forum.gif
Canon 430ex + Powerman NiMH 2700mA
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 430ex + Powerman NiMH 2700mA
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.07.08 21:20
 citēt
Nopirku zibeni Canon 430ex. Uzreiz arī domāju iegādāties ātri lādējamās bačas Powerman (www.brivi.lv...).

Diemžēl nu jau otro dienu skrobiijos. It kā jau neslikti - bachas uzlādējas mērkaķa ātrumā (Iedegas zaljaa diode) - pusstundā apmēram (rakstīts 2-4h)....bet labi ja iztur 25 zibeņa šāvienus nesākot reāli bremzēt zibeņa uzlādes laiku. Kad sāku skatīties kas par lietu, pārbaudiiju ar testeri pirms iekshaa likshanas..visas uzrādīja apmēram 1,3A.....tad, kad reāli sāk bremzēties uzlāde...3 gab. rāda ~1,2A, bet trešā 0.01A. Kā Jums tas izskatās....vai varētu būt ka viss komplekts bija brāķis....jeb mēģināt dabūt 2 identiskas bachas (jo vienu diezvai kaut kur pārdos) un vienu no tām vienkārši aizvietot? Vai vispār ātri lādējamās ir O.K. priekš zibspuldzēm? Man jau liekas ka vienkārši ātrā lādēšana saīsina to mūžu bet tā vajadzētu būt O.K.
Publicēts: 10.07.08 21:24
 citēt
man šitās bačas bija vecajam S3 - bija ok - nekādu problēmu - savas divas/trīs dienas bliežot bez zipenes izturēja!

Bet neizslēdzu variantu, ka brāķis!
Publicēts: 10.07.08 21:44 labots
 citēt
nu ceturtā laikam čist ir beigta - bet ātri lādējamajiem āķiem ir tāda porblēma, ka ātri beidzas nost.. : p
Publicēts: 06.08.08 15:00
 citēt
Neesmu protams elektrospečuks, bet no savas pieredzes ar lādējamām bačām un mašīnas aķīšiem esmu šo to sapratis (cerams, ka ne pārpratis).Bačai ir sava noteikta ietilpība mAh un lādējamajam sava kapacitāte. man vecās bačās bij 2950 mAh, tagad iegādājos 3600. Kad nopirku lādētāju, kuram bij rakstīts, ka lādē 30 minūtēs biju nedaudz škrobīgs, ka īstenībā jālādē 4-6 stundas (parādās zaļā diode), lai gan ietilpība bij tīri o.k. un zibeņot varēja ne pa jokam. Tagad jaunajām zaļā diode iedegas jau pēc 10 min., pārtraucu lādēt, bet nu pāris desmiti zibeņu un nomirst. Tāpēc lādējot, nevajag īsti paļauties uz to vai rāda zaļu diodi vai sarkanu, bet gan ir jāsaprot, ka lādētājam ir noteikta kapacitāte ar ko tas lādē. Manējam ir 800 mAh. Līdz ar to, lai uzlādētu 4 bačas (uz katru tiek 200mAh) tad 3600 ir optimāli jālādē 18 stundas un tad viņas attiecīgi kalpos. Ja lādēsi niķeļa (nevis litija) bačas tikai pa pusstundai, tad uz ilgu kalpošanas mūžu vari necerēt. Pie tam nesaprotu, kāpēc Latvijā bačām ir tik dārgas cenas. Es pasūtīju no Vācijas 3600 mAh un viena gabala man izmaksāja 1.1 Ls.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):