bija labi, tik labi, ka parak maz guleets. un tadi cilveki neredzeti bija sabraukushi vispar tik daudz labu storiju ka atkal negribaas visu paarsaldinat ... tapec ... RUUGTS !!!!!!!!
PALDIES visiem, kuri samobilizējās, saņēmās, atlika citas ne mazāk jaukas lietas un atbrauca uz Alūksni, lai visi kopā atkal sajustu, ka piederam kādai neformālai un jaukai (parasti .. ) kopienai – FOTOBLOG!
Lūgums : kamēr emocijas vēl siltas un viss ir svaigs..
Lūdzu, sūtiet savas bildes no Alūksnes. Ar visu ko pamanījāt: pilsēta, cilvēki, notikumi, blogeri utt... Jo domā par izstādes sarīkošanu Alūksnē ir pilnīgi nopietna un tāpēc lūdzu – apskatiet ko esat sabildējuši, samaziniet tās bildes (uz kādiem 1024 pix garākā mala..) lai e pasts neuzkaras (man ) un sūtiet šurp : slisans@gmail.com. Pēcapstrāde nav obligāta .. Norādiet niku, pilnu vārdu un uzvārdu , arī savu mob. tel. numur. Ja ir radošas mokas un šaubas par kvalitāti – sūtiet pateikšu ko domāju
Sasauksim gudrās galvas , sarīkosim „komisiju” , izvērtēsim un veidosim labāko fotogrāfiju izlasi, kura tiks izstādīta izstādē.. Ceru, ka būsit tikpat atsaucīgi un sirsnīgi kā šīs trīs foršās dienas Alūksnē, Fotoblog vasaras pasākuma laikā !
PS. Drīkst arī citi blogeri kuriem ir bildes no Alūksnes un apkaimes – zinu, ka ne vienmēr visur var tikt un paspēt - tāpēc piedalieties arī Jūs
Būtu jauki padalīties ar linkiem, kur sapostotas Alūxnes bildes - Billys malacis - rāda piemēru Katrs ieraudzītu savu feisu un varētu autoram aizsūtīt PM, ka grib to bildi - nov probļem.
Es vēlāk ar ielikšu tik bik jāparediģē, nav bijis laiks pieķerties.
Lutums:Būtu jauki padalīties ar linkiem, kur sapostotas Alūxnes bildes - Billys malacis - rāda piemēru Katrs ieraudzītu savu feisu un varētu autoram aizsūtīt PM, ka grib to bildi - nov probļem.
Es vēlāk ar ielikšu tik bik jāparediģē, nav bijis laiks pieķerties.
Nu ko, beidzot esmu pamodusies Patiesiibaa vakar kaa atbraucu maajaas, taa gandriiz uzreiz aizgaaju guleet un noguleeju liidz kaadiem 10 Miega bads bija stipri manaams :P Bet bija veers neguleet!
Nebuushu originaala - milziigs PALDIES visiem organizatoriem par sho pasaakumu! Bija baigi jautri! Veel arii liels PALDIES Lutumam par transporteeshanu, kaa arii liidzbrauceejiem par kompaaniju Un visiem paareejiem blogeriem par to, ka bija pasaakumaa un padariija to tik jauku un jautru! Turu iikshkus par Zondi!
Ak jaa, ja nu kaadam arii es kaadaa kadraa esmu traapiijusies, droshi suutiet uz etide@apollo.lv P.S. Man veel bildes aparaataa... shodien sanjemshos un ielaadeshu kompii...
.. [piemetinu pateicību] .. liels paldies glazer`am, par atbildīgā uzņemšanos, transportēšanu, tas viss man padarīja piedalīšanos plenērā par iespējamu.
Ar bildēm neko neesmu darījis. Sorry, bet nav un pagaidām arī nebūs laika rediģēšanai tamdēļ skataties tādas, kādas ir. Var lūrēt kamēr apriebjas = daudz
Tieši pateicoties plenēram Alūksnē, es, lai arī pagaidām neklātienē, pievienojos blogeru saimei. Tas ir vienreizēji! Un pilsētas svētki bez laipnajiem un interesantajiem blogeriem, kas bija visur un piešķira šarmu un dzīvīgumu, būtu daudz zaudējuši. Liels paldies!