pēc pagājušā gada pieredzes atlikušie 50 pieteiksies beidzamā brīdī - - - gultas vietas ir 100 bet būs arī pāris telts vietas - - - Dambi, vaicāji par mājas darbu ... ja jau tēma ir fotoreportāža, tad jau mājas darbs būs par to pašu vien... - - - Domājams, ka nedēļas beigās būs precīzāki dati par visiem pasākuma sīkumiem.
hmm. bet jūtu, ka atbildīgā atrašana nu ir kļuvis priekš manis par lielāko šķērsli, ņemot vērā, ka šajos datumos arī ir citi pasācieni un pazīstami man no Valkas gala tur nebūs. bet, reāli, nevēlos laist ko tādu garām, kā nekā pirmā reize, viss jāprot izgaršot.
... es pagājušā gadā biju tipa 'tētis' 3 puikām ! ...viss bij kārtībā ! Kā vēlāk izrādījās - krutie puikas - fotogrāfi ! Pirms tam es sazvanījos ar katra jaunā censoņa vecākiem, visu sarunājām, viss čikiniekā ! Kopā aizbraucām (tas bij viens no noteikumiem ) . Es arī šogad to uzņemtos, bet ... , tas ir tajā virzienā, kur mans lauku īpašums ! Bet ja kāds ļoti vēlās lūdzu - raxtam uz PM , vienlaicīgi norādod vecāka tel/num ! Es gan labāk būtu kāds vecākais brālis stipri pilngadīgai meitenei ! )))
Runājot par auto... ir iespēja dabūt VW Multivan busu (jauns, foršs - diezgan ērts), ja ir gribētāji braukt no Rīgas - padod ziņu, palikušas 3 brīvas vietas - kopā jautrāk (un arī lētak - ja kas...)
Man ir jautājums sakarā ar kamerām/stikliem - cik droši tos ir ņemt līdzi? Vai varēs tos nepieciešamības gadījumā kur atstāt, vai soma visu laiku pie rokas būs jātur?
sasar:Man ir jautājums sakarā ar kamerām/stikliem - cik droši tos ir ņemt līdzi? Vai varēs tos nepieciešamības gadījumā kur atstāt, vai soma visu laiku pie rokas būs jātur?
Tur ir vieteejais chumaaks viens. JA nemaldos kolja vai kaa vinju tur sauca... Pie vinja vareeshot atstaat. Bezmakss piedevaam. Vinjsh neko neprasiishot