Tā, es beidzot saku gala vārdu Es braucu! Man tik jāsadabūn k-kur Uldiss tel. nr., jo viņš man p/m teicās, ka varēs paņemt no Taurenes. No turienes es varētu izbraukt k-kur ap, ātrākais, 16:00. Ja nē, tad domāšu ar kuru autobusu varētu tikt uz Alūksni
Ooo , man te beidzot skaidriba radas Varu no Rigas startet jau ~12-13 vai no Siguldas ~13 Taka kurs grib sev iegut manu autobussa biletes 5Ls var pieteikties uz pavedejiem
Lutums:Bedīgi izskatās ar laika apstākļiem pasākuma laikā. http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|LV|LG002|ALUKSNE&metric=1
kas tur tik bēdīgs? Tev traucē ka naktī lietus līst? Neviens tak neliks stāvēt klaja lauka vidū un to visā pilnībā izbaudīt
ERA:Eh... lieciet man divnieku, vai nelieciet neko, jo man laikam nebuus maajasdarba... Atkal iestaajusies taa stadija, kad visas bildes liekas galiigi garaam...
tev jau galerijaa vien var salasiit reportaazhu, izdrukaa taas bildes ar sunju vaardotaaju un buus, varbuut pat sekmiigu dabuusi :face-monkey:
Lutums:Bedīgi izskatās ar laika apstākļiem pasākuma laikā. http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|LV|LG002|ALUKSNE&metric=1
kas tur tik bēdīgs? Tev traucē ka naktī lietus līst? Neviens tak neliks stāvēt klaja lauka vidū un to visā pilnībā izbaudīt
Eeee, šamie nomainījuši laika ziņas iepriekš rādīja, ka pa dienu gāzīšot. Droši vien mākonis uz citu pusi aizslīdēja
Uh, es kaa iists students. Shovakar tik kjershos klaat pie reportaazjas tasiiishanas un riit skrieshu drukaat Un 12 izbraucu. Muuzj dien visu uz peedeejo atstaaju
SL:Jāpadzer kapeja un jāsāk kravāt pekeles rītdienai Jautājums - kam man tur tie piecpatsmit eles jādod?
Pavisam vienkārši- uz vietas ELIKAM vai SHADOWAM . Ja nu galīgi neviena cita nava - var arī ZG Galvenais ir ierodoties piereģistrēties un saņemt savu "vietu" Pārējo pēčāk..
miller31: tev jau galerijaa vien var salasiit reportaazhu, izdrukaa taas bildes ar sunju vaardotaaju un buus, varbuut pat sekmiigu dabuusi :face-monkey:
Nu taa jau vairaak fotosesija nevis reportaazha par notikumu Un vispaar ir jau par veelu, vakarnakt uzcepu reportaazhu, shodien peec darbaa "Lindaa" nepilnas stundas laikaa tiku pie bildeem un arii toneetu A3 kartonu iepirku un liimi
SL:Jāpadzer kapeja un jāsāk kravāt pekeles rītdienai Jautājums - kam man tur tie piecpatsmit eles jādod?
Pavisam vienkārši- uz vietas ELIKAM vai SHADOWAM . Ja nu galīgi neviena cita nava - var arī ZG Galvenais ir ierodoties piereģistrēties un saņemt savu "vietu" Pārējo pēčāk..
ok, paldies par atbildi Ceru, ka atradīšu cilvēku pie kā piereģistrēties
Nu taa nu sanacis, ka dievinshs nav ierikojis autobusa marshrutu no Valkas uz Aluksni, tapec man bus jabrauc vai nu caur Valmieru, vai Aluksni. Butu dikti labi, ja kads mani kaut kur pa celjam varetu panjemt.
dansiga:SL, n kad ieradiisies internaataa - kursh tur pirmais meetaasies ar svariigu gjiimi - pie taa arii piesakies;-0)))
gha, man ir nojausma, ka svarīgu ģīmju tur būs daudz ' Laikam būs Tev (vai kam tur, kas reģistrē tos degunus) kāda atpazīstamības zīme jāliek piemēram -sarkana lenta ap galvu apsieta
sasar, es nez ko mans pavedeejs teiks .... bet varbuut varam pakjert. Tev tachu vienalga cikos? (no riigas starteejam 13;15 caur lLimbazhiem un valmieru
Ta, ka riktīgi studenti - viss pēdējā laikā Man ar mašīna bij tukša... stundas laikā divi pieteicās... Būs jautrāka braukšana. Ja kāds grasās pie Sašas pieteikties, tad var arī pie manis
FAK - nekad vairs neieladišos darīšanās ar AA .. (neapvainojies ) ..
karoč man mašīnā ir 2 brīvas vietas ... ;p ja kādam ir interese ( un es ceru ka ir :P tad zvaniet vai rakstiet sms 22161417 ) no rīgas laikam izbraucu ~ 16
Wizulis:FAK - nekad vairs neieladišos darīšanās ar AA .. (neapvainojies ) ..
karoč man mašīnā ir 2 brīvas vietas ... ;p ja kādam ir interese ( un es ceru ka ir :P tad zvaniet vai rakstiet sms 22161417 ) no rīgas laikam izbraucu ~ 16
SHADOW, ELIK! Nezinu vai UldisS jums nodeva ziņu, bet viņš man šorīt zvanīja, nabags, galīgi slims! Tāpēc aizvest nevarēs, kā arī savu rezervāciju nodod man! Respektīvi, es tākā atdodu naudiņu viņam un pasākumā tieku zem viņa vārda. Nu k-kā tā.
Aizvedīs mani Haiduks, tākā šajā ziņā arī viss jau sarunāts
VIP?! Kā tad... ko vēl izdomāsi? Es tagad lieku labi, ja vienu bildi mēnesī - kāds no manis labums un vēl pie tam vips... Bet nu, ka būšu pasākumā, pašam prieks