SL:Kā jums liekas, no manas pirmās reportāžas to guļošo muskuļoto vīrieti var likt iekš tā ftp? Neapbižosis viņš pats, ka pie sienas Alūksnes izstātē karājas tādā veidolā?
Billy:Lūgums visiem tiem kas piedalījās manā avantūrā - doties barā koncerta laikā un sabildēt solisti Līvu - nosūtīt arī kādu bildi uz livazarina@inbox.lv
Paldies!!
Buushu tieshaam prieciga par kaadu bildi, bet zarinaliva@inbox.lv nevis iepriekshminetaja epasta
Nu nav visas bildes ielaadeejushaas, tikai nesaprotu kaapeec It kaa visu dariiju kaa bija noraadiits meilaa... A kur paareejaas bildes palika? Vados vai?
Tiem kas uztraucaas par mani un eerces kodienu.. pazinjoju.. diemzheel ir laimas slimiiba.. un tagad dziivojos uz zaaleem.. taakaa ja kaadam sanaak kaads dzershanas pasaakums, iedzeriet manaa vietaa arii Paldies par atbalstu visiem un aluuksnes pasaakumu es tagad noteikti ilgi atcereeshos.. bet labaa noziimee
zOndE:Tiem kas uztraucaas par mani un eerces kodienu.. pazinjoju.. diemzheel ir laimas slimiiba.. un tagad dziivojos uz zaaleem.. taakaa ja kaadam sanaak kaads dzershanas pasaakums, iedzeriet manaa vietaa arii Paldies par atbalstu visiem un aluuksnes pasaakumu es tagad noteikti ilgi atcereeshos.. bet labaa noziimee
Ko Tu muldi??????????? Bāc Es ceru, ka tā ir ārtējama ar zālēm!!!!!!!!!!
SL .. citreiz labaak nezinaat, bet dziivot katru dienu kaa peedeejo.. ta kaa es tad arii pat shaadas shaizes iipashi neuztrauc.. un izaarsteet var .. tagad uz zaaleem dziivojos.. un pasargaaties taapat nevar jo potes nav pret laima slimiibu.. paldies par liidzuutiibu bet dziivotaajs es noteikti buushu :P par spiiti visiem
zOndE tas labi, ka pozitīvs skatiens uz priekšu! Ceru, ka tāds arī paliks, kad būs jāpārvar kādas grūtības šajā sakarā! Tiešām - tā turpināt, ar možu garu!