forum.gif
Ebay no HK
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ebay no HK
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.07.08 19:41
 citēt
Loznaju pa netu un uzduros informacijai, ka Kiinas ebay tirgonjiem lidz shim nav bijis jamaksa nodoklji, bet tas ta ka menesa laika mainisies, ta ka varam gaidit cenu kapumu.

Ja nu kads ir ieplanojis ko drizuma no turienes pirkt, velams pasteigties.
Publicēts: 10.07.08 19:51
 citēt
Jāsaka ka es no ķinas pa taisno neko nepērku , tendence visko sajaukt viņiem:):)
Publicēts: 10.07.08 19:55
 citēt
tpu tpu tpu, bet es 95% gadijumu tieshi no turienes.
ja ari kas tiek kaut kur sajaukts, tad galu gala ieguvejs esmu tieshi es.
Publicēts: 10.07.08 20:05
 citēt
Mana vienīgā pieredze ebay ķīnīzeru pirkumā- jauns Siemens radiotelefons pa pacmit latiem ir visnotaļ pozitīvs- tiešām jauns un smuks, viss OK, gaidīju gan ap mēnesi. Dārgākas mantas gan laikam neriskētu pirkt.
Publicēts: 10.07.08 20:35
 citēt
Man viss praktiski no kiinas. Lielaakoties viss bijis OK. Suutijumi laiciigi, bez nodokljiem, ar DHL..
Publicēts: 10.07.08 20:39
 citēt
man ari ir bijuši vairāki pirkumi. Lielākais kautkur ap 600Ls pirku 3 objektīvus pašus pirmos Nikonam.

Arī nav bijušas problēmas. Man labāk no HK patīk nekā no ameras, jo tur cilvēki ir ieintresēti pārdod.
Publicēts: 10.07.08 20:45 labots
 citēt
..
ox3r:Arī nav bijušas problēmas. Man labāk no HK patīk nekā no ameras, jo tur cilvēki ir ieintresēti pārdod.

..un galvenais nodokļi ;)

Es pagaidām tikai visādus sūdiņus esmu pircis - atmiņas kartes telefonam, LED'us, mehāniskās trosītes f-aparātam..
Publicēts: 11.07.08 00:18
 citēt
L-nieks no fkng HK - uzrāvos jau pavasarī.... 50Ls lētāk sanāca.... - bendzīns un pakāstā diena...
Publicēts: 11.07.08 13:11
 citēt
Man ar tik pozitiiva pieredze no HK suutot, vienreiz pat triis dienaas stikls atnaaca :face-smile:

No amerikas gan tik smuciites vien :face-plain:
Publicēts: 12.07.08 14:03 labots
 citēt
6 nedeljas:) Man sjobrid kopsj Marta no USA nak CD/DVD rakstama @ apdrukajama masjina! N reiz jau esmu domajis ka Tutuu bet REALI NAK katreiz atsuta carietes numuru un apstiprinajumu ka PRECE celjā:):) Es jau reali saku iedomaties ka sji lien pari kalniem un airejas uz plosta pari okenam:):) Ta gan nav E-BAY pirkta bet no nelielas razotajfirmeles Ilinoisa , es gan domaju ka kantoric reali kraj pasutijumus un tik tad razjo vai kraj uz EU nosutamo partiju un tik tad suta:):)
Publicēts: 13.07.08 04:25
 citēt
Man viss izņemot 70-200 ir no HK - neesmu ne reizi maksājis nodokļus.

No amerikas pirku 70-200 + Pulksteni. Par 70-200 samaksāju 30$ nodokli, jo naca uz Kanādas mājām (nākamajā diena atnāca), par pulksteni Latvijā samaksāju 12Ls laikam, jo invoice bija noradita vertiba 100USD, atnaca 5-dienas no NY - pirkts caur ebay ;)

Tāpēc ne ar vienu ne otru pusi nav bijusi problema ar šipingu. Ja vien tad kad suta ar HK mail vai lidzigiem sudiem ar FedEX un UPS viss ir normali un piegada lidz durvim ;)
Publicēts: 13.07.08 11:08
 citēt
Lunis:6 nedeljas:) Man sjobrid kopsj Marta no USA nak CD/DVD rakstama @ apdrukajama masjina! N reiz jau esmu domajis ka Tutuu bet REALI NAK katreiz atsuta carietes numuru un apstiprinajumu ka PRECE celjā:):) Es jau reali saku iedomaties ka sji lien pari kalniem un airejas uz plosta pari okenam:):) Ta gan nav E-BAY pirkta bet no nelielas razotajfirmeles Ilinoisa , es gan domaju ka kantoric reali kraj pasutijumus un tik tad razjo vai kraj uz EU nosutamo partiju un tik tad suta:):)

esi redzējis to filmu, kur džeks tip kkādā FEDex lidmašīnā lido un lidmašīna nogāžas un viņš 4 gadus nodzīvo uz vientuļas salas, bet kad viņu izglābj, vienu paciņu no tām, kas bija tajā lidmašīnā, tomēr nogādā adresātam :D
Publicēts: 13.07.08 23:51
 citēt
Pagājušo nedēl viens paziņa priecīgs steidzās uz Latvijas Pastu, lai saņemtu objektīvu no ebay HK. Lai arī `pavaddokumentos bija rakstīts -Dāvana, samaksāj nodokļus, sanāca tik pat, cik, ja pirktu te uz vietas. Preces vērtību noteica, pieprasot, izdrukas no apmaksas dokumentiem :face-sad: Realitāte, ar ko jārēķinās
Publicēts: 14.07.08 11:46
 citēt
pag.
preces vertibu notieca, pieprasot izdrukas no apmakasas dokumentiem....DAVANAI
ej un saki - a es NEESMU maksajis. neko. nulle. vislabak samaksat, piemeram, no draudzenes vai vecaku konta, ar vinjas atljauju, protams.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):