uljens:izveidojat jaunu darbu ar izmēriem uz 2480 x 3543 pikseļiem un lieciet tik bildes kā jaunus slāņus
vot šos divus punktus dļa asobenna tipih (manis) varētu iedalīt vēl apakšpunktiņos. kādas darbības jāveic (kādas izvēlnītes jāspiež), lai izveidotu to darbu un bildes savilktu pa slāņiem?
155.km visi apstājamies, izkāpjam no autiņiem un bildējam fotoradaru!
dansiga, tā nu tas patiešām ir, uz pirkstiem jārāda. šopā māku tikai (pa savam) noklonēt nost pleķus, ko radījuši putekļi uz matricas. bet kopš man ir D200 nav bijusi pēc tā nepieciešamība. D100 matrica gan bija diezgan aizd....
es ienīstu fotoradarus un valsti, kas neliek pirms tiem brīdinājuma zīmes, bet gan izvēlas vistukšāko, vientulīgāko ceļu kur tādu uzstādīt (kur no drošības viedokļa palielinātam ātrumam ir vismazākā ietekme uz rezultātu). vienkārši NEREĀLI besii. nereali. @#$%@#$^@#$%T
Tā... izdrukāju mājas darbu. Sūds gatavais sanācis. Man "rajonā" ir divi kantori - viens taisa ātri, bet slikti, otrs, lēni, bet labi... pats labākais, ka tie otrie ir pat lētāki! Man bij cerība, ka varbūt šoreiz noveiksies un aiznesu uz ātro variantu (kaut gan visdrīzāk, ka lēnajā nebūtu paspējis līdz izbraukšanai) un nekā... pustoņi līdzīgi kā uz vecajiem monitoriem, kurus par globusiem sauca... melnie visi aizvērušies, kontrasts nereālais... bet nu neko, piedodiet, bet nav laika pārtaisīt... Sēdies, 3...
Billy, noteikti, bloga rakstu apsolu uzrakstit Senders - neskumsti es domaju viss bus loti lielaas smukaas kedaas Beasty doma vini taa operativi vinus parvieto? nabadzini ... vismaz man kads priecinsh
... bet ja nopieni - tā ir problēma ! Standarts - uz A4 6 biudes sanāk ļoti maziņas ! Es (par cik ļoti kruts) drukāšu 6 biudes uz A3 ! ... un ko es darīšu ar Nikon balvu ???
Tač skaidri un gaiši pateica - sešas uz A4... vis pārējais ir improvizācija, kas tiks sodīta... A3 Eliks pieminēja gadījumā, ja tu drukā 6 atsevišķas bildes (10 x 15 vai cik tur, neatceros) un ar līmi klāt pie A3 lapas - kā vecos laikos... Bet nu puši saņemas, Nav tač tik grūti tās 6 bildītes iemest vienā - 1. lētāk, 2. smukāk...
Es saprotu, ka tēma mājas darbam ir foto reportāža, un dots pamatlielums lapai - A4... palasiet, kas ir reportāža. 6 bildes jaf velk uz fotostāstu... labi drukājās un skatās 3 bildes... galvenā 1/2 a4 formāta gulošā, divas paskaidrojošās 1/4 a4 formāta stāvošās.
Neturiet sveci zem pūra – ja kas nav skaidrs – jautājiet droši ! ERA – saņēmu Tavu e pastu – viss kārtībā Tu esi „pieskaitīta” .. Un noteikti piedalīsies organizēšanā uz vietas Alūksnē Kā salikt kopā bildes – varam izveidot mazu foto skolu. Varbūt, ka to var izdarīt kāds, kurš to labi zina? Tas būtu jauki un noderīgi
Imbacile Veel jau galiigais daliibnieku saraksts nav publiceets, shodien jabuut update. Un gan jau taapat atradiisies kaads, kas peedeejaa briidii buus izdomaajis un maksaas uz vietas
Kas ar tiem neplingadīgo huligānu aizbildņiem?? Viņi ir vajadzīgi?!! :face-monkey: Pagājušo gadu bija riktīga anketa kur visus datus par sevi un arī pēc vajadzības par aizbildni....tad viss bija skaidrs, bet tagat :face-plain: