pa ceļam varētu piebiedroties, ja tu mani ņemtu līdz?
EDZJUS, cikos Tu plānojies izbraukt piektdien no Rīgas? Ir aizdomas, ka ir divi vidēji tukli un kaulaini, ārkārtīgi patīkami skaistuļi, kuriem arī vajag ceļu vismaz vienā virzienā Vispār vajag arī back, bet tas jau vēlāk..
PELLE visi TEVI dzird bet ir iegrimuši pārdomās kā palīdzēt..
Jā, man arī patīk braukt ar autobusu vai vilcienu, jo feini lūkoties cauri logam, klausīt kādu sev sirdij tīkamu mūzik un aizlidot domās Tāpēc nemaz tā nepiesakot, lai mani kāds ved :P Bet es vēl domāju...
SL:Jā, man arī patīk braukt ar autobusu vai vilcienu, jo feini lūkoties cauri logam, klausīt kādu sev sirdij tīkamu mūzik un aizlidot domās Tāpēc nemaz tā nepiesakot, lai mani kāds ved :P Bet es vēl domāju...
Nu tā... ar Sasara lielisko palīdzību esmu LV... Pēc 35 stundām mašīnā vai nu stūrējot, vai ceņšoties iemigt uz blakussēdētāja sēdekļa, spēju vēl arī kaut ko šeit ierakstīt Piektdien braucu no SIGULDAS ap 13.00-14.00, lai būtu nedaudz ātrāk Aluksnē, tāpēc ja kāds pa ceļam ir paķerams - welkomēti... (vai gadienā tādus cilvēkus, kas sarunājas paši ar sevi neuzskata par prātā vājiem?!)
Nu atliek tikai apsveikt vairākus (2) fotomāksliniekus ar veiksmīgām transkontinentāla pārbrauciena laimīgām beigām ! Es iepriekšējā vasarā savā pusmūža marasmā nostūrēju 32 stundas (viens pats gan, bet vairāk tā nekad, nekad nedarīšu) ! ... es jūs saprotu ! (ja kādam no tā paliek vieglāk ) )))
es savukārt reiz, braucot no francijas (ar grupu, ar autobusu), pamanījos Parīzē nomaldīties no pārējiem, kā rezultātā nokļumu Freiburgā (Vācijā), kur pavadīju 3 nedēļas un tad ar vilcienu braucu līdz Frankfurtei (main), tur gaidīju savu lidmašīnu 8 stundas (naktī) lidostā. rīgā ierados 3 nedēļas vēlāk par pārējiem, ar ko kopā aizbraucu uz franciju. bet tas bija pirms daudz gadiem.
Eh... lieciet man divnieku, vai nelieciet neko, jo man laikam nebuus maajasdarba... Atkal iestaajusies taa stadija, kad visas bildes liekas galiigi garaam...
alvils:es savukārt reiz, braucot no francijas (ar grupu, ar autobusu), pamanījos Parīzē nomaldīties no pārējiem, kā rezultātā nokļumu Freiburgā (Vācijā), kur pavadīju 3 nedēļas un tad ar vilcienu braucu līdz Frankfurtei (main), tur gaidīju savu lidmašīnu 8 stundas (naktī) lidostā. rīgā ierados 3 nedēļas vēlāk par pārējiem, ar ko kopā aizbraucu uz franciju. bet tas bija pirms daudz gadiem.
man liekas tikai un vieniigi Tu uz to esi speejiigs
Kaut kaadu reportaazhu no 6 bildeem sataisiiju, pashas praat gan galiigi nekaadu... :face-plain: Droshi vien buus kauns raadiit Eh, labi, guleet bija jaaiet jau sen...
Nju taa, autobusa no Valkas uz Aluksni nav, butu jabrauc ar parsesanos. Ta ka asteskauls nenormali nomoka, butu labi, ja kads gar Valku vai Smilteni nobrauktu. Ja nav slinkums, varetu man ari uzpikstinat uz 26767000