forum.gif
Veestule nekauniigajiem zhurnaalistiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Veestule nekauniigajiem zhurnaalistiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.07.08 22:16 labots
 citēt
...
Publicēts: 12.07.08 22:19
 citēt
un + vēl Baštikam- par bērnu tiesību aizskārumu ( tas gan KM pašai jāprotas- pārsūtīt - pilsonis var nezināt ar ko tur katrs ministrs nodarbojas:))
Publicēts: 12.07.08 22:22
 citēt
skaititajs ieslegts:)
Publicēts: 12.07.08 22:50 labots
 citēt
...
Publicēts: 13.07.08 06:42
 citēt
Tevi- uz TV 3 un Radio padomi...:)
paldies!
Publicēts: 13.07.08 13:55 labots
 citēt
...
Publicēts: 13.07.08 14:03
 citēt
Noteikti- lasām kopā:)
no prognozes atturēšos......:):)
Publicēts: 13.07.08 15:45
 citēt
Buss priekslasijumi:):) Kadreiz Lucjiks lasija prieksjaa mes klausijamies:):)
Publicēts: 13.07.08 15:49
 citēt
tuvāk pie zemes, vēl neko neviens nav atsūtijis/atbildējis (dažs labs nav arī aizsūtijis:):):)
Publicēts: 13.07.08 17:00
 citēt
Ouu kas Aitinaa par kosju profilbildi!:)
Publicēts: 13.07.08 17:02
 citēt
nu nu.
parasti , ja neatsūta- tad nākamo raksta prezidentam vai premjeram ( gala rezultatā jau pie tā paša izpildītāja vien nonāk, ne jau ministri raksta atbildes:)) Bet šai gadījuma tas laikam atkrīt:):) lai gan- ir varianti:):)

Neatceros kā beidzas ar APK grozijumiem- tur laikam izmeta to pantu- ka var sodit par neatbildēšanu ( sodu uzlika tiesa utml. utt.). katrā ziņā viena persona/ iestādes vaditājs pāris reizes samaksāja- tad saka atbildēt.....
Publicēts: 13.07.08 17:03
 citēt
kuš
Schnircks:
Lunis:Ouu kas Aitinaa par kosju profilbildi!:)

Viņai citādas vnk nesanāk;))

kušs
Publicēts: 13.07.08 19:57 labots
 citēt
...
Publicēts: 13.07.08 19:57 labots
 citēt
Linkman:
Schnircks:Ja kopā lasīšana - dzeramie no manis:)

Komentārs piefiksēts. :face-wink:

gaidam:)
Publicēts: 13.07.08 20:01 labots
 citēt
...
Publicēts: 13.07.08 20:28
 citēt
ngng- par virsrakstu Tev taisniba:).... :)

Linkman- cik garš tik plats. abi pārsūta attiecigajai ministrijai utt.
bet parasti, ja rakstu privātu sūdzibu, sūtu visiem kam vien var izdomāt...:)
Publicēts: 13.07.08 22:01 labots
 citēt
...
Publicēts: 13.07.08 23:54 labots
 citēt
...
Publicēts: 14.07.08 01:53 labots
 citēt
nu ne katrs speej nodarboties ar ekshibicionismu atziistamaa liimenii :face-crying::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:

atliek spams :face-grin: kaadam tak ar to jaanodarbojaas, tiesa ?:face-grin:
Publicēts: 14.07.08 08:34
 citēt
varētu domāt, ka citur spama nav. Sūnainas bildes ir visur, pilnīgi visur. Jautājums tikai cik daudz...:):):)
Publicēts: 14.07.08 10:02
 citēt
:):) ir arī bez kleitas, bet atturēšos te likt....
Publicēts: 14.07.08 10:28
 citēt
kam spēj, kam nespēj:) Ak, un bilde jau nekas salīdzinot ar dzīvo izpildījumu:)
Publicēts: 14.07.08 10:52
 citēt
ngng:NilsS gan atspēries tik liek un liek savas kāzu bildes. Simtiem. ...

Kādam jau ar to spamu jānodarbojas, nu, kopā ar NilsS. :D Tiesa?

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin: traapiits desmitniekaa :face-angel: nav laika :face-grin: bet es driiz laboshos, solu biedri ng :face-angel: a kaa ar jums buus ? Spamosim, vai raadiisimies ? Var abus......
Publicēts: 14.07.08 13:42 labots
 citēt
...
Publicēts: 14.07.08 13:42
 citēt
Parakstijos, jo domāju, ka nevajag jaukt visu kopā. Kā teikt: " Zupa atsevišķi, mušas atsevišķi! '' Tas ka kādam šķiet , ka esmu slikts "sētnieks '' , nebūtu jābūt par iemeslu , lai mani uzskatītu par sliktu pavāru, tēvu , šoferi, fotogrāfu vai kora dziedātāju. Un nevienam nav tiesības apspriežot mani, bez saskaņošanas publicēt klientu, modeļu vai skolasbiedru atēlus. Neesmu jurists, varbūt kļūdos, bet man gribas domāt , ka būtu labi ja pirms sižeta veidošanas par manu frizieri, drēbnieku, kurpnieku vai manas intīmās frizūras autoru (ja tajā ir paredzēts demonstrēt bildes, kur esmu radzams ilgviļņos, vestē , salātzaļos zeķu zābakos un savā jaunajā intīmfrizūrā), tomēr painteresētos vai es šādai publkācijai piekrītu. Jo varbūt šis jaukai foto ir tapis lugas, komēdijas vai kāda karnevāla vajadzībām.
Publicēts: 14.07.08 13:51 labots
 citēt
ja tu esi politiķis, tad ir jārēķinās ar pilnīgi citu statusu un attiecīgu mediju uzmanību
Publicēts: 14.07.08 14:16
 citēt
interesentniem skatiit topiku " Veestules parakstiishana" :-)
Publicēts: 14.07.08 14:32 labots
 citēt
...
Publicēts: 14.07.08 15:16
 citēt
Piekrītu NilsS par statusu un uzmanību, un tieši tādēļ ir vēstule. Ķidājot deputātus, ministrus, biblotekārus vai sētniekus ( kas pēkšņi vinējot miljonu vai aprecot šeiha meitu kļūst slaveni) nelieciet man, kā šo slavenību vai populāru cilvēku klasesbiedram, modelim vai sievas brālim justies apdraudētam. Es nevēlos , ka publikācijā kur iet runa par kādas slavenības jaunības dienu aizraušanos drāzt tautumeitas( vai putniņus no liepas koka) ar kabatas nazīti, tiktu rādīts mans foto kurā blakus man redzamas arī izdrāztās skūlptūriņas (atceramies filmu Emīla nedarbi).
P.S vārda drāztās vietā varat lasīt grebtās, grieztās, kaltās u.t.t
Publicēts: 14.07.08 15:21
 citēt
Es vienkārši baidos , ka putni(lasīt modeļi) kurus bildēju arī pārošanās brīžos , atteiksies pozēt padomājot kur varētu nonākt bildes ar viņu atēliem , ja nu es pēkšņi kļūstu slavens. Man bail ka nepalieku bez modeļiem ( lasīt putniem).
P. s. Lūgums pasmaidīt!
Publicēts: 14.07.08 15:23
 citēt
Putnuverotaojs;-))))
Publicēts: 14.07.08 15:35
 citēt
putnuverotajs:Piekrītu NilsS par statusu un uzmanību, un tieši tādēļ ir vēstule. Ķidājot deputātus, ministrus, biblotekārus vai sētniekus ( kas pēkšņi vinējot miljonu vai aprecot šeiha meitu kļūst slaveni) nelieciet man, kā šo slavenību vai populāru cilvēku klasesbiedram, modelim vai sievas brālim justies apdraudētam. Es nevēlos , ka publikācijā kur iet runa par kādas slavenības jaunības dienu aizraušanos drāzt tautumeitas( vai putniņus no liepas koka) ar kabatas nazīti, tiktu rādīts mans foto kurā blakus man redzamas arī izdrāztās skūlptūriņas (atceramies filmu Emīla nedarbi).
P.S vārda drāztās vietā varat lasīt grebtās, grieztās, kaltās u.t.t

Nujaa - šādā aspektā ir sava daļa loģikas
Publicēts: 14.07.08 17:45
 citēt
vestule nav par politiku itinnemaz.. Un likumi uz visiem vienādi attiecas.
Publicēts: 14.07.08 18:36
 citēt
NilsS:ja tu esi politiķis, tad ir jārēķinās ar pilnīgi citu statusu un attiecīgu mediju uzmanību
šo viedokli tev uzspiež mēdiji ;) pats vismaz to vari apzināties tagad? socializācijas procesā visiem kārtīgi tika noskalotas smadzenes kas drīkst un kas nedrīkst, kas kuram pienākas utt. un nemēģiniet apstrīdēt šo aksiomu, tas ir vispārzināmais fakts, ko daudzi, kuri nepētīja socializāciju noraida, jo neviens negrib justies manipulēts :)
Publicēts: 14.07.08 18:43
 citēt
aitinaa:
Neatceros kā beidzas ar APK grozijumiem- tur laikam izmeta to pantu- ka var sodit par neatbildēšanu ( sodu uzlika tiesa utml. utt.). katrā ziņā viena persona/ iestādes vaditājs pāris reizes samaksāja- tad saka atbildēt.....

paga, a kas ir APK??? :O
ir taču "Informācijas atklātības likums", "Iesniegumu, sūdzību un priekšlikumu izskatīšanas kārtība valsts un pašvaldības institūcijās", daži Ministru kabineta noteikumi un vēl pāris Administratīvie likumi.
Nevar taču uzreiz visu atcelt.
Publicēts: 14.07.08 18:46
 citēt
APK ir administrativo parkapumu kodess- sodit var tikai tad, ja tur ir attiecigs pants:)
Citadi butiba, ja neatbild, neko nevar izdarit.......
Publicēts: 14.07.08 18:50
 citēt
Linkman:
Schnircks:Vispār jau jāatbild 2 nedēļu laikā;):face-monkey:

Ja nemaldos, tas pat bija pieminēts Radio un Tv likumā - 14 dienas. Es gan nezinu, kur mani aizsūtīja Daiga (kā man negribās šo niku 'aitina' rakstīt, jo cik lieliski Daiga izskatās un kādas vēstules raksta, ar tādu niku - nu nekādi neiet kopā), tad jau redzēs, kurš un kā reaģēs. :face-wink:

tieši tā - 14 darba dienas, man par izbrīnu vienas iestādes direktors kādus 15.gadus būdams amatā, domāja, ka jāatbild 21.darba dienu laikā.
Publicēts: 14.07.08 18:56 labots
 citēt
aitinaa:APK ir administrativo parkapumu kodess- sodit var tikai tad, ja tur ir attiecigs pants:)
Citadi butiba, ja neatbild, neko nevar izdarit.......

var gan, biju palaidis garām kam jūs to vēstuli sūtat, bet sūdzēties var bezgalīgi :) piemēram, bija man problēma, kad piedalījos projektā "Par informācijas atklātību" Delnā ar vienas bibliotēkas direktori, viņa ne par ko negribēja man izpaust cik grāmatas tika iegādātas kādā noteiktā gadā, un aizrakstīja man diezgan niknu vēstuli, ķipa ja gribi nāc pat un jautā, nav ko te ar vēstulēm metāties. Nācās aizrakstīt vēstuli G.Bojāram (toreizējam Rīgas Domes mēram). Atbilde sekoja nekavējoties. Tāpat arī ar izpildinstitūcijām... (jāapzinās kurš ir galvenāks), kaut vai Ministru prezidentam var rakstīt :) jo tas kurš lasīs šo vēstuli ir jau ietrenēts :)
Publicēts: 14.07.08 19:05
 citēt
Tāpat arī ar izpildinstitūcijām... (jāapzinās kurš ir galvenāks), kaut vai Ministru prezidentam var rakstīt jo tas kurš lasīs šo vēstuli ir jau ietrenēts

nu var jau, var jau cinities. Pati ari visskaut ko esmu darijusi.... Tikai reizem apnik- ipasi, ja atbild, bet ne pa temu un formali....
Publicēts: 14.07.08 19:40 labots
 citēt
...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6