Ja nu kādam gribas braukt, bet nezin kā, tad šeit ir saraksts ar braucējiem, kas būtu ar mieru paņemt vēl kādu dalībnieku līdzi:
La4i, Rīga, ap 17.00 - 18.00 - var paņemt 2 braucējus Uldiss, Valmiera (Cēsis, Smiltene) - var paņemt 4 braucējus Senders, Sigulda, esot baigi sašutis, ka neviens nepiesakās par līdzbraucēju Ansizzz , Rīga ap 12.00-14.00 ar fotografēšanos pa ceļam (jautra kompaška) - vienu vēl var paņemt - facecontrols Wizulis, Jelgava, Rīga, 16.00 - viena vieta pagaidām brīva
--- sarakstu vēl papildināšu, ja pieteiksies kāds šoferis!
Ja vien no rītiem ilgi neguļat un esat ņipri - uzņemšos risku apgalvot, ka pat ja vēl šorīt (līdz 12iem) maksāsit – tiesa gan „pa taisno” DnB Nord bankā (kā skaidrās naudas iemaksu) – lai ELIKS uzreiz redz KA IR, ir zināmas cerības, ka varēsim Jūs vēl pēdējā brīdī iekļaut.. Lūgums ja tā darat – informējat arī mani UZREIZ! Ja vēlaties lai būtu guļvieta garantēta zem jumta un kopgalds , vai kā..
Piebilde: informēt mani nozīmē privāto meilu uz slisans@gmail.com nomest vai sms uz TELE@ 26765031, obligāti norādot NIKU un arī pilno vārdu lai nav pārpratumu VISS!
A es plēšu matus no galvas. Viens sauja vien palikusi... Vienvārdsakot, izskatās, ka tomēr netieku, lai gan vienbrīd biju dikti pārliecināta, ka piedalīšos. Šajos datumos divas jubilejas, vēlbērns laukos, pēc kura būtu jāaizbrauc, pa ceļam jāizņem jaunā pase.. ah un nevar saprast uz kuru pusi plēsties
Uz jubilejām es varētu nebraukt.. Skatos kartē, mūsu lauki ir netālu no Alūksnes nu, tipa netālu. Nav Liepājā, bet gan Cēsu raj. Taurenē, kas ir, ja tā var teikt, pa ceļam uz Alūksni. Pētu Autobusu sarakstus -iet autobus Rīga-Smiltene-Alūksne, vai arī Cēsis-Smiltene-Alūksne. Par cik pase jāizņem Cēsīs, varētu visupirms aizlaist uz turieni kopā ar ģimeni mašīnā, pēcāk no turienes ar autobusu uz Alūksni un svētdien k-kā tikt uz Taureni. Nu, jādomā jādomā.
SL:Uz jubilejām es varētu nebraukt.. Skatos kartē, mūsu lauki ir netālu no Alūksnes nu, tipa netālu. Nav Liepājā, bet gan Cēsu raj. Taurenē, kas ir, ja tā var teikt, pa ceļam uz Alūksni. Pētu Autobusu sarakstus -iet autobus Rīga-Smiltene-Alūksne, vai arī Cēsis-Smiltene-Alūksne. Par cik pase jāizņem Cēsīs, varētu visupirms aizlaist uz turieni kopā ar ģimeni mašīnā, pēcāk no turienes ar autobusu uz Alūksni un svētdien k-kā tikt uz Taureni. Nu, jādomā jādomā.
Eliks:Par braucējiem un līdzbraucējiem, papildināts.
Ja nu kādam gribas braukt, bet nezin kā, tad šeit ir saraksts ar braucējiem, kas būtu ar mieru paņemt vēl kādu dalībnieku līdzi:
La4i, Rīga, ap 17.00 - 18.00 - var paņemt 2 braucējus Uldiss, Valmiera (Cēsis, Smiltene) - var paņemt 4 braucējus Senders, Sigulda, esot baigi sašutis, ka neviens nepiesakās par līdzbraucēju Ansizzz , Rīga ap 12.00-14.00 ar fotografēšanos pa ceļam (jautra kompaška) - vienu vēl var paņemt - facecontrols Wizulis, Jelgava, Rīga, 16.00 - viena vieta pagaidām brīva
--- sarakstu vēl papildināšu, ja pieteiksies kāds šoferis!
teorētiski esmu plānojis izbraukt uz baudpilnās fotosaskarsmes vietu ap plkst. 16.30 -17.00 viena vieta mazā strīpainā auto (kondicionieris darbojas), kuram ir vēl mazāks bagāžas nodalījums
Varbūt kāds var mani apgaismot (pašai slinkums meklēt un mēģināt saprast kur vispār internetplašumos būtu jāmeklē) .. Kā svētdienā iespējams aizkļūt no Alūksnes līdz Liepājai? ? ? Nu nemāku nekur atrast nekādu informāciju, par Alūksnes transporta kustību, izņemot to, ka [url=www.aluksne.lv]www.aluksne.lv[/url] visa sadaļa par transportu aprobežojas ar to ka `mums ir trīs smuki strīpaini autobusi, īsumā tas arī viss!`. Ļoti informatīvi!
pielauju ka jamklee aluksne-riga un tad riga-liepaja jo pa taisno diezvai no aluksnes autobuss ies uz liepaju.
Nu jā... es šito vispār nesaprotu!! ..no Ventspils uz Rīgu var ar ļopeni lidot (-pilnīgi lieka ekstra!), a no alūksnes uz Liepāju neviens pat autobuss nekursē alūksniešiem nemaz neinteresē kas notiek valsts otrā galā
lienjuksrulz:mans variants ir tads: brauc ar Zviedzu lidz V-pilij svetdien un tad no V-pils uz Liepaju gan jau tiksi, neizklausas labak kaa Aluksne - Liepaja????
Man jau vispirms vajag Liepāju, un Ventspili pēc tam:face-plain:
Nu man plāns atpakaļceļam (nepatīkams jau visticamāk) bet saveidots. Sešos no rīta sākot kursēt no Alūksnes, deviņos vakarā nonākšu līdz Ventspilij (ar trīs busu reisiem). "Tikai" 15stundas ceļā! Jā, Luni, tev bija "taisnība"! Ar busiem noteikti ir ļoti ""operatīva" pārvietošanās iespējama!
P.S. Žēl ka nepiedzimu laimes krekliņā!! man varētu būt savs personīgais helikopters, ....bērnu aukle, ....māja (ne Alūksnē, bet) Havaju salās, .... un es noteikti mēģinātu nopirkt to, kas par naudu NAV nopērkams. Apsveicami, vismaz sapņot es protu!