Aniki, nenjikojies... Tev ir jaabuut... Un noooooooooteikti kaada no savaam modeleem jaapanjem. Obligaati. Vinja buus pateiciiga un tici man. PAgaajusho gadu bija dikten jautri un shogad var buut tikai vel labaak un jaa... Jaaa... Tieshi taa----> vel labaak
Dambis:Aniki, nenjikojies... Tev ir jaabuut... Un noooooooooteikti kaada no savaam modeleem jaapanjem. Obligaati. Vinja buus pateiciiga un tici man. PAgaajusho gadu bija dikten jautri un shogad var buut tikai vel labaak un jaa... Jaaa... Tieshi taa----> vel labaak
Dambis:Aniki, nenjikojies... Tev ir jaabuut... Un noooooooooteikti kaada no savaam modeleem jaapanjem. Obligaati. Vinja buus pateiciiga un tici man. PAgaajusho gadu bija dikten jautri un shogad var buut tikai vel labaak un jaa... Jaaa... Tieshi taa----> vel labaak
Dambi, gan jau arī būs labi bez manis.
P.S. Piedāvā aizvest un atvest???
ja kaapsi uz velo raamiisha, tad varu ari iaizvest, jo citu transporta lidizeklju man nav. Nu, vel K2
BEt es piedaavaaju nepalaizt garaam gada notikumu. JAuku pasaacienu.
Lunis:Es pat atradu kas pasances mana vietaa , bet 4 man 100% Riga jabut.
Cik nopratu no rakstītā - pasāciens plānojās būt tikai 3 dienas, tā, ka uz 4to tev būtu jābūt atpakaļ Kaut gan.... kas lai to zin, es uz šādu pasākumu braucu pirmo reizi
Labprāt tevi satiktu - būšu vēl aizmirsis kā dzīvē izskaties