Tā kā uz vietas esot neiespēju, gribēju pasacīt LIELU PALDIES plenēra organizētājiem! Pasākums bija tiešām izdevies un sniedza vairāk pozitīvo enerģiju nekā tika gaidīts. Ļoti patika vakars Jancītī, tas šķita radam tādu kopības sajūtu, tādu neatkārtojamu sajūtu, to pat šķiet vārdos nevar izteikt, bija tur jābūt, lai to justu. Patika iepazīt līdz šim neiepazītus blogerus, kuri katrs ar kaut ko savu unikāli un interesanti, īsāk sakot - tie ir tie cilvēki ar kuriem patīkami kopā pavadīt laiku. Kā saka: "Kaut klusējot, bet ir labi kopā būt!" Paldies arī lekoriem par lekcijām! bija noderīgas un domāju daudzi tajās atrada ko sev turpmāk noderošu
Piebiedrojos visiem PALDIES, jo arī no manis MILZIGS PALDIES rikotājiem/organizetajiem par lieliski pavaditu weeekendu, pozitīvam emocijam, kādu kaudzīti bilžu un ļoti pozitīvu iespaidu par Alūksni un tās iedzīvotājiem!!!
P.s. īpašs paldies kolosalajiem ceļabiedriem
P.s.s. pārsteiguma pilns Paldies Nikonam un balsotājiem :face-angel:
Sheit komentaars no nepiederoshas personas fotoblogam, bet pieregjistrejos, lai izteiktu aluuksniesha domas par jums : PALDIES, ka iemuuzjinaajaat manu pilseetu ! Biezji vien gadaas taa, ka aluuksne tiek izveeleeta par kaada notikuma norises vietu kaadai noteiiktai intereshu grupai, bet taa kaa aluuksne nav tik liela, lai taas iedziivotaaji sho 'intereshu grupu' nepamaniitu, gadaas taa, ka shii 'grupa' atstaaj noteiktu iespaidu par visiem sev liidziigajiem. Gadaas arii taa, ka tie ir streipuljojoshi jaunieshi ar pudeli rokaas un uzskatu, ka vinji ir atbraukushi uz latvijas nostuuri un var uzvesties kaa grib. Juus nevareeja nepamaniit shajaas dienaas, bet par jums skalji nerunaaja. Kaadeelj? Jo juus uzvedaaties kaa normaali cilveeki. Kaa saveejie, kas ciena citus cilveekus u npriecaajas par dziivi Taadeelj, paldies par pozitiivajaam emocijaam ko juus radiijaat pilseetniekos! Un Paldies Billijam ar saviem domubiedriem, kuri man dziedot lika justies kaa rokzvaigznei Ar CIENJU, Liiva.
Atkal viena nedēļas nogale pagājusi, bet man tā nu bija īpaša , pirmo x piedalijos blogeru rīkotajā pasākumā, un kur tad, skaistajā Alūksnē, tad nu turēju acis vaļā nakti un dienu, un ne velti. Paldies rīkotājiem par šo lielisko iespēju - satikt vecos paziņas un iepazīties ar jauniem. Viss bija lieliski. Paldies jums!!!
Aha, es atkal īsi :P jo pēc idejas visi visu ja pateica, man nav jēgas atkārtot to pašu Ja vien tas silda Elika un Shadow sirdi, tad pievienojos visu viedoklim un mīļš paldies par saorganizēto pasākumu. Tā turpināt
p.s. jā, turu ikšķus par zondi, lai viņam ērčukodienapasāciens beigtos veiksmīgi.
Visu atpakaļ ceļu domāju tikai par bloga meitenēm un fotografēju stārķus Pasākums pa SMUKO... un visi bijām pa SMUKO!!!! Prieks, ka Elikam un Shadowam tik labi viss ir izdevies. Paldies!!! Bija atkal daudz jauku iepazīšanos. PRIEKŠLIKUMS, LAI NAF JĀMIN- PIE ALUKSNES PLENĀRA DARBIEM LIEKAM KLĀT NORĀDI UZ TO, LAI NAF JĀMIN ,
Oi, esmu paarguris un taa, bet nu shitik labi nogurt var tikai no briivdienaam. Un labaam briivdienaam. Jaaaaa, cepuri nost organiatoru priekshaa un ar papeedi virsuu
Pasākums uz urrā... prasītos tikai vai nu dienas ar 36h, vai arī 4 - 5 dienieku taisīt... aknas vēl nestreiko, tas nozīmē tikai vienu - varēja vēl...
Liels prieks, ka beidzot dažus ģīmjus dzīvajā ieraudzīju, cits fīling uzreiz!
SL:Haiduk buča Tev par aizvešanu uz Alūksni un Tev Sender par atvešanu uz Rīgu
Braucot atpakaļ mana sirds atmaiga un paņēmu divus stopētājus līdz Siguldai, lai neiegrimtu pārdomās vai neaizmigtu... No viena normāls aroms nāca, mans vārgais kuņģis gandrīz neizturēja, bet ārā tač nedzīsi...
Izskatās, ka Dambis nav klausījies uzmanīgi Aivaru Liepiņu bij tur pāris teikumi par to, kā nevajadzētu darīt Ok, sagremoju rīta modināšanu, bet šo manu bildi neļauju publicēt. Thats all
Liels paldies visiem par to fenomenālo pozitīvisma devu, kas bija fotOblog plenērs - dažādi cilvēki-dažādi viedokļi ar kopīgu interesi un ārkārtīgu atvērtību pret visiem.
Organizatoriem paldies par izturību un visu cieņu par pasākumu! Dalībniekiem un organizatoriem - bija prieks jūs satikt un mācīties no jums! Wizulim paldies par nogādāšanu un kompāniju! Billyam, ventinam - par kompāniju atpakaļceļā!
Oi bija CISJI LABI , visji feisi apkart labi SAVI FORSJI JAUKI INTRESANTI Atputoss teicami , uzladejos vareni paklausijos to ko sen biju velejies , BIJA SUPER!
lienjuksrulz:Piebiedrojos visiem PALDIES, jo arī no manis MILZIGS PALDIES rikotājiem/organizetajiem par lieliski pavaditu weeekendu, pozitīvam emocijam, kādu kaudzīti bilžu un ļoti pozitīvu iespaidu par Alūksni un tās iedzīvotājiem!!!
P.s. īpašs paldies kolosalajiem ceļabiedriem
A kur paldies par Nikon fotOkameru?
Haiduks:fotografēju stārķus
Un es skrēju pie viņiem, nepadomādams, ka viņi droši vien sapulcējušies tur, kur mitinās daudz barības (čuskas)... Šķiet, ka neviena tomēr nesakoda (cerams).
Lutums:Esmu starā par šo pasācienu Paldies, pasākums izdevies.
Bija prieks ar Tevi iepazīties un paldies par šoferēšanu (ar busiņu, kuram var dabūt laukā atslēgu tikai tad, kad ātrumkloķis novietos uz P!)!
p.s. Ja mans purns (piemēra, ar cigareti vai baltu kaķi) trāpījies kādā skatāmā kadrā, sūtiet uz alvils.es@gmail.com!
Es domaaju ka man viss koloriitaakaas atminjas no visiem par sho pasaakumu.. ierodos ar zobu saapeem.. satieku superiigus cilveecinjus un maajaas celjaa atrodu iesuukushos ĒRCI .. protams leetaas maasinjas aluuksnes slimniicaa darija visu lai izniicinaatu pieraadijumus taakaa tagad jaacer ka tomeer ĒRCE bij man labveeliigaa taakaa es joprojaam esmu moraali .. fiziski un gariigi uzvilktaa staavoklii.. Paldies visiem 5+1 pasaakuma organizetaajiem.. visi bij CMUKI (Haiduk.. nenjem galvaa par teiciena zagshanu) Paldies arii visiem īkšķu turētājiem!