forum.gif
Veestule nekauniigajiem zhurnaalistiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Veestule nekauniigajiem zhurnaalistiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.07.08 22:47
 citēt
Rakstiiju jau ieprieksheejaa diskusijaa, ka veestule ir gatava, ir jau paraksti (ieskaitot Valfi braunu, Gunaaru Bindi, Jaani Knaakji) ... Tie, kas mani nesatiks sestdien Aluuksnee, bet veelas parakstiit veestuli - gaidu idejas, kur un kad varam satikties. Man ir doma par kaadu vakaru kaadaa kafejniicaa. Idejas?
Publicēts: 10.07.08 22:49
 citēt
e-paraksts neder? :)
Publicēts: 10.07.08 22:50
 citēt
gadījumā kāds jau nebija uzrakstījis pirms tevis? :)
Publicēts: 10.07.08 23:01
 citēt
veestule ir atinaas rakstiitaa!

sasar, nu laikam jau neder....:-(
Publicēts: 10.07.08 23:05
 citēt
ahā! tad tā tāpati. o.k. :) to esmu izlasījis un savu akceptu devis. ;)
Publicēts: 10.07.08 23:09
 citēt
Ar akceptu nepietiek:
Vārds, uzvārds, pers.kods, adrese, paraksts.
Tabuliņā zem kolektīvās vēstules texta.
Publicēts: 10.07.08 23:12
 citēt
Eltons, spechuki gan teica, ka pietiek ar vaardu, uzvaardu un parakstu. Viss Tevis nosauktais tikai tam, kuram jaasuuta atbilde uz veestuli

alvils, a realu parakstinju?
Publicēts: 10.07.08 23:13
 citēt
no paraksta es atturēšos. man ir savi iemesli. bet idejiski un ar savu sirdi un dvēseli būšu ar tiem, kas paraksīs! ;)
Publicēts: 10.07.08 23:17
 citēt
Vot tā...
Tikai slēpties aiz citu mugurām...
Bet, kad melnais darbs padarīts, tā pirmie sit pie krūtīm: MI PAHAĻI!
Publicēts: 10.07.08 23:20
 citēt
Es aitinaai izklaastiiju savus ieteikumus peec pirmaa veestules varianta uzcepshanas. :) Bet savas darba vietas deelj es negribu likt parakstu. Es pieljauju, ka shii veestule vareetu tikt atspoguljota meedijos, un arii attieciigi parakstu autori. Man negribaas shaadu publicitaati. Tas arii viss. :)
Publicēts: 10.07.08 23:40
 citēt
noteikti ..... kads nodarbosies , aviizee publiceejot visus, kas parasktiijushies;-)))) Tu esi zakjapastala;-pppp Bet ok ok ok - taa nav spiesta lieta!
Es toties biju parsteigta, piemeeram ,par Bindi, ka vinjsh nemisntinoties parakstiija, kad izstaastiiju, kas par veestuli ij taa ... ;-)
Publicēts: 10.07.08 23:56
 citēt
Kur var atografu atstat!! Ka var roka dabut !!
Publicēts: 11.07.08 00:16
 citēt
Lunis, nu ja nebrauksi pie manis uz dabru, tad naakamnedeelj pateikshu, kuraa kafee kaadu vakaru gaidiishu visus parakstiit gribeetaajus
Publicēts: 11.07.08 00:25
 citēt
A tie, kas neparakstās, bet atbalsta (nu, es) arī tiks aicināti uz kaffe? :)
Publicēts: 11.07.08 00:27
 citēt
A ko tad tu tur dariisi?;-ppp;-)
Publicēts: 11.07.08 00:30
 citēt
Dzeršu kafiju un stulbi smīnēšu, protams! Doooh! :)
Publicēts: 11.07.08 00:53
 citēt
Nē nu tu dansiga dod . Bindi piemini , bet , ka es jau parakstījos ...nekā . :face-sad:
Publicēts: 11.07.08 01:03
 citēt
Ak dies, Pentax ..... kaa lai es izpeerku savu vainu?;-((( ;-ppp;-)
Publicēts: 11.07.08 01:14
 citēt
būšu stipri ko palaidis garām - a to vēstuli var arī izlasīt?
Publicēts: 11.07.08 09:14
 citēt
Oi, tad jau jātaisa ne tikai pasēdēšana kafē!
Jāsalasa kārtīgs mītiņš (žēl ka oficiāli tagad jāpiesaka mēnesi iepriekš, ja nemaldos) ar devīzi ROKAS NOST NO FOTOGRĀFIEM! vai kā tamlīdzīgi.
Ar plakātiem, megafoniem, skandēšanas NOST!, NOST!, NOST!, jaunalksnes lelles dedzināšanu u tml. izdarībām, fotosesijām protams.
Un kā pasākuma rezumē- parakstu vākšana.
Publicēts: 11.07.08 09:19
 citēt
Cool!
Ng, kā mūžigais oponents varēs piketēt ielas otrajā pusē ar plakātu A JA ŅE SOGLĀSEN!
Tas ažiotāžu tikai cels.
Publicēts: 11.07.08 10:04
 citēt
Revolūcija ir virzība.....
Alvil par likumību tev no darba neviens neatlaidīs, man ar līdzīgs darbs....
Dansiga, pirmdien būšu Rīgā, kā Tevi satikt un parakstīt vēstuli....
Publicēts: 11.07.08 10:36
 citēt
labradors, aizrakstiiju PM :-)
Publicēts: 11.07.08 10:46
 citēt
Dansiga! Vēstules teksts ir noslēpums? Gribas saprast, ko tu aicini parkastīt! (Es nedomāju to parakstīt, neesmu fotogrāfs, bet interesanti.)
Publicēts: 11.07.08 11:27
 citēt
vesturz, nu tie, kas parakstiis - tie arii izlasiis pirms parakstiishanas:-) Un nav jau svariigi, kas esi peec profesijas, bet gan attieksme par raidiijumu, kas nebija shauri specifisks.
Publicēts: 11.07.08 11:30
 citēt
Lai veidotu interesantus raidījumus, žurnālistiem ir jābūt zināmā mērā "nekaunīgiem". Dzeltenā prese, kā zināms, ir lasītākā.

No otras puses- protams, ka vēstule ir labs PR Schnnam kā fotogrāfam. Tomēr man liekas, ka nu jau viņam modeļu būs gana, vairāk nav jāpīāro.

Par tēmu- nav jau nemaz tie žurnālisti tik ļoti neobjektīvi. Ja pavaicātu Freida onkulim, ko viņš domā, no kurienes aug saknes šai padarīšanai, iespējams, ka atbilde būtu visai tāla no fotomākslas. Un jā, domājams, ka vairums meiču, kuras fočējas pie Schnnn ir informētas par viņa "drēbju skapīti". Nav dūmu bez uguns.

Tomēr par žurnālistiem večiem runājot, es domāju, ka jebkurš no viņiem gribētu lai pie viņiem nāk meičas un velk nost drēbītes pilnīgi plikiņas objektīva priekšā. Te varētu arī kāda skaudībiņa iedarboties, zināmā mērā. Bet tas jau offtopic, es jau saprotu, ka dotais viņu materiāls vispār nav par FOTOGRĀFIJU. Politika...bizness...poņimāješ...
Publicēts: 11.07.08 11:40
 citēt
Portreti, nu nav shii veestule par Schn aizstaaviibu!!! Shii veestule ir par fotograafu un modelju aizstaaviibu un zhurnaalistu attieksmi! un schn kaa fotografs sen jau paziistams! Han KLubaa ir bijis, gan izstades ir bijushas, gan shiis nedeeljas Privaatajaa Dziivee esot.
Un par kaadu "dreebju skapiiti" Tu runaa, es nesaprotu.
Publicēts: 11.07.08 13:49 labots
 citēt
...
Publicēts: 11.07.08 16:05
 citēt
dansiga:Lunis, nu ja nebrauksi pie manis uz dabru, tad naakamnedeelj pateikshu, kuraa kafee kaadu vakaru gaidiishu visus parakstiit gribeetaajus

Ok, neaizmirstiet arī mani!
Publicēts: 11.07.08 17:33 labots
 citēt
Par citām niansēm- personas kodu nevajag. var parakstit ar e-parakstu, bet tas ir atsevisks eksemplars. Jo cik zinu nevar uz papira uzlikt 2 parakstus- vienu e-parakstu, un vel kadu citu ( es nezinu vai ir atrisinats tas, ka 2 personas vienlaikus paraksta ar e-parakstu)
Publicēts: 12.07.08 10:20 labots
 citēt
nejūtu gan, ka kāds mēģinātu man liegt fotografēt to,ko vēlos un tā kā vēlos. Par ko tad parakstīties ?! Ja biedrs Roze būtu strādājis gaterī, viņa kailfoto nekad dzīvē tādu ažiotāžu neizraisītu. Portretiem taisība - tā ir politika. Un es tur nepiedalos

Vēļ dažas lietas, ko gribētu teikt šajā sakarā. Pirmkārt - vai kādam te šķiet, ka ir iedomājams kautrīgs žurnālists ?:) Izklausās stulbi, fakts :)
Otrkārt - tikai pateicoties tās pašas žurnālistes Jaunalksnes nekaunībai, mēs uzzinājām ļoti daudz interesanta par LV digitalizācijas aizkulisēm un arī vēl interesantākā jūrmalgeita bija viņas darbs. Vajag jau padomāt - kāpēc, par ko un pret ko cīnies.........
Publicēts: 12.07.08 12:12
 citēt
Portreti:Lai veidotu interesantus raidījumus, žurnālistiem ir jābūt zināmā mērā "nekaunīgiem". Dzeltenā prese, kā zināms, ir lasītākā.
...
Ja pavaicātu Freida onkulim, ko viņš domā, no kurienes aug saknes šai padarīšanai, iespējams, ka atbilde būtu visai tāla no fotomākslas.
... Politika...bizness...poņimāješ...

:)Iespējams, ka dzeltenā prese ir lasītāka - nelasu. VNK jau nelaba dūša aplūkojot tās 1. lapu veikala plauktā. Ko par tās veidotājiem varētu teikt "vectētiņš"Z.Freids? Īpaši, ja uz tās bāzes tiek veidota politika! Ja nu vienīgi to uzskata par mākslu! :D

Freids par fotomākslu teiktu ka tā ir attiecīgas enerģijas sublimācija un tas nav nekas nosodāms. Ja nepiekrīti- palasi sēriju par ievērojamu cilvēku dzīvi.
Publicēts: 12.07.08 12:49 labots
 citēt
...
Publicēts: 12.07.08 12:52 labots
 citēt
Lai kaut ko pārbaudītu, ir jāvēršās attiecīgās instancēs. Galvenokārt - tiesā. Likumdošanu arī ar šo vēstuli neviens nepilnveidos
Publicēts: 12.07.08 13:20 labots
 citēt
...
Publicēts: 12.07.08 13:43 labots
 citēt
NRTVP kaut ko rakstīt ir bezjēdzība, vari man ticēt :) tur tādi stagnāti sēž :)
Publicēts: 12.07.08 14:28 labots
 citēt
...
Publicēts: 12.07.08 19:28
 citēt
Es parakstītos, jo jūtu līdzi modelēm un uzskatu, ka bez saskaņošanas tādus materiālus nedrīkst publicēt, pat ja žurnālistei mērķis ir cēls "pāri līķiem" iet nedrīkst.

Bet.

Šī vēstule bez fotogrāfu tiesībām aizskar arī politiku, patiesībā viss jau aizsākās tieši politikas dēļ. NP jau uzklupa MR, nevis modelēm un notikumu attīstība tāpat pārtaps par politiku, kurā iespējams parakstītāju viedoklis var transformēties uz kaut ko tādu, par ko viņi nemaz nebija domājuši parakstīties.

Par politiku es parakstītos tikai tad, ka tas ved uz cēliem mērķiem.
Jautājumi Schnirckam:

- Ko MR domā par 2. augusta referendumu par Saeimas atlaišanas grozījumiem?
- Kāpēc MR balsoja par Loskutova atsādināšanu?

Atvainojos, ka par politiku, bet manam parakstam tas ir būtiski.
Publicēts: 12.07.08 20:21 labots
 citēt
Schnircks:
P.s. arī vēstule ir gatavota ne par manu personu, bet par notikumu principā.

A kas par "notikumu"? Šamie tautas izglītītošanas nolūkos parādīja pāris puspliku meiču bildes, atrodamas publiskajā telpā? Tautai patīk dzeltenums, pilnīgi normāla ēsma.

Morāle: Raidījums ir par tavu personu, nevis par meičām. Vēstule nē? ;)
Publicēts: 12.07.08 21:58
 citēt
Vēstulē ir tikai daži fakti un likumu normas, sausi pretīgi ierēdnieciska vēstule...
tad redzēs vai/ko atbildēs...:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8