Sorry, ja esmu ko palaidis garām, bet man ir daži jautājumi: 1. vai ir kaut aptuvena pasākuma programma? 2. vai var piedalīties 1 dienu no 3 un kāda tādā gadījumā ir dalības maksa? 3. kā tad ir ar to mājasdarbu? Labprāt iesaistītos šajā pasākumā, tomēr Alūksnē būšu tajos datumos sakarā ar kapusvētkiem, lielā kompānijā, tāpēc varētu piedalīties tikai kādā atsevišķās aktivirtātēs, ja tas ir iespējams.
dansiga:Lutums, oi - pie juzixa jau pieteicos .... to pirmo izlasiiju ;-)
Ir ok. Tiko vēl viens meitēns pieteicās, tā, ka palikusi tikai viena vieta - kaut gan (vietu naffff - vairāk rūmes būs, nav ko te nogruzit nabaga busiņu )
es taa skatos, ka pagaidaam ljoti maz ir apmaksaajushi savu daliibu... Un vispaar shogad mazaak buus. BEt nu galvenais jau lai iistaa kompaanija buutu un taa arii izskataas, ka buus
Es vēl joprojām neesmu sapratis cik ir "ievērojama" atlaide... Man ļoti neērti uzmākties, tāpēc arī gaidu, varbūt kāds vēl uzpeldēs un uzzinās... sakarā ar to, ka uz pēdējo "pleneru", kur biju (sakarā ar fotoarhīviem), man nācās samaksāt 450 zaļos tikai kā piedalīšanās maksu, neskaitot viesnīcu un ēšanu uz 7 dienām, tad ieraugot summu, ko puiši prasa par visu pasākumu, ieskaitot ēst, gulēt utt, man pirksti nelocās rakstīt - cik tad atlaidi dosi?! Bet nu noruna, paliek noruna, tāpēc gaidu
es ti kveljoprojaam nesaprotu kaapeec liela dalja to apmaksu tik gari velk. TAk lidiz 28 tik var maksaat. Bet uz DnB ilgi skaitaas. Vismaz sutka. Cik man liekas...
Bet nu jaa. Visi Pilnaa buus. Grib laikam gultaas chucheet
Labrīt tauta!!! Ir vajadzīgi pāris brīvprātīgie (prātīgās kā palīgi pasākuma organizācijai uz vietas Alūksnē. Vēlams cilvēki, kuri ieradīsies piektdien laikus Pieteikties lūdzu pie manis , tel. 26765031 vai e pasts (labāk..) slisans@gmail.com, noteikti norādot savus kontaktus . Ceru, ka būsit atsaucīgi! Un vēl ja kādam, kurš piektdien laikus izbrauc no Rīgas ir kādas pāris brīvas vietas autiņā .. dariet zināmu arī to