Starp citu es būšu lv uz jūlija beigām, un mašīnā noteikti būs vieta... vienīgi varētu būt, ka no Siguldas startēšu, tāpēc, ja kāds gribonis ir, tad lūgtum... lai jautrāk...
Par pasācienu... Kā es lasīju, tad būs daļa, kad vajadzēs iziet ielās un bildēt reportāžu pilsētsvētku ietvaros un ka beigās tiks labākās bildes dāvinātas pilsētai (ļoti cēli un praktiski)... šajā sakarā ieteikums būtu vai nu pašiem uztaisīt vai lūgt pilsētai pieslēgties (kas būtu labāk!) ar dalībnieka (fotogrāfa) kaklā karīnāmām figņām - tjipa kā "Prese" vai "stuff", bet kaut ko vienkāršāku - bet būtu vēlams oficiālu. Tādējādi varētu izvairīties no nevajadzīgām skaidrošanām ar cilvēkiem, kas izrādīs neveselīgu interesi... Es zinu, ka tas būs publisks pasākums, publiskā vietā, tāpēc nevienam nebūs tiesību pisieties un ka tur būs "'jūra" ar cilvēciņiem ķerot kadrus, bet drošs paliek nedrošs... nekad nevar zināt, kurā brīdī tev pienāks vīriņš un pateiks, ka mani bildēt nedrīkst un tagad izdzēs bildes, ja ne, tad es tev salaucīšu rokas, izsitīšu zobus un tad skatīšos, kā tu lasi izsistos zobus ar salauztām rokām vai ko līdzīgu, bet pilsētas domes apzīmogots papīra gabaliņš varētu viņu "atdzesēt"... nezinu varbūt es lieki domāju par lietām, par kurām nemaz nevajag domāt, bet nu tāda ideja ienācās...
Ja kas līdzīgs jau ir paredzēts, tad piedodiet par spamu, bet sakarā ar to, ka info vēl joprojām nav, tad es to nevarēju zināt...
Tātad šis ir pēdējais PRIEKŠREZERVĀCIJAS saraksts. No rītdienas sākam maksāt par dalību un tādā veidā iekļūstam jau īstajā sarakstā. Pieteikuyms plenēram tiks pieņemts tikai kopā ar maksājumu, kas nozīmē, ka pat ja esi pirms tam pieteicies, bet neesi samaksājis, tad reģistrējies neesi. Pasākuma programmaa, dalības maksa un konts būs šodien apskatāms fotoblog.lv.
tātad priekšrezervācijā savu dalību ir pieteikuši, sarakstā ir atzīmēti tie, kas ir nosūtījuši e-pastu uz info@fotoblog.lv:
Ja arī kāds šajā sarakstā nav uzrādījies - neuztraucaties - tāpat ir iespēja reģistrēties jau pilnajā sarakstā pārskaitot dalības maksu! Turpmāka info sekos šodien!
Būs neliela neprecizitāte ieviesusies... Alūksnē internātskolas nav. Bet pie ģimnāzijas ir internāts un tas atrodas uz Glika ielas. Kā Alūksnē iekšā, tā pa labi. Ja pareizi sapratu.