Senders:Negribu būt rupjš, bet šitai brīvo vietu meklēšanai ir divi izskaidrojumi - viss piķis tiek iztērēts vai atlikts, lai iztērētu jaunajai fototehnikai vai arī visi baidās, ka pēc tāda 3-dienieka vajadzēs vēl divas, lai varētu no turienes legāli aizbraukt, pie stūres sēžot?!
Nu it kā pieaudzis cilvēks tu būtu, bet TĀĀDI spriedumi Negribu būt rupja, bet ne jau katram ir četri riteņi. Vai varbūt tu esi nolēmis katram tādus izdalīt? A kā tev šķiet interesantāk vienam ar autobusu n-tās stundas kratīties vai sarunāt ar kādu foblogieti vietu līdzbraukšanai? Un priekš kam tev sieva līdz? pēc tevis teiktā sanāk - galvenais ir galamērķis, ne tas kā līdz tam nokļūst.
HELLman:es jau labprat pieteiktos, ja nu vienigi kads no vpils puses mani varetu pakjert lidzi
Rezervē vietu pie zviedzhas, ja ne piektdien, tad vismaz sestdien tiktu. Varbūt arī kazha brauks.
P.S. Es varētu būt labs vietu rezervētājs svešā transportā bez īpašnieka ziņas A ko citu darīt ... neviens jau ielūgumu uz pavešanu neizsūtīs pašam jābūt uzmācīgam
Tik baigi stulbi - dažas dienas līdz tam brīdim, ka nevajadzēs kādu, kurš atbildēs pa mani. Santi - uzņemsies atbildību? (pērnajā gadā vajadzēja kādu pilngadīgo takš)
Ūn. Lutum - cik vietas pie Tevis brīvas? Man nav bail, ja vien nenodarbojies ar masveidu izvarošanu + aču skrāpēšanu.
Jā draugi... ar jums kā ar amerikāņu muitniekiem... pamēģini uz robežas pajokot kaut ko par dīvainiem škidrumiem, par kaut ko līdzīgu plastalīnam vai par to, ka kaut kādā filmā esi dzirdējis, ka no cilvēka taukiem arī var "hlapušku" uztaisīt... viņi noteikti nesapratīs joku...
A par šo, pelle: - Un priekš kam tev sieva līdz? pēc tevis teiktā sanāk - galvenais ir galamērķis, ne tas kā līdz tam nokļūst - es īsti nesapratu. Es tač skaidri un gaiši (vismaz centos) uzrakstīju, ka man 2500 km jābrauc uz Latviju, tāpēc noder cilvēciņi, kas māk stūrēt un ar kuriem var parunāties...
Senders:...Es tač skaidri un gaiši (vismaz centos) uzrakstīju, ka man 2500 km jābrauc uz Latviju, tāpēc noder cilvēciņi, kas māk stūrēt un ar kuriem var parunāties...
Man principā vēl nav biļetes nopirktas uz LV, varu līdz Romai aizlidot un sastādīt kompāniju. Tikai atpakaļ es varēšu braukt ne ātrāk kā 09.08, jo 08.08 bildēšu kāzas.
Sasar, es ja godīgi priecātos par tādu iespēju, bet iedomājies kā būtu, ja es sievai pateiktu - tā mīļā, tu uz LV tiec kā gribi, bet es maucu ātrāk, kompānija man ir... (kaut gan, čem čert ne šutjet), es pamēģināšu, moš viņa to vien gaida...
Nu jā, nesmuki gan pret sievu tā sanāk... bet aprunājieties, varbūt viņai jau ir pieriebies tās 2/3 dienas mašīnā sēdēt. jebkurā gadījumā, kā tikko uzzini, padod lūdzu ziņu, jo citādi biļetes man jāpasūta pēc iespējas ātrāk.
sasar:Nu jā, nesmuki gan pret sievu tā sanāk... bet aprunājieties, varbūt viņai jau ir pieriebies tās 2/3 dienas mašīnā sēdēt. jebkurā gadījumā, kā tikko uzzini, padod lūdzu ziņu, jo citādi biļetes man jāpasūta pēc iespējas ātrāk.
Tikai ņem vērā, ka pāgušo reizi bija 29 stundas (ieskaitot korķi iebraukšanai Romā)... nav tā, ka man patīk dzīvot mašīnā... Tikko aizsūtīju viņai sms (viņa tagad LV), līdz vakar būsim izlēmuši, tad arī tev ziņošu...
90% ka braukšu -tak jāpskata biedri klātienē! ja nu kādam vēl intrese tad varu paņemt vēl trīs cilvēkus no Madonas ,Jēkabpils, Gulbenes ,rakstiet uz privāto